עבור לתוכן

קניית מחשב חדש (1400 שקל - אפשרות לחריגה)

Featured Replies

פורסם

שבת שלום לכולם!

אני רוצה לקנות מחשב חדש שיבוסס על הGTX460 ב-400 שקל... הבנתי שזה מציאה לכרטיס הנ"ל.

1. מה התקציב המקסימאלי?

1400

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיובי

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 (אם באמת ה-300 שקל ישנו משמעותית את המפרט)

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עבודה משרדית, תכני HD )

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (אני בצבא,כך שאני אשחק בו בסופ"שים).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב בעיקר משחקי ספורט ויריות בגוף ראשון.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (מסך 19 של סמסונג, הוא יחובר לפעמים גם ל32 אינץ למטרת סרטים ומשחקים).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק וכוננים (יש לי גם ספק 500 ג'נרי, אבל אני חושב שכדאיי להביא ספק חדש רציני)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (עדיף כמה שיותר שקט, אבל בתקציב שאני אני בספק אם אפשרי לעשות דבר זה)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף ירושלים (יש לי קייאספי ואייבורי ליד הבית) אבל לא קריטי לי החנות והאיזור.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? עדיף לשמור על אופק שדרוג למחשב כמו 4 סלוטים לזיכרון וכ"ו, אבל אני לא מתכנן לשדרגו בנתיים בעתיד.

בניתי את המפרט הבא:

http://www.tms.co.il/preview/spec/mefv5tj3

הוא מבוסס על AMD מהדור הישן אני חושב. מה כדאיי לי לקחת מבין AMD או אינטל?

רציתי להעלות את התקציב טיפה ולקחת AMD FX, רק העניין שהחנות הזו לא מחזיקה לוחות זולים יותר לסוקט הזה.

אם תוכלו לבנות לי מפרט הכי חדש שניתן לתקציב שלי אני אודה לכם.!

תודה מראש ושבת שלום לעוזרים!

פורסם

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5020

עכשיו תשמע. הכרטיס מסך בלוח אם הזה הוא מובנה, ומובנה לא יריץ לך משחקים כבדים. לכן במחשב הזה יש אפשרות שדרוג לכרטיס מסך"

Sapphire ATI Radeon HD 5450 512MBו- 170 ש"ח כולל יציאת HDMI

שזה כרטיס מסך שטוב למשחקים כבדים. תקנה את המחשב הזה, ותשדרג את הכרטיס מסך בעוד 170 ש"ח (סה"כ יצא לך 1660 ש"ח, חריגה של 260)

אפילו אני ממליץ לך לשדרג את הלוח אם בעוד 20 ש"ח (יצא לך מחיר סופי 1680 ש"ח, חריגה 280)

שדרוג ללוח Intel דגם DH61WW

כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 כולל PCIו- 20 ש"ח

פורסם
  • מחבר

במפרט שהצגת יש גם כוננים + הארד דיסק שאני לא צריך..

בכוונה הלכתי על המפרט שאני בניתי מכיוון שהכ.מסך זול ואיכותי... עליו אני בונה את כל המפרט שלי..

תודה אבל בכל זאת אחי.

מישהו יכול להגיד אם המפרט שבניתי חזק או להציע לי מפרט חלופי?

פורסם

דבר ראשון אל תקשיב לליצן בתגובה למעלה.

דבר שני, אתם מודע לזה שאת ה460 ב400 אפשר למצוא רק בTMS ורק בקניית מחשב חדש אצלהם? ככה שזה לא משנה שאתה מעדיף חנויות בי-ם

זה יהיה עדיף, ומאוד משתלם מבחינת עלות/ביצועים

מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 Box

כמות: 1 - מחיר: ₪311

לוח אם:

MSI H61M-P20 HDMI VGA

כמות: 1 - מחיר: ₪232

מארז:

Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm

כמות: 1 - מחיר: ₪170

ספק כוח:

Seasonic 350W SS-350ES Active PFC 80+ Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪186

זיכרון:

Micron Rendition 4GB DDR3 -1333

כמות: 1 - מחיר: ₪103

כרטיס מסך:

MSI GTX460 2GB GDDR5 HDMI DVI BULK - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪399

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪1401

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1373 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/vuperqdz

פורסם
  • מחבר

אחי המעבד של האינטל יותר חזק מהAMD?

לגביי הספק.. 350 יסחוב את כל המערכת?

ומה עם המארז אחי.? הוא יותר טוב מהג'יגה בייט?

פורסם

כן

כן

המארזים בטווח מחירים הזה בכל מקרה בסיסיים, ההבדלים לא גדולים. פשוט תקח מה שנראה לך יפה.(צריך גם להתחשב באורך הכבלים של הספק, לגבי זה יוכלו להגיד לך כבר בחנות אם תהיה בעיה)

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה רבה {Rubi}...! שיחקת אותה..

אבל שאלה קטנה לי אליך/אליכם... לכמה זמן בתכלס המחשב הזה יוכל להחזיק גיימינג ברמה טובה??

כי המפרט הזה הוא מפרט זול עם כ.מסך חזק...הפחד שלי זה המעבד בכל הסיפור...שפשוט אחרי שנה פלוס מינוס כבר לא יסחוב כלום...

פורסם

המעבד בסדר. אמנם יצור צוואר בקבוק בעתיד עם כרטיסי מסך חזקים אבל:

א. מה שחשוב זה כרטיס המסך.

ב. אין לך בכלל ברירה... המפרט שרובי בנה זה ניצול 100% של התקציב ולא תוכל לקנות יותר מזה.

פורסם
  • מחבר

כמה זמן המפרט הזה יכול להחזיק מעמד במשחקים ברזולוציה טובה..??כדיי לי אוליי לחרוג ולשים i5?באמת יש הבדל שמצדיק את המחיר? כי למשל הסתכלתי על בנצים בין המעבד ששמתם לי במפרט בין i3והם כמעט טותו דבר...אני יודע שהתקצי שלי דל..אבל אני לא רוצה להגיע למצב שאחרי חצי שנה המפרט הזה לא מצליח לסחוב כלום

פורסם

אמנם התקציב שלך נמוך מאוד אבל קונפיגורציה כזאת תוכל להספיק למספר שנים (כמובן על על הגדרות גבוהות).

שוב, זה המפרט הטוב ביותר שתוכל להשיג בתקציב. משחקים נשענים על כרטיס המסך ולכן למעבד כמעט ואין חשיבות.

פורסם
  • מחבר

אחי אם אני מוסיף עוד 200-300 שקל לתקציב..מה כדאיי לי לחזק במפרט.? האם זה יהיה משמעותי החיזוק הזה או שזה סתם..המטרה היא שהמחשב יחזיק לאורך זמן בצורה גבוהה..

ומה ההבדל בתכלס בין G620 לG630 לG850?

פורסם
  • מחבר

הקפצה.. מישהו יכול לענות לי על השאלה ששאלתי בהודעה הקודמת? אני רוצה להזמין תחילת שבוע הבא את המפרט... תודה!

פורסם
  • מחבר

תכלס אחי לא כדאיי לשדרג לI3... אבל כדאיי לשים את ה-50 שקל לG860? יהיה הבדל כדאי בינו לG620/G630?

כדאיי לי להוסיף עוד 4 ג'יגה ראם? זה יהיה משמעותי?

פורסם

כדאי? כן. יהיה משמעותי? לא. יש לך כסף לזה? מסתבר שכן? אולי תאמר לנו מה הרף העליון של התקציב שלך במקום למרוח אותנו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים