עבור לתוכן

עזרה ברכישת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

הלך לי הכרטיס מסך

כעת צריך לחשוב על כרטיס מסך חדש...

מה אתם ממליצים לי?

פרטים על תקציב:

500-1000

מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס?

משחקים

אני לא ממש GAMER אך רצוי שיריץ חלק את המשחקים, FIFA וHEROES בעיקר

מפרט המחשב:

מעבד:

INTEL PENTIUM D 945 DUAL CORE 3.4 GHZ LGA 775X2MB

לוח אם:

לוח אם: INTEL RADIO SPRINGS CHIP 945

כרטיס מסך נוכחי:

אין(היה GFORCE 9600 GT)

ספק כוח:

TR2 RX 550PP

גודל המסכים:

LCD 22 SAMSUNG(רזולוציית 1050X1680)

(LCD 42 LG (LH20 רזולוציית 720P

הערות נוספות:

אני רוצה כ.מסך שיהיה חזק ויריץ משחקים לא פחות טוב מהישן(GFORCE 9600 GT)

אני מחבר הרבה את המחשב לLCD42 ושמעתי שזה אמור להשפיע על ההחלטה של "איזה כרטיס לקנות", אשמח לקבל מידע על הנושא...

פורסם

אתה יכול לקנות את הHD6770

http://www.tms.co.il/product/10681

perfrel.gif

הכרטיס הזה מראה ביצועים טיפה טובים יותר מהHD4870 שהיה בתקופה שבא הכרטיס שלך יצא ,כמו שאתה רואה ההפרש בביצועים דיי גדול בין הכרטיס הישן שלך לHD4870 ,ככה שאני מאמין שהוא יעשה את העבודה בשבילך אם ה9600GT סיפק את הצרכים שלך ..הוא גם צורך פחות חשמל לדעתי ,ובסך הכל המעבד שלך כבר ישן ,ככה שלא נראה לי ששווה לקנות משהו יקר יותר מזה .

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה.

הטבלה עם האחוזים מתייחסת למחשב הספציפי שלי? או כהשוואה כללית בין כרטיסי מסך?

ראיתי שבכרטיס שהמלצת עליו יש רק חיבור אחד של DVI, העניין הוא שאני צריך 2, אפשר להסתדר עם קניית קבל HDMI ארוך וכו אבל זה עוד תוספת כסף, לכן חשבתי ללכת על HD6850, יש לו 2 חיבורי DVI וממה שהבנתי(וזה מהשוואת מספרים שגבוהים יותר ולא אם באמת משמעותי) הוא טוב יותר.

כך גם אם אשדרג את המחשב בעוד שנה/שנתיים עדיין יהיה לי כרטיס מסך טוב יותר.

מה דעתך על הכרטיס הזה?

בכמה אחוזים הוא ישפר את הביצועים?

אני רוצה לקנות כ.מסך כבר מחר לכן אודה לך מאוד על עזרתך....

פורסם

אני בספק מאוד מאוד מאוד גדול אם בכלל תבחין בשינוי היות ואפילו ה-9600GT הישן שלך סבל מצוואר בקבוק מאוד לא נעים מהמעבד החלש במערכת המחשב שלך. יש משחקים שאני שואל את עצמי האם בכלל מתאפשרים לך להטען במחשב היות וחלקם מעבירים איזושהי וריפיקציה לראות שהמחשב עומד בדרישות המינימום...

HD6850 הוא בכלל רחוק שנות אור מהסקלאה של להיות משתלם עם המעבד הזה. במצב של פנטיום D אין לי כל כך מה להמליץ לך, אם אתה מחפש ביצועי תלת מימד דומים כמו שהיו לך עם ה-9600GT אין סיבה שלא תסתפק גם בכרטיסי מסך כדוגמאת זה:

http://www.tms.co.il/product/10117

פורסם
  • מחבר

תודה על עזרתך...

אני מבין מה שאתה אומר, ומסכים איתך...

אבל אם מחר אחליט לשדרג את המעבד? אז רצוי שיהיה לי כ.מסך שיתיאם מעכשיו...לא?

אני מבין שאם לבסוף לא אשדרג אז זה יהיה בזבוז של כ.מסך וכסף אך עדיין אשאיר לעצמי את האופציות פתוחות, מה גם שכנראה שאשדרג בעוד כמה חודשים...

אגב שאלה נוספת: האם הלוח אם שלי יצליח לסחוב כל כרטיס מסך? בתנאי שיהיה לו כניסת PCI-E?

איך זה הולך?

פורסם

לא שווה להשקיעה במחשב כמו שלך יותר מה גג 400 שקל לכרטיס כי המעבד ישן וחלש והכרטיס לא יעבוד במלוא היכלות שלו מה שניקרא צוור בקבוק ואין טעם ביכלל לחשוב על לשדריג את המחשב שלך היום מחשב פשוט ב 1000 2000 ש"ח היה הרבה יותר מתקדמים טכנלוגית והרה הרבה יותר חזקים תחסוך כסף ושתרצה לקנות תשאל פה כרטיס חזק צריך ספק חזק ואכותי ולכן אם אין במחשב כזה ספק לפחות 500W של חברה טובה לא גנרי אין אפשרות ולא היתי ממליץ חבל סתם לבזביז כסך תחסוך אתו עדיף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים