עבור לתוכן

יש כאן מעריצים של Yanni ?

Featured Replies

פורסם

שלום , לא יודע אם אתם מכירים אבל ישנו פרפורמר יווני מפורסם ששמו Yanni , ולדעתי הוא מדהים ! , אתן לכם טעימה מאחת המנגינות המעודפות עליי :

:D ממליץ לשמוע החל מ 2:07

פורסם
:yelclap: מכיר אתו עוד שהייה צעיר בשנת 1986 למרות שהייה פעיל הרבה לפני הוא ממש מוכשר מלחין את היצרות שלו בעצמו הסיגנון שלו זה מזיקה קלאסית מודרנית עכשווית
פורסם
  • מחבר

הלוואי והיה מגיע לישראל

פורסם

החזרת אותי לגיל 8, פעם ראשונה ששמעתי איזושהי יצירה שלו. אני לא בדיוק עוקב אדוק, אבל שומע מפעם לפעם

אוהב מאוד את הסגנון שלו.

פורסם
  • מחבר

כדאי לך לשמוע את זה :

פשוט מדהים

פורסם

יאני בן להורים עשירים ממעמד גבוה ביוון.

כל המורים הכי טובים, כל הנגנים הכי טובים, כולם בכיס שלו מאז שהוא היה ילד ועד היום.

אני מוצא במנגינות שלו ביטוי ליהירות גאווה ובזבזנות של ילד שמנת ומשפחתו שמחפשים להרשים ולעשות כבוד.

למרות שגם יש שם קומפוזיציה מעולה (מטבע הדברים) וביצוע מעולה (מטבע הדברים) וגם הרבה צדפות וקונכיות יפות לרוב.

המנגינות שלו הם סיפורם של העושר והיופי מנת חלקם של העשירים ביוון, שנהנים בחזירות בזמן שקורבנות הכלכלה סובלים תחתם.

וזאת הסיבה שבעוד שהמוזיקה שלו גורמת לי להתפעמות ורגש מיופיה, בפינה אחרת במוחי היא מעוררת בי דחיה.

פורסם
יאני בן להורים עשירים ממעמד גבוה ביוון.

כל המורים הכי טובים, כל הנגנים הכי טובים, כולם בכיס שלו מאז שהוא היה ילד ועד היום.

אני מוצא במנגינות שלו ביטוי ליהירות גאווה ובזבזנות של ילד שמנת ומשפחתו שמחפשים להרשים ולעשות כבוד.

למרות שגם יש שם קומפוזיציה מעולה (מטבע הדברים) וביצוע מעולה (מטבע הדברים) וגם הרבה צדפות וקונכיות יפות לרוב.

המנגינות שלו הם סיפורם של העושר והיופי מנת חלקם של העשירים ביוון, שנהנים בחזירות בזמן שקורבנות הכלכלה סובלים תחתם.

וזאת הסיבה שבעוד שהמוזיקה שלו גורמת לי להתפעמות ורגש מיופיה, בפינה אחרת במוחי היא מעוררת בי דחיה.

וואו!

התגובה הכי מרשימה שלך עד עכשיו.

וזה עוד בלי לבדוק את העובדות..

פורסם
  • מחבר

האמת שלא נכנסתי לפרטים האלו , אני פשוט מתרשם מהמוזיקה המעולה שלו , מהמתופף האדיר שמתלווה למנגינות שלו ולעבודה שהוא משלב מוזיקה קלאסית עם ניחוח צעיר ו מלהיב .

עוד מנגינה ,לא כלכך מוכרת שלו :

פורסם

אישית לא הכרתי

ותודה על ההכרות עכשיו אני צריך להחליף תחתונים

פורסם

יש לי את כל הדיסקים שלו

חלק מהמנגינות שלו ממש נדירות וחלק ככה ככה

מעריץ שלו אני לא כמו שאני לא מעריץ של אף אחד אבל חלק מהניגונים שלו מאד מיוחדים

פורסם
  • מחבר

בגלל זה השם משתמש שלך זה Yanni ? חח

פורסם

מוזיקה יפה, תודה שהכרת!

פורסם
  • מחבר

בברכה, אשמח להמליץ על מנגינות נוספות לכל המבקש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים