פורסם 2004 בינואר 421 שנים אז ככה קניתי מחשב חדש לפני שלושה שבועות ורק עכשיו שמתי לב בתעודת אחריות שרשום לי על המעבד Intel P4 - 2.6GHz - 800MHz אחריות 3 שנים. השאלה היא כזו, האחריות שניתנת לי בחברה שקניתי ממנה את המחשב ל3 שנים זה אחריות במסגרת החברה ואחרי 3 שנים אם חס וחלילה אני פונה לאינטל אז יש אחריות על המעבד לכל החיים? או שללכת לחברה לבדוק את זה כמה שיותר מהר?
פורסם 2004 בינואר 421 שנים אינטל נותנים 3 שנים אחריות.אחריות לכל החיים זו המצאה של איסטרוניקס פה בארץ (אחד היבואנים של אינטל) והיא חלה רק על מעבדים שניקנו דרכם.
פורסם 2004 בינואר 421 שנים מחבר כרגע בררתי בשירות לקוחות של אינטל ישראל (כמובן לא?) והיא אמרה שהאחריות ניתנת למעבדים שלהםבין שנה ל-3 שנים. האחרויות לכל החיים ניתנת ע"י הספקים\חנות שבה קניתה את המחשב.תודה עמירם על הרצון לעזור.
פורסם 2004 בינואר 421 שנים רק סיפור נוסף -לא מזמן היה בבית המשפט העליון !!! בגרמניה תביעה של לקוח נגד יצרן של חלקי מחשבעל מה ההגדרה של "אחריות לכל החים "בית המשפט החליט שכל החיים של מחשב זה מנוח שאומר אחריות ל 3 שנים לפחותאך לא פחות מ 3 שניםכלומר תוקף האחריות הינו 3 שנים והגוף שנותן את האחריות יכול להאריך אותה מעבר לכך אבל לא לקצר אותה.
פורסם 2004 בינואר 421 שנים מחבר רק סיפור נוסף -לא מזמן היה בבית המשפט העליון !!! בגרמניה תביעה של לקוח נגד יצרן של חלקי מחשבעל מה ההגדרה של "אחריות לכל החים "בית המשפט החליט שכל החיים של מחשב זה מנוח שאומר אחריות ל 3 שנים לפחותאך לא פחות מ 3 שניםכלומר תוקף האחריות הינו 3 שנים והגוף שנותן את האחריות יכול להאריך אותה מעבר לכך אבל לא לקצר אותה.טוב לדעת בנאדם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.