עבור לתוכן

משחקי pc עם בקר 360 לחוות משחק מקסימלית

Featured Replies

פורסם

אשמח להמלצות

פורסם

משחקי פלטפורמה ואינדי כמו super meat boy ודומיהם.

משחקי מרוצים מאוד מומלץ.

משחקי מכות כמו street fighter 4.

משחקי פעולה בגוף שלישי כמו alan wake, assassins creed, GTA.

משחקי ספורט כמו FIFA וכו'.

בגדול כל משחק אתה יכול לשחק עם הבקר,הכל שאלה של נוחות, הנאה והרגל.

פורסם

יש לי חידוד לשאלה הזאת, אילו משחקים ספציפית (מובן לי שאלו פורטים של משחקים מוצלחים מהקונסולות) לא מומלץ לשחק עם מקלדת+עכבר ופשוט "חובה" לשחק עם גיימפאד ?

פורסם

זה עניין של העדפה למרות שלדעתי משחקי מירוצים, ספורט, פלטפורמה, מכות וחלק מהאינדי מיועדים לשלט.

אם אתה רוצה המלצות אז:

מירוצים - יש לך את Ridge Racer Unbounded שיצא לאחרונה גם למחשב.

מכות - יש את Street Fighter x Tekken שגם יצא לאחרונה למחשב.

פלטפורמה - יש את rayman origins המצויין ואת כל סדרות הלגו למיניהם - הארי פוטר, שודדי הקריביים ועוד...

אינדי - יש הרבה טובים: limbo, warp, shank 1+2 ויש את Insanely Twisted Shadow Planet שהוא ממש ממש מומלץ!

ועוד משחק שהוא לא קריטי לשלט אבל הוא מקבל אצלי איזכור של כבוד זה DLC quest.

יש לו גרפיקה מאוד פשוטה והוא מאוד קצר אבל עשו אותו מאוד יפה - מין פארודיה על משחקים.

לדוגמא בהתחלה אפשר ללכת רק ימינה, לא יהיה צליל במשחק, לא אנימציה לדמות ולא תוכל לעצור או לשמור את המשחק עד שתקנה DLC (בתוך המשחק כמובן) - אהבתי מאוד! :xyxthumbs:

פורסם

למשחקי ספורט, מרוצים ו FIGHTERS מאוד מומלץ גיימפאד. יש גם הרבה משחקי INDIE שעובדים יותר טוב עם גיימפאד (כמו SUPER MEAT BOY ו SHANK).

SMB אפשרי עם מקדלת אבל זה אחרי כמה זמן כואב ביד וגם הרווח לא אמין במיוחד. LIMBO לא הרגשתי הבדל בכלל. WARP ו SHANK לא משהו בכלל עם עכבר ומקדלת.

פורסם

ומה לגבי DUNGEON SIEGE 3 ? קראתי שהשליטה עם עכבר+מקלדת די גרועה שם ועדיף לשחק עם גיימפאד.

גם לגבי THE WITCHER 2 ? קראתי שעדיף גיימפאד (לא כתבו עם אמנם שהשילוב עכבר+מקלדת גרוע אבל שהוא לא הכי נח) למרות שזה מוזר כי המשחק יצא למחשב קודם.

כמו כן מעניין אותי אם משחקי הגוף שלישי הבאים הותאמו כמו שצריך לעכבר ומקלדת או צריך גיימפאד בשבילם:

DARKSIDERS, RSESIDENT EVIL 5, DEAD RISING 2, SAINT'S ROW:THE THIRD, DEAD SPACE 1,2

LOST PLANET 1,2, ALICE 2, SW: THE FORCE UNLEASHED 1,2, RED FACTION:GUERRILLA, ARMAGEDDON

JUST CAUSE 2, DMC 4

פורסם

מבחינתי, שוטרים (גם מגוף ראשון וגם שלישי) חובה עם מקלדת ועכבר, בהם רוב הזמן יש צורך ביותר דיוק ועדיף בגלל זה מקלדת ועכבר.

משחקי פעולה מגוף שלישי סטייל prince of persia, god of war ודומיה - מאוד מומלץ גיימפאד...

השאר כבר צריך לנסות ולראות מה יותר נוח

פורסם

DUNGEON SIEGE 3 משחק גרוע, בלי קשר לעכבר+מקלדת/גיימפאד. אני דיי בטוח שהגיימפאד עדיף אבל שוב, זה לא ישנה את זה שהמשחק גרוע.

THE WITCHER 2 זה עניין של העדפה, יש כאלה שהעדיפו עכבר ומקלדת ויש כאלה שהעדיפו גיימפאד. המשחק יצא קודם למחשב אבל אפשר להרגיש שהם חשבו על גירסת קונסולות מההתחלה.

