עבור לתוכן

מפרט למשחקים ב- 4.5K (כולל שאלון מלא)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, SC2, MW, Arkham City

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 26' 1920x1200

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Ultra

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז, קשיחים, SSD

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ת"א

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). FW

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? במידה, לא יהיה CF/SLI

זה המפרט שהרכבתי בנתיים:

990.00 ₪ Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Tray

Gigabyte GA-H77-D3H Socket 1155 H77 CHIPSET DDR3 VGA+DVI+HDMI 528.00 ₪

Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz 245.00 ₪

SeaSonic X-560 560Watt 80 Plus Gold 499.00 ₪

Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366 129.00 ₪

LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black 110.00 ₪

Sapphire ATI Radeon 7950 OverClock 3GB GDDR5 384bit 1,994.00 ₪

סה"כ: 4,495.00 ₪

וצריך להוסיף לזה עוד כרטיס PCI או PCIe ל- FW, שיעלה גג 100 שקל

במקום ה- 7950 אולי אקח 670, תלוי במחיר, זמינות ומבחני הביצועים.

אני לא סגור על לוח האם ועל הקירור למעבד, חשוב שיהיה שקט למרות שמבעד לכרטיס מסך הוא בטח חרישי...

פורסם
  • מחבר

הקפצה...

אשמח לעזרה בעיקר בכל מה שקשור ללוח אם ופתרון ל- FW וכן קירור למעבד

פורסם

הייתי מחליף את הזיכרון לזיכרון במתח של 1.5V, יכולת לקחת ספק יותר זול (ל-SeaSonic לא חסרים ספקים זולים ואיכותיים). כל השאר בסדר. מה המארז שלך?

פורסם
  • מחבר

Antec P182

פישלתי עם הזיכרונות (1.65V), מזל ששמת לב.

המממ.... אני לא מוצא משהו אחר חוץ מ: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2703

אני יכול לחסוך באזור ה- 70 שקל על הספק אבל אני מאמין שאחזיר את ההשקעה בחשבון החשמל עם הזמן. הספק האחרון שלי (אנרמקס ליברטי 400W) אצלי כבר 7 שנים, ספק מדהים!

פורסם

כל זיכרון 1333 שתמצא מגיע ב-1.5V, לא תרגיש הבדל לאומת 1600.

בקשר לספק, חשובה לך מודולריות?

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף מודולרי למרות שזה כמובן לא חובה. אבל אני די נעול על הספק הזה, גם גולד, גם מודולרי, גם מכבה את המאוור שאין צורך וקיבל ביקורות מעולות בכל מקום.

הזכרונות זה כבר סיפור אחר.... קראתי בפורומים שזכרון 1333 עם ivy bridge יעבוד ב 1600 (כלומר יומהר) ואני לא יודע מספיק כמה זה יעבוד חלק עם כל זיכרון/לוח אם ולכן מעדיף זיכרון במהירות 1600.

מה יקרה אם אתקין זיכרון 1.65V על 1.5 סוקט? לפי הרשימה באתר של ג'יגהבייט נראה שהוא נתמך?!

http://download.gigabyte.asia/FileList/Memory/mb_memory_ga-h77-d3h.pdf

http://www.kingston.com/datasheets/KHX1600C9D3B1K2_8GX.pdf

פורסם

הוא יעבוד ב-1333MHz עדיין, הוא לא יעבור OC ל-1600MHz. בקרי הזיכרונות בדור ה-SB ו-IB תואמים ל-1.5V ומעל זה (1.65V למשל) לא בריא לבקר ויכול לשחוק אותו מהר יותר (שהוא יישרף), במילים אחרות זה פשוט לא בריא לו.

פורסם

הזיכרונות שציינתה :(Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9)

מעולים יש לי כמה חברים שיש להם את הזיכרון והם מאוד מרוצים :xyxthumbs:

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

ומעל זה (1.65V למשל) לא בריא לבקר ויכול לשחוק אותו מהר יותר (שהוא יישרף), במילים אחרות זה פשוט לא בריא לו.

לא יקרה לזה כלום, החיסרון היחיד הוא שאם קונים סטיק אחד ורוצים להוסיף צריכים לקנות זיכרון עם מתח של 1.65V. ויש כאלה פחות בשוק.

פורסם

אני כתבתי את מה שאינטל אומרת, בפועל לא דווחו על בעיות בבקר הזיכרון.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות!

אף אחד באמת לא נתקל בבעיות עם זכרונות של 1.65V אבל בשביל 90 שקלים נוספים אני אלך על זכרונות של 1.5V

עכשיו רק נשאר להחליט בין 7950 ל- 670. החלטה קשה....

עושה רושם שהאנרמקס ליברטי 400W הקשיש שלי יכול להחזיק את ה- 670... אם הוא לא היה כל כך ישן הייתי מנסה אבל נראה לי הגיע הזמן לשידרוג.

מה דעתכם?

פורסם

ספק אתה תמיד יכול להחליף אז קודם הייתי מנסה :xyxthumbs:

פורסם

הייתי מחליף ספק נגיד ל-430W SS (סידרת S12II). דבר שני לא הייתי מקשיב לזה שמעלי, הוא יכול לקרוס ולפגוע בכרטיס (וברכיבים אחרי).

פורסם

OR2000 .תפסיק לצאת אליי אחרת אני יפנה למערכת שאתה יוצא נגדי.בלא סיבה מוצדקת.

פורסם

כמו שאמרתי לך זה לא אישי, אני לא עושה את זה נגדך אלא לטובת פותח הת'רד. זה הרבה כסף לא הייתי מהמר על כך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים