פורסם 2012 במאי 513 שנים תראו יש לי 20MB ב014 ובבזק, עכשיו יש לי ראוטר את הD LINK של בזק ה VDSL ולא יודע מאיפה הבעיה יש לי אותה כבר חודש , כל פעם שאני מוריד משהוא כבד בטורנט למשל , מדבר בסקייפ, רואה סרטים דרך האינטרנט עצמו או דברים בסגנון, דברים שלוקחים רוחב פס גדול , האינטרנט פשוט קופא ואין אינטרנט,חשוב לציין שכאשר אני גולש רגיל ומדבר במסן וכדומה דברים כאלה האינטרט פועל טובה ומהר. הנורות DSL ואינטרנט לא מהבהבות האינטרנט כאילו מחובר ולא מנותק אבל בפועל אין אינרטנט אי אפשר לגלוש והוא מתנתק לי מהמסנג'ר סקייפ והכל למטה ליד השעון ויש משולש צהוב על המחשב של האינטרנט למטה, מה נראלכם הבעייה דיברתי עם בזק הם לא מצליחים למצוא מה המקור לבעיה פה , מישהוא זה קרה לו או משהוא ויכול לאמר לי איזה משהוא?
פורסם 2012 במאי 513 שנים ברגע שיש משולש צהוב כזה צריך לעשות את הבדיקות כמו למשל פינגים בדיקה אם מקבל IP בדיקה במחשב אחר וכ'ו,מה היה הכיוון של בזק?? ניסו לבצע איתך HARD ריסרט לראוטר והגדרתו מחדש?
פורסם 2012 במאי 513 שנים מחבר עשינו הכל, ועשיתי את הבדיקת פינג שאמרת שיש משולש צהוב ושהאינטרנט קופא בזק אמרו לי לבדוק את זה הייתי עם נציג והוא אמר לי להכנס לCMD ולכתוב שם משהוא והיו 4 שורות של request timed out משהוא כזה , מה אומר ?
פורסם 2012 במאי 513 שנים מחבר זה מה שקיבלתי מזתומרת אין תקשורת אינטרנט , מה שמוזר שהנורות ממשיכות לפעול רגיל , מה נראלך הבעיה פה הראוטר ?
פורסם 2012 במאי 513 שנים את הבדיקה עשית לכתובת או ל IP?זאת נראית כמו בעיית DNS שכנראה הגורם לה הוא עומס על הנתב.
פורסם 2012 במאי 513 שנים מחבר מזתומרת עומס על הנתב , הנתב הזה אמור לפעול עד 100MB ואני על 20MB ויש עליו עומס מזה הבולשיט הזה ? ועשיתי את זה לכתובת אייפי וגם לכתובת לשניהם ובשניהם היה את אותו הדבר .
פורסם 2012 במאי 513 שנים עומס זה לאו דווקא המהירות אליה אתה מחובר.אלא חיבורים מרובים כמו תוכנות שיתוף וכאלה.אם ביצעת Ping לכתובת IP ולא היתה תשובה, או שהכתובת לא הייתה נכונה, או שלא היתה תקשורת אינטרנט באותו הזמן.
פורסם 2012 במאי 513 שנים מחבר הכתובת הייתה נכונה הייתי עם נציג של בזק באותו הרגע, ואיך אני יכול לפתור את הבעיה הזו ? שהייתי על 15MB עם ראוטר של D LINK הישן שלהם ההוא, לא קרה לי הדבר הזה אף פעם , מה אני אמור לעשות פה ?
פורסם 2012 במאי 513 שנים כשיש צהוב על האיקון תצבביע עליו עם עכברמה כתוב בבלון שקופץ לך ?עם כתוב אין גישה לאינטרנט זה יכול להיות בגלל העומס על רשת שלך(חלונות בודק כל כמה זמן עם יש גישה לשרתים של מיקרוסופט. אם אין תשובה בגלל הקו עמוסתקבל השגיאה הזה.(הוא מנסה לגשת להדף הזהhttp://www.msftncsi.com/ncsi.txt ובודק אם יש גישה אליו. (ט.ל.ח))
פורסם 2012 במאי 613 שנים אם אתה מנצל את כל הרוחב פס שלך אז הוא לא מתעדף כמו שצריך פינגים וכו', מה שאומר שכל הרוחב פס שלך בשימוש.לי זה גם היה קורה אך ברגע שעברתי לRATE ADAPTIVE המצב השתפר באופן ניכר.
פורסם 2012 במאי 613 שנים מחבר מזל רייט אדפטיב הזה שמעתי את זה כמה פעמים מזה עושה ומה אני צריך לעשות בשביל להעיף את הבעיה הזאת ? ב15MB שהיה לי אם ראוטר ושהתמיד הורדתי בטורנט על מקסימום מהירות זה אף פעם לא קרה לי מזה הדבר הזה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.