עבור לתוכן

אינטרנט "קופא" אחרי ניצול רוחב פס מירבי

Featured Replies

פורסם

תראו יש לי 20MB ב014 ובבזק, עכשיו יש לי ראוטר את הD LINK של בזק ה VDSL ולא יודע מאיפה הבעיה יש לי אותה כבר חודש , כל פעם שאני מוריד משהוא כבד בטורנט למשל , מדבר בסקייפ, רואה סרטים דרך האינטרנט עצמו או דברים בסגנון, דברים שלוקחים רוחב פס גדול , האינטרנט פשוט קופא ואין אינטרנט,חשוב לציין שכאשר אני גולש רגיל ומדבר במסן וכדומה דברים כאלה האינטרט פועל טובה ומהר. הנורות DSL ואינטרנט לא מהבהבות האינטרנט כאילו מחובר ולא מנותק אבל בפועל אין אינרטנט אי אפשר לגלוש והוא מתנתק לי מהמסנג'ר סקייפ והכל למטה ליד השעון ויש משולש צהוב על המחשב של האינטרנט למטה, מה נראלכם הבעייה דיברתי עם בזק הם לא מצליחים למצוא מה המקור לבעיה פה , מישהוא זה קרה לו או משהוא ויכול לאמר לי איזה משהוא?

פורסם

ברגע שיש משולש צהוב כזה צריך לעשות את הבדיקות כמו למשל פינגים בדיקה אם מקבל IP בדיקה במחשב אחר וכ'ו,מה היה הכיוון של בזק?? ניסו לבצע איתך HARD ריסרט לראוטר והגדרתו מחדש?

פורסם
  • מחבר

עשינו הכל, ועשיתי את הבדיקת פינג שאמרת שיש משולש צהוב ושהאינטרנט קופא בזק אמרו לי לבדוק את זה הייתי עם נציג והוא אמר לי להכנס לCMD ולכתוב שם משהוא והיו 4 שורות של request timed out משהוא כזה , מה אומר ?

פורסם

ככל הנראה פקודת Ping.

אם קיבלת את ההודעה הזו, אין תקשורת אינטרנט.

פורסם
  • מחבר

זה מה שקיבלתי מזתומרת אין תקשורת אינטרנט , מה שמוזר שהנורות ממשיכות לפעול רגיל , מה נראלך הבעיה פה הראוטר ?

פורסם

את הבדיקה עשית לכתובת או ל IP?

זאת נראית כמו בעיית DNS שכנראה הגורם לה הוא עומס על הנתב.

פורסם
  • מחבר

מזתומרת עומס על הנתב , הנתב הזה אמור לפעול עד 100MB ואני על 20MB ויש עליו עומס מזה הבולשיט הזה ? ועשיתי את זה לכתובת אייפי וגם לכתובת לשניהם ובשניהם היה את אותו הדבר .

פורסם

עומס זה לאו דווקא המהירות אליה אתה מחובר.

אלא חיבורים מרובים כמו תוכנות שיתוף וכאלה.

אם ביצעת Ping לכתובת IP ולא היתה תשובה, או שהכתובת לא הייתה נכונה, או שלא היתה תקשורת אינטרנט באותו הזמן.

פורסם
  • מחבר

הכתובת הייתה נכונה הייתי עם נציג של בזק באותו הרגע, ואיך אני יכול לפתור את הבעיה הזו ? שהייתי על 15MB עם ראוטר של D LINK הישן שלהם ההוא, לא קרה לי הדבר הזה אף פעם , מה אני אמור לעשות פה ?

פורסם

כשיש צהוב על האיקון תצבביע עליו עם עכבר

מה כתוב בבלון שקופץ לך ?

עם כתוב אין גישה לאינטרנט זה יכול להיות בגלל העומס על רשת שלך

(חלונות בודק כל כמה זמן עם יש גישה לשרתים של מיקרוסופט. אם אין תשובה בגלל הקו עמוס

תקבל השגיאה הזה.

(הוא מנסה לגשת להדף הזה

http://www.msftncsi.com/ncsi.txt

ובודק אם יש גישה אליו. (ט.ל.ח))

פורסם

אם אתה מנצל את כל הרוחב פס שלך אז הוא לא מתעדף כמו שצריך פינגים וכו', מה שאומר שכל הרוחב פס שלך בשימוש.

לי זה גם היה קורה אך ברגע שעברתי לRATE ADAPTIVE המצב השתפר באופן ניכר.

פורסם
  • מחבר

מזל רייט אדפטיב הזה שמעתי את זה כמה פעמים מזה עושה ומה אני צריך לעשות בשביל להעיף את הבעיה הזאת ? ב15MB שהיה לי אם ראוטר ושהתמיד הורדתי בטורנט על מקסימום מהירות זה אף פעם לא קרה לי מזה הדבר הזה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים