עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט עד 5.5K, שקט, לעיבוד תמונות. (ללא היקפי)

Featured Replies

פורסם

מצד אחד אתה תהיה שמח לצאת בנזק נמוך, מצד שני בוחר רכיבים לא משתלמים/לא נחוצים.

וחוץ מזה, מוזר לראות שמתייחסים לאדון M&M ברצינות(ואפילו לא טרחתי לקרוא את הגיגיו)

פורסם
  • מחבר

מצד אחד אתה תהיה שמח לצאת בנזק נמוך, מצד שני בוחר רכיבים לא משתלמים/לא נחוצים.

וחוץ מזה, מוזר לראות שמתייחסים לאדון M&M ברצינות(ואפילו לא טרחתי לקרוא את הגיגיו)

אז חווה דעתך, אני אשמח.

ואני מתייחס ברצינות (או בכבוד) לכל מי שעוזר.

אני מבין ויודע שהלוח אם נופל בלא משתלם/נחוץ. נניח את זה בצד לרגע. לאיזה רכיבים אחרים אתה מתכוון?

פורסם

לא רוצה לרדת לרמה הנמוכה שיש פה ולחוסר כבוד של אנשים אני לא הייתי מבקש יעוץ מאנשים שיורדים על אחרים משמצים ולא נותנים תשובה כמו שצריך למה כולם פה נלחמים אחד בשני ולא עוזרים אחד לשני למה כולם פה מצטטים את כולם וחוזרים על אותם דברים חסרי טעם ואל תהיו תוכי :kopfpatsch:

פורסם

לקחת מעבד עם K ולעשות לו OC קל זה לא שווה את התוספת.

לוח + זכרונות 1600 לא נחוצים, ספק מעל למה שתצטרך גם בעתיד. כונן בלוריי בגלל ש"אם כבר אז כבר"?

המוגן 3 יכנס בR3, יש גם קירורים קטנים יותר ושקטים.(השאלה מה יש באייבורי)

פורסם

למה אתם מנסים להגיד לו שיש לו מעבד מוגזם קרור מוגזם ספק מוגזם מספיק תתיחסו לעלות מחיר למה אתם מנסים להגביל לו את המחשב יש לו מחיר תנו לו הכי טוב ולא חלקים יותר חלשים גם אני יכול לתת לו חלקים יותר זולים וגם יותר חלשים חשוב לתת לו מחשב הכי חזק במחיר הכי הגיוני לא יותר ממה שהוא יכול לשלם ועדיף פחות לא כך ואנשים פה תמשכו להגיד לו מוגזם סתם בלי סיבה בלי הסבר ותלכו תקנו בעצמכים חלקים יקרים ומוגזמים כמו קרור מיים שעולה הרבה רק בשביל להגיד הצלחתי לעשות עוד 5MHZ למעבד אני תותח אני לא אמרתי לו בחיים לקנות חלקים יקרים ולא משתלמים ולא נתתי לו חלקים חלשים וזולים יש לו מחיר שינסה לקחת את החלקים הכי חזקים במחרים הכי משתלמים מחשב קונים לכמה שנים לא להיום אז שיעשה חושבים מה מישתלם לו בהצלחה Rubi לא חוכמה להגיד מיותר יש קרור קטן יותר ושקט יותר תן לו חלקים וקרור שיקררו לו טוב את המעבד ושלא יצתריח להחליף אתם אם ירצה לעשות OC ולמה כולם פה ממלצים על הנקוטה 14 שהוא מיפלצת מוגזמת והמוגן 3 שיותר הגיוני גם מחיר גם ביצועים הוא מוגזם אני לא מבין תן דוגמה סתם להגיד כול אחד יכול

http://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/intel_core_i7_3770k

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים