עבור לתוכן

מסע טרטורים לפני ובמהלך הבאת נתב לאופיס דיפו בקריית אתא לצורך שליחה לתיקון

Featured Replies

פורסם

אז ככה:

הנתב, TP-Link TL-WR740N, נקנה ביום רביעי 28.3.2012 מסניף אופיס דיפו בקניון עזריאלי קריית אתא, ומדי פעם נצפו התנתקויות שלא נבעו מאובדן סנכרון של המודם של הוט או בעייה עם הוט עצמם, והפעלת הנתב מחדש פתרה את הבעייה בדר"כ.

אתמול התקשרתי לטריפל C וסיפרתי להם על הבעייה והם אמרו לי שהנתב לא תקין וצריך לשלוח אותו למעבדה, והם גם נתנו לי, למקרה ואאלץ לשלוח לתמיכה של TP-Link בארץ, מספר טלפון שהוא כביכול של התמיכה שלהם.

חיפשתי באתר האינטרנט של 144 וגם בשירות הטלפוני עצמו, את מספר הטלפון של הסניף, אך בשניהם היה לבזק רק את מספר הפקס שלהם, והם נתנו לי את מספר הטלפון של סניף אופיס דיפו בקריון, ודרכם לשאול (לא זכרתי אז שצריך להופיע המספר הנכון באתר של אופיס דיפו)

כאשר התקשרתי לסניף של אופיס דיפו בקריית אתא, ענתה לי בחורה שבחוצפתה אמרה לי שהם לא אחראיים על תיקון הנתב ושעליי לפנות לתמיכה של TP-Link.

התקשרתי למספר שטריפל C נתנו לי והתברר לי כי הוא של אייבורי מחשבים (לא זוכר מה היה המספר).

התקשרתי שוב ל-144 לשאול לגבי המספר של התמיכה של TP-Link, אבל הם לא הבינו מה אני רוצה מהם. לבסוף כאשר הם סוף סוף הבינו מה אני רוצה מהם, הם נתנו לי מספר טלפון אחר... אבל גם הוא היה של אייבורי.

בעקבות זאת חשבתי שאייבורי הם אלו שמטפלים בנתבי TP-Link, אולם באייבורי ענו לי שהם מטפלים רק בנתבים שנרכשו דרכם (כלומר בזק וטריפל C, הטעו אותי, והפנו אותי לגורם שאיננו רלוונטי).

התייאשתי, והתקשרתי שוב לאופיס דיפו, ענה לי בחור אחר... וראו איזה פלא, הוא אמר שהם כן מוכנים לשלוח את הנתב שלי לתמיכה של TP-Link. הערתי לו על זה שכאשר התקשרתי קודם אלהם, ענתה לי בחורה שאמרה שהם לא מטפלים בזה, והוא אמר שזה לא נכון, ובכך הבחורה הזאת הטעתה אותי.

היום, הלכתי ברגל, מרחוב לילנבלום 13, לסניף של אופיס דיפו בקניון עזריאלי קריית אתא עם הנתב, כאשר הוא עם הקופסא כולל קבלה, אלא מה: שכחתי את מספר הטלפון שלי בבית.

כאשר הגעתי לשם, והם שאלו אותי מה מספר הטלפון שלי בבית, עניתי שאני לא יודע, הם ניסו להתקשר לתמיכה של TP-Link במטרה לשאול האם הם יכולים לתת לי נתב חדש במקום הישן, אבל בתמיכה אמרו להם שהבעייה של הניתוקים של הנתב נגרמת בגלל חיבור לא נכון של הכבלים (חחח...), אז אופיס דיפו החזירו לי את הנתב ואמרו לי להתקשר לתמיכה כי אולי הם יכולים לפתור את הבעייה ישירות מהטלפון.

כאשר התקשרתי מביתי לתמיכה, שהתברר לי שמספר הטלפון שלה מופיע על הקופסא, הנציג אמר לי דברים שונים ממה שהוא אמר לאופיס דיפו: הוא אמר לי שהבעייה איננה קשורה לאופי חיבור כבל הרשת, וכי אני צריך לשלוח אליהם את הנתב לתיקון, ושהם אינם יכולים לפתור לי את הבעייה בטלפון.

שוב פעם הלכתי ברגל עם הנתב לסניף של אופיס דיפו, והפעם עם מספר הטלפון שלי, ונתתי להם את מספר הטלפון.

זה פשוט ביזיון מצד בזק שהם אינם מכירים דבר כזה תמיכה של TP-Link ונותנים לי מספר של אייבורי מחשבים וכן שהן באתר של 144 והן בשירות הטלפוני של 144, מופיע רק מספר הפקס של הסניף ולא גם מספר הטלפון, מצד טריפל C שגם נתנו לי מספר של אייבורי מחשבים, מצד התמיכה של TP-Link ששיקרו לנציג של אופיס דיפו, בטענה שהבעייה נובעת מחיבור לא נכון של הנתב למחשב, ומצד הבחורה באופיס דיפו שענתה לי ושיקרה לי בפרצוף שאופיס דיפו אינם אחראיים על תיקון הנתב וכן מצד העובדה שהם החזירו לי את הנתב במקום לקחת אותו ללא מספר הטלפון כאשר אני אתקשר אליהם ואגיד להם את מספר הטלפון שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים