עבור לתוכן

התחייבות לחברת הסלולר על תשלום האייפון - אין מוצא

Featured Replies

פורסם

במאי 2011 שדרגתי לאייפון. אני משלם 220 ש"ח לחודש (1000 דק', 1000 smsים, גלישה ללא הגבלה). אני מקבל החזר על המכשיר בחבילה זו. אני מתכנן לנטוש את סלקום לטובת חברה אחרת, אבל נדפקתי! אם אני עוזב את סלקום, אני צריך לשלם להם כל חודש 105 ש"ח (מבירור עם שירות הלקוחות) על המכשיר לעוד 24 חודשים - תשלומים שנותרו.

ההגיון הבריא אומר - רכשתי את המכשיר ואני צריך לשלם עליו. זה שהחברה מטשטשