עבור לתוכן

קיימת דרך להגביל את ה FPS חוץ מ V SYNC?

Featured Replies

פורסם

שאני משחק יש משהוא שתמיד מפריע לי ,בעבר זה לא הפריע כי המחשב הפעיל כמעט את כל המשחקים בלי בעיות עכשיו קצת בעיה, שאני משחק במשחקים כמו sniper elite v2 שהמחשב מריץ לי אותו בשטח סגור 60 FPS ובחוץ 30-35 הבעיה זה הצניחה במהירות זה גורם לזה שהמשחק מהיר ופתאום נתקע באיטיות, רציתי לדעת אם יש תוכנה שמגבילה ת FPS באופן קבוע למספר מסוים שאני בוחר, לדוגמא להגביל את ה FPS ל 35 וככה גם בשטח סגור וגם פתוח ישאר לי 35 יציב וככה לא יהיו תהפרשים האלו.

המערכת:

e8400

4gb ram

250gts

דרייברים מעודכנים

פורסם

קיימות מספר דרכים. הדרך המועדפת תהיה זו שהדריבר (של אנוידיה) חושף לתוכנות צד שלישי (אך אינו מציג אותה בלוח הבקרה שלו)

אני ממליץ על התוכנה nvidia inspector, דרכה ניתן להגביל fps לפרופיל\משחק ספציפי, או באופן גלובלי.

הורדה:

http://download.orbmu2k.de/download.php?id=51

כשאתה מעלה את התוכנה, לחץ על האיקון מצד ימין לרשומת ה-driver version. יפתח חלון הגדרת הפרופילים (אגב אפשר לשים לו קיצור דרך לשולחן עבודה), שם הוא כבר עומד בברירת המחדל על הפרופיל הגלובלי. אתה יכול לבחור או להוסיף פרופיל של משחק כלשהו ולהגדיר לו את ערך ה-Frame Rate Limiter (מתחת לקטגוריה common).

בנוסף, התוכנה EVGA Precision X מאפשרת הגדרת Frame Rate Target כבר בעמוד הראשי שלה, באופן גלובלי בלבד.

התוכנה MSI AfterBurner מסוגלת גם היא להגביל, דרך ה-OSD Server (אגב ניתן להשתמש בדרך זו גם עם EVGA Precision X מאחר וגם היא תומכת ב-OSD Server דומה), אבל אם אני לא טועה לא מדובר בפונקציה של הדריבר אלא של ה-OSD Server עצמו. זאת נראה לי האפשרות הפחות עדיפה, אם תרצה אני יכול להסביר איך להפעיל את זה.... כנראה רלוונטי יותר לכרטיסי AMD (שם הדריבר לא חושף אפשרות להגבלת פריימים)

וקיימות גם מס' תוכנות נוספות (מיועדות ללכידת וידאו בעיקר), המאפשרות הגבלת פריימים. חפש אותם כאפשרות אחרונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים