עבור לתוכן

סוגי משלוח-דואר ארה"ב-איביי.

Featured Replies

פורסם

האם מספר מעקב המתחיל עם האותיות LJ הוא USPS Priority Mail ?

מהניסיון שלי עם איביי מספרי מעקב עם LJ הוא בכלל first class,האם אני טועה ?

אני שואל כי הזמנתי 2 מוצרים שונים ועל שתיהים בחרתי באפשרות Priority MaiL באחד מהם קיבלתי מספר מעקב עם LJ והשני CQ.

תודה.

נ.ב

במעקב משלוחים באתר של USPS אינני רואה תחת SERVICE איזה סוג משלוח זה (המספר עם הLJ).

כשאני מכניס את המספר עם ה CQ רשום לי תחת ה SERVICE שהמשלוח הוא Priority Mail International Parcels.

פורסם

אפשר לדעת למה זה משנה לך?

פורסם
  • מחבר

פשוט..

אני רוצה לדעת אם שילמתי על משלוח יקר יותר וקיבלתי למעשה את first class

פורסם

למה - הייתה אופציה לfirst class ובחרת priority?

פורסם
  • מחבר

לא.. הייתה אופציה רק לpriority. אבל יכול להיית שהמוכר שלח דרך

first clasd ושילמתי לו 26 דולר על priority.

עד היום לא ניתקלתי במשלוח priority שמתחיל בlj.

יכול להיות שאני טועה..

פורסם

אז שוב - מה זה משנה לך? כל מוכר בוחר את אופציות המשלוח שהוא מאפשר ואת המחירים שלהם. גם אם מבחינתו לבקש $100 על משלוח ימי, זו זכותו. כמה זה עולה לו בפועל - לא עניינך. אתה יכול להסכים לעלויות המשלוח שלו ולקנות ממנו, או לא.

מה גם שבפועל אין שום הבדל בזמני הגעה בין first class, priority או כל שקר כלשהו אחר. express לפעמים מגיע יותר מהר (הדגש הוא על לפעמים), ועולה הרבה יותר, אז לא שווה.

אולי הוא טעה, אולי בדואר טעו, אולי אתה טועה. אבל שוב, אלא אם אתה מסוג האנשים שאוהבים לחפש בנרות איפה דפקו אותם, אני לא מבין באמת ובתמים מה אכפת לך.

לפי זה ההבדל ביניהם הוא רק אופציות מעקב וביטוח. וזה בטח לא משנה לך, כי אתה מבוטח ע"י eBay. אם מישהו יידפק מזה - זה המוכר.

פורסם
  • מחבר

בוא נשים רגע את המחיר בצד.

המוכר ציין משלוח priority אז שישלח דרך priority ולא דרך משלוח זול או לחלופין יקר יותר.

שיעמוד מאחורי המילה שלו בתור סוחר באיביי.

מצד שני יכול להיות שהוא טעה.

פורסם

תברר באתר של דואר ארה"ב או שתשלח הודעה למוכר ותברר מולו את העניין .

פורסם

המוכר ציין משלוח priority אז שישלח דרך priority ולא דרך משלוח זול או לחלופין יקר יותר.

שיעמוד מאחורי המילה שלו בתור סוחר באיביי.

אז תגיד שאתה פוץ וזהו...

פורסם
  • מחבר

אין בעיה

פורסם

חלק נכבד מהמוכרים לא באמת נאמנים לשיטת המשלוח , אלא אם מדובר בעסקה גדולה יחסית 1000 דולר או יותר ואז הוא לא ישלח את זה בדואר רגיל .

פורסם

אז תגיד שאתה פוץ וזהו...

ממה שאני רואה הפוץ האמיתי פה זה אתה

בן אדם שילם את מיטב כספו בעבור משהו מסויים ודורש לקבל את מה שהוא שילם עליו ואתה קורא לו פוץ? אתה בידיוק הנוכל המסריח שממנו הוא מנסה להיזהר

לא יואמן עד לאן הגועל נפש מגיע

פורסם

אז תגיד שאתה פוץ וזהו...

אני לא מבין מה זה קשור?

אם הבן אדם שילם על משלוח מסוג כלשהו וקיבל משלוח שונה/פשוט יותר (בלי שום קשר למחיר) אז זכותו לקבל אותו, במיוחד שפה מובטח לו מספר מעקב ומשלוח מהיר יותר (EMS אם אני לא טועה).

פורסם

בן אדם שילם את מיטב כספו בעבור משהו מסויים ודורש לקבל את מה שהוא שילם עליו ואתה קורא לו פוץ? אתה בידיוק הנוכל המסריח שממנו הוא מנסה להיזהר

אז תגיד שגם אתה פוץ וזהו.

אם הבן אדם שילם על משלוח מסוג כלשהו וקיבל משלוח שונה/פשוט יותר (בלי שום קשר למחיר) אז זכותו לקבל אותו, במיוחד שפה מובטח לו מספר מעקב ומשלוח מהיר יותר (EMS אם אני לא טועה).

בעתיד כדאי שתקרא יותר טוב את הכתוב. ואם לא ידעת - Priority זה לא EMS.

פורסם

חנטריש של שקל וחצי אתה יא מעפן

ועוד יותר אהבל מי ששם אותך להיות אחראי פורום יא חרייט

ואני יודע שהתרד הזה עשה לך תשבוע קגלונסו

אנשים של שקל וחצי חסרי שכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים