עבור לתוכן

בהמשך לרכישה הקבוצתית של כונני ה-SSD

Featured Replies

פורסם

עדיין יוצא יקר יותר ממה שנמכר בחנויות כיוון שזה ללא מע"מ וגם יש הערה שצריך להזמין 2 יחידות. :P

פורסם

קודם כל זה מחיר לפני מע"מ, ושנית זה מתוך מחירון דילרים שבדרך כלל אסור לפרסם באופן פומבי.

פורסם

זה כונן תקציבי של אינטל על בקר SF.יש לו רק יתרון אחד והוא זכרון MLC.

פורסם

בדיוק קיבלתי את זה במייל היום,

http://www.makarstudio.com/sender/display.php?M=56126&C=71f5b4b871b892bc5205267de694a440&S=447&L=17&N=357

אם זה יכול לעזור במשהו,

גם אני קיבלתי ופרסמתי בפוסט הראשי לגבי עניין קניית ה- SSD. יוצא 613 ש"ח אחרי מע"מ. הכונן הזה הוא ברמה של ה- M4? במידה וכן המחיר נראה לי טוב...אם תרוצה ניתן לקנות יחד שני יחידות..

עדיין יוצא יקר יותר ממה שנמכר בחנויות כיוון שזה ללא מע"מ וגם יש הערה שצריך להזמין 2 יחידות. :P

דווקא בדקתי..זה הכי זול שיש כרגע מכולם.

פורסם

זה כונן תקציבי של אינטל על בקר SF.יש לו רק יתרון אחד והוא זכרון MLC.

חשבתי ש SLC יותר טוב מ MLC

וחוץ מזה, שמעתי שה SSDים של אינטל הם הכי אמינים

פורסם

שמעתי שה SSDים של אינטל הם הכי אמינים

את זה אפשר להגיד על כל כונן, ואומרים זאת אפילו על OCZ. אבל בפועל נוכל לדעת אם זה נכון רק בעוד 5-10 שנים.

פורסם

גם אני קיבלתי ופרסמתי בפוסט הראשי לגבי עניין קניית ה- SSD. יוצא 613 ש"ח אחרי מע"מ. הכונן הזה הוא ברמה של ה- M4? במידה וכן המחיר נראה לי טוב...אם תרוצה ניתן לקנות יחד שני יחידות..

אני הייתי הולך עליו רק שהיה צריך מינימום שניים ואף אחד לא רוצה פה (גם פותח התרד)..בסוף יהיה לי את ה- M4 אבל אני מאמין שאינטל הכי אמין מהסיבה שיש להם ניסיון עם ייצור בתהליכים קטנים והם הראשונים להתעסק עם FLASH עוד משנות ה-80..ככה שנגד ניסיון אי אפשר להתחרות!

פורסם

את זה אפשר להגיד על כל כונן, ואומרים זאת אפילו על OCZ. אבל בפועל נוכל לדעת אם זה נכון רק בעוד 5-10 שנים.

ומה עם זה שאומרים ש SLC יותר טוב מ MLC ? זה קישקוש? MLC יותר טוב?

פורסם

לא.SLC פחות טוב מבחינת נפח האחסון לכל תא (עד 4 ביטים ב MLC לעומת ביט בודד בSLC) אך מאפשר כתיבה במחזוריות גבוהה יותר (נשחק פחות ,תאורתטית עד פי 10) ולכן יקר יותר ונחשב "טוב יותר".

פורסם

אני הייתי הולך עליו רק שהיה צריך מינימום שניים ואף אחד לא רוצה פה (גם פותח התרד)..בסוף יהיה לי את ה- M4 אבל אני מאמין שאינטל הכי אמין מהסיבה שיש להם ניסיון עם ייצור בתהליכים קטנים והם הראשונים להתעסק עם FLASH עוד משנות ה-80..ככה שנגד ניסיון אי אפשר להתחרות!

אינטל ומיקרון מייצרות ביחד זיכרונות פלאש (פה בארץ)

אז הM4 של מיקרון או הכוננים של אינטל זהים בנושא הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים