עבור לתוכן

מחפש חנות מוזיקה בחו"ל לרכישת אלבומים

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לקנות אלבומי מוזיקה דרך אתר בחו"ל.

אלבומים פיזיים, לא MP3 להורדה.

משהו בסגנון דיל אקסטרים. שלא חובה להירשם, ואפשר לשלם בפייפאל.

כלומר, לא אמזון.

אשמח להמלצות, ולא סתם מתוצאות חיפוש.

תודה רבה

פורסם

ebay?

אפשר לדעת למה? אלבומים פיזיים היא נישה שהולכת ונכחדת מהעולם

פורסם
  • מחבר

אני חושש לקנות מאנשים פרטיים סטייל איביי.

אני מחפש לקנות למישהו מובגר.

פורסם

ניתן לקנות ב-EBAY גם מחנויות וגם ניתן לקנות דברים חדשים וסגורים.

פורסם
  • מחבר

אשמח אם תמליץ על איזו חנות או שתיים למוזיקה באיביי.

פורסם

צר לי.. אני קונה בעיקר flac/mp3 אין לי נסיון עם תקליטורים. הצעה שלי תחפש באי ביי אלבומים שאתה רוצה ואז תפרסם את המשתמשים פה (במידה ואתה לא בקיא ב-EBAY) ואוכל לכוון אותך אם כדאי לסמוך על המוכר/ חנות.

אגב ניסית מ-AMAZON? אני לא בטוח שהם שולחים מוזיקה לארץ ואם כן אז מחיר המשלוח שפוי, בכל מקרה אם הם לא שולחים או מחיר המשלוח ממש מטורף, תמידד ניתן להשתמש בחברות צד שלישי כמו MUSTOP ששולחות לארץ

פורסם

מעקב

מחפש כבר כמה חודשים ולא מוצא

פורסם
  • מחבר

צר לי.. אני קונה בעיקר flac/mp3 אין לי נסיון עם תקליטורים. הצעה שלי תחפש באי ביי אלבומים שאתה רוצה ואז תפרסם את המשתמשים פה (במידה ואתה לא בקיא ב-EBAY) ואוכל לכוון אותך אם כדאי לסמוך על המוכר/ חנות.

אגב ניסית מ-AMAZON? אני לא בטוח שהם שולחים מוזיקה לארץ ואם כן אז מחיר המשלוח שפוי, בכל מקרה אם הם לא שולחים או מחיר המשלוח ממש מטורף, תמידד ניתן להשתמש בחברות צד שלישי כמו MUSTOP ששולחות לארץ

ניסיתי באמזון לקנות שלושה אלבומים, אבל אחד מהם לא ניתן להזמין לפה. לא יודע למה, ניסיתי גם דרך האמזון UK ועדיין לא אפשרי.

אני מחפש להזמין מחו"ל כי זה חצי מחיר. דרך שליחויות צד שלישי זה כבר בטח לא כזה ישתלם.

אם מישהו מכיר חנות טובה ואמינה בחו"ל, אשמח לקבל כיוון.

תודה, Symbore

פורסם

במידה ואתה קונה אלבום אחד או שניים זה לא משתלם, אבל אם נגיד אתה קונה כמות יותר גדולה, בארה"ב השליחה של אמזון היא חינמית. ובנוסף אתה מקבל דרך מסטופ 10 דולר הנחה בקנייה מאמזון. אני חושב שניתן להגיע ל:10-20 ש"ח חיסכון על כל אלבום.

עוד משהו ששמתי לב, שהרבה אתרים של זמרים/ להקות נותנים לך את האופציה לקנות דרכם. החיסכון קצת יותר קטן אבל אני מאמין שזה יחיסית בטוח

צר לי שאני לא יכול לעזור יותר

פורסם
  • מחבר

קראתי תגובות ברשת לא כל כך מעודדות על מאסטופ.

איך הם עכשיו?

פורסם

לא הייתה לי איתם בעיה, הזמנתי דרכם שלוש חבילות

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

www.cdconnection.com

בעבר הלא רחוק אני וחבר היינו מזמינים דיי הרבה משם

סה"כ שירות ומחירים טובים

וגם

www.cdbaby.com

אם אתה מחפש אמנים פחות מוכרים...

פורסם
  • מחבר

תודה, אתן הצצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים