פורסם 2012 ביוני 1813 שנים מצד אחד אתה תהיה שמח לצאת בנזק נמוך, מצד שני בוחר רכיבים לא משתלמים/לא נחוצים.וחוץ מזה, מוזר לראות שמתייחסים לאדון M&M ברצינות(ואפילו לא טרחתי לקרוא את הגיגיו)
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים מחבר מצד אחד אתה תהיה שמח לצאת בנזק נמוך, מצד שני בוחר רכיבים לא משתלמים/לא נחוצים.וחוץ מזה, מוזר לראות שמתייחסים לאדון M&M ברצינות(ואפילו לא טרחתי לקרוא את הגיגיו)אז חווה דעתך, אני אשמח.ואני מתייחס ברצינות (או בכבוד) לכל מי שעוזר.אני מבין ויודע שהלוח אם נופל בלא משתלם/נחוץ. נניח את זה בצד לרגע. לאיזה רכיבים אחרים אתה מתכוון?
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים לא רוצה לרדת לרמה הנמוכה שיש פה ולחוסר כבוד של אנשים אני לא הייתי מבקש יעוץ מאנשים שיורדים על אחרים משמצים ולא נותנים תשובה כמו שצריך למה כולם פה נלחמים אחד בשני ולא עוזרים אחד לשני למה כולם פה מצטטים את כולם וחוזרים על אותם דברים חסרי טעם ואל תהיו תוכי
פורסם 2012 ביוני 1813 שנים לקחת מעבד עם K ולעשות לו OC קל זה לא שווה את התוספת.לוח + זכרונות 1600 לא נחוצים, ספק מעל למה שתצטרך גם בעתיד. כונן בלוריי בגלל ש"אם כבר אז כבר"?המוגן 3 יכנס בR3, יש גם קירורים קטנים יותר ושקטים.(השאלה מה יש באייבורי)
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים למה אתם מנסים להגיד לו שיש לו מעבד מוגזם קרור מוגזם ספק מוגזם מספיק תתיחסו לעלות מחיר למה אתם מנסים להגביל לו את המחשב יש לו מחיר תנו לו הכי טוב ולא חלקים יותר חלשים גם אני יכול לתת לו חלקים יותר זולים וגם יותר חלשים חשוב לתת לו מחשב הכי חזק במחיר הכי הגיוני לא יותר ממה שהוא יכול לשלם ועדיף פחות לא כך ואנשים פה תמשכו להגיד לו מוגזם סתם בלי סיבה בלי הסבר ותלכו תקנו בעצמכים חלקים יקרים ומוגזמים כמו קרור מיים שעולה הרבה רק בשביל להגיד הצלחתי לעשות עוד 5MHZ למעבד אני תותח אני לא אמרתי לו בחיים לקנות חלקים יקרים ולא משתלמים ולא נתתי לו חלקים חלשים וזולים יש לו מחיר שינסה לקחת את החלקים הכי חזקים במחרים הכי משתלמים מחשב קונים לכמה שנים לא להיום אז שיעשה חושבים מה מישתלם לו בהצלחה Rubi לא חוכמה להגיד מיותר יש קרור קטן יותר ושקט יותר תן לו חלקים וקרור שיקררו לו טוב את המעבד ושלא יצתריח להחליף אתם אם ירצה לעשות OC ולמה כולם פה ממלצים על הנקוטה 14 שהוא מיפלצת מוגזמת והמוגן 3 שיותר הגיוני גם מחיר גם ביצועים הוא מוגזם אני לא מבין תן דוגמה סתם להגיד כול אחד יכולhttp://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/intel_core_i7_3770k
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.