במשחקי גוף שלישי דיי קשה לדעת. אם זה פורט טוב (SAINT'S ROW ו RED FACTION למשל) עכבר ומקלדת יעבדו מצויין, מצד שני בהרבה משחקים (LOST PLANET, RESIDENT EVIL, DEAD SPACE) אין לעכבר ומקלדת יתרון ובהרבה מקרים אפילו עדיף גיימפאד. הייתי ממליץ לבדוק את המשחק ולפי זה לבחור את ה INPUT המתאים.

פורסם

את alan wake התחלתי לשחק עם גיימפד ודי הסתדרתי, ואז הגעתי לשלב מסוים שלא הצלחתי לעבור. איך שעברתי לשחק עם מקלדת ועכבר עברתי אותו על הפעם הראשונה, למרות שהשליטה במיוחד של העכבר, הייתה יחסית צולעת. הרבה פעמים אני מרגיש גם חוסר נוחות כשאני משחק עם גיימפד וישר עובר למקלדת ועכבר, לדוגמא במשחק SHANK שבעיקרון מומלץ לשחק עם גיימפד וגם super meat boy.

אני מניח שאף פעם אני לא יתרגל לגיימפד כמו למקלדת ועכבר אבל תמיד מעניין לנסות לשחק את המשחקים עם בקר אחר, אפילו משחקי FPS( שבהם עם בקר, אני גרוע במיוחד).

פורסם

אישית משחק שנותן לי אופציה של GAMEPAD (הכל חוץ מ-COD האחרון), אני ישר הולך ל-GAMEPAD.. זה פשוט חוויה אחרת לדעתי. :-\

פורסם

קניתי עכשיו את ה GAMEPAD של ה XBOX360 (עם מתאם למחשב במבצע של באג, אחלה מחיר). את האמת אני חייב להודות שאני ממש לא אוהב אותו, הרבה יותר נוח לי עם עכבר ומקלדת או עם ה DS3 של סוני. ה D PAD של סוני הרבה יותר טוב.

שוב זה עניין של להתרגל וגם מבנה היד שלכם (היד שלי יושבת בצורה ממש לא טבעית על השלט של MS, להגיע ל L ו R העליונים ממש לא נוח). בכל מקרה יש משחקים שהייתי מעדיף לשחק עם גיימפאד ולא עם עכבר ומקלדת (הייתי מעדיף עם ה DS3 אבל יש הרבה משחקים שלא עובדים איתו).

פורסם
הייתי מעדיף עם ה DS3 אבל יש הרבה משחקים שלא עובדים איתו

http://code.google.com/p/x360ce/

השתמשתי בזה עם הגיימפאד הישן שלי (דמוי שלט PS2), עובד מעולה עם כמעט כל המשחקים. זה בעצם מדמה את הגיימפאד שלך לשלט x360 כך שהמשחק חושב שמחובר אליו שלט x360 כשבאמת זה הגיימפאד שלך

פורסם

קניתי עכשיו את ה GAMEPAD של ה XBOX360 (עם מתאם למחשב במבצע של באג, אחלה מחיר). את האמת אני חייב להודות שאני ממש לא אוהב אותו, הרבה יותר נוח לי עם עכבר ומקלדת או עם ה DS3 של סוני. ה D PAD של סוני הרבה יותר טוב.

שוב זה עניין של להתרגל וגם מבנה היד שלכם (היד שלי יושבת בצורה ממש לא טבעית על השלט של MS, להגיע ל L ו R העליונים ממש לא נוח). בכל מקרה יש משחקים שהייתי מעדיף לשחק עם גיימפאד ולא עם עכבר ומקלדת (הייתי מעדיף עם ה DS3 אבל יש הרבה משחקים שלא עובדים איתו).

קודם כל, על איזה מתאם אתה מדבר? השלט החוטי של האקסבוקס מתאים גם למחשב - לא צריך שום מתאם.

דבר שני, כמו שהבנת בעצמך, אולי בהתחלה השלט לא ירגיש לך הכי בנוח אבל מהר מאוד אתה תאהב אותו. :)

עדיף להתרגל (מהר) לשלט המקורי מאשר לשחק עם כל מיני מתאמי שני שקל או עם ג'ויסטיקים אחרים שתתאכזב מהם,

בדיוק כמו ה- rumblepad 2 שהמליצו לך עליו.

אני לא יודע איזה גיימר מסוגל לשחק עם הזבל הזה...

מי האידיוט בלוג'יטק שחשב על הרעיון הגאוני של אנלוגי מרובע?

קניתי אותו לפני כמה שנים ואחרי 2 דקות נתתי אותו לחבר וקניתי את השלט של האקסבוקס.

ללא עוררין - השלט הכי טוב שיש למחשב!

פורסם

מה אתה בכלל מדבר.. ה-F510 אחד הגדולים שיש.

יש לי אותו כבר כמעט 8 חודשים, ופשוט נוח, נשמר, כייפי, ומאוד מקצועי.

אני לא יודע מאיפה הבאת את הסטיגמות האלו.. חבל. :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים