עבור לתוכן

בעיה במודם בזק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שהגדלתי את המהירות אינטרנט שלי ל-50 מגה השאלתי מבזק מודם VDSL והיום קיבלתי אותו.

אחרי שחיברתי אותו לחשמל,לקו הטלפון ולמחשב, המודם לא איפשר גלישה.

התקשרתי לבזק ולנציג לא הייתה תשובה אז הוא בדק משהו ועדיין לא היה פתרון אז הוא העביר אותי לשירות לקוחות שם אמרו לי שהם יחזרו אליי עם תשובה מתי יגיע אליי טכנאי.

עכשיו דפדפתי קצת באינטרנט ומצאתי שהמודם צריך להיות מוגדר עם השם משתמש הסיסמא של הספק אינטרנט, הבעיה שאני רוצה לגשת להגדרות המודם אני לא יכול.

מה יכול לפתור את הבעיה פשוט אין לי עכשיו אינטרנט בבית וכל הבית גולש מאינטרנט שאני משדר מהסוללרי.

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

מה הכוונה לזה שאתה מנסה להיכנס להגדרות ואתה לא יכול?

זה זורק אותך החוצה? נותן הודעת שגיאה? איזה הודעה?

פורסם

קיבלת עם הנתב חוברת הוראות, פעל על פיה. גש לאתר אינטרנט ושם תצטרך להכניס שם משתמש וסיסמא.

כל ההוראות באתר בעברית ומגדירות בצורה אוטומטית את החיבור.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה לזה שאתה מנסה להיכנס להגדרות ואתה לא יכול?

זה זורק אותך החוצה? נותן הודעת שגיאה? איזה הודעה?

אני מקבל הודעת שגיאה בטעינת הדף "לשרת 10.0.0.138 לוקח יותר מידי זמן להגיב".

ובגלל זה אני גם לא יכול להפוך אותו לנתב

פורסם
  • מחבר

קיבלת עם הנתב חוברת הוראות, פעל על פיה. גש לאתר אינטרנט ושם תצטרך להכניס שם משתמש וסיסמא.

כל ההוראות באתר בעברית ומגדירות בצורה אוטומטית את החיבור.

זה נתב שהוסב למודם אז הקופסא לא מקורית ולא היה בתוכה חוברת רק את המודם וספק חשמל.

פורסם

מה כתובת ה-IP שלך המחשב שלך? תוודא שהוא מוגדר לקבלת כתובת IP באופן אוטומטי! ואז תנסה שוב.

פורסם
  • מחבר

מה כתובת ה-IP שלך המחשב שלך? תוודא שהוא מוגדר לקבלת כתובת IP באופן אוטומטי! ואז תנסה שוב.

איך אני עושה את זה?

פורסם

על ידי הפקודה cmd /k ipconfig /all. תעתיק את הפלט לכאן.

פורסם
  • מחבר

זה קצת בעייתי לכתוב כאן את הכתובת IP לא?

פורסם

זו כתובת IP פנימית.

למרבית ממשתמשי הנתבים של בזק יש את הכתובת הזו.

מה גם שלא יכולה להיות גישה למחשב שלך מהכתובת הזו.

פורסם

א. דבר ראשון, עשה את הבדיקה שביקשו ממך - היא תוכל לאפשר לאנשים לעזור לך בהמשך (בגישה לממשק הניהול של המודם)

ב. אם אתה רוצה להשתמש במודם שקיבלת בתור מודם (ולא בתור נתב) - אתה לא צריך להגדיר את שם המשתמש והסיסמה בתוך המודם, אלא בחייגן. במקרה שלך - בו המחשב מחובר ישירות למודם, זה נעשה במחשב.

הצורה המדויקת בה מתקינים חייגן תלויה במערכת ההפעלה שלך, אבל קל למצוא אותה באינטרנט.

כמובן שאם אתה רוצה שהמודם יספק אינטרנט לכל הבית - תצטרך או להפעיל אותו כנתב או לחבר אליו נתב חיצוני (ולהגדיר את החייגן בנתב שלך)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל העוזרים!

הבעיה נפתרה אחרי שעשיתי ריסטרט למודם.

הגדרתי אותו לנתב כמו במדריך של צ'יף.

עכשיו הבעיה שלמרות שאני מחובר אינטרנט במהירות של 50 מגה אני בפועל בקושי מגיע ל-8 מגה.

פורסם

שאלה - אחרי שעשית לו RESTART - האם היית צריך להגדיר אותו כנתב כמו שכתוב במדריך?

פורסם
  • מחבר

שאלה - אחרי שעשית לו RESTART - האם היית צריך להגדיר אותו כנתב כמו שכתוב במדריך?

כן, לא יודע למה אבל ההגדרות של המודם/ראוטר לא עברו לברירת מחדל אפילו שנכנסתי ל-BNET המספר קו של מנוי הקודם שהמודם היה שלו הופיע שם כולל שם המשתמש אצל הספק אינטרנט שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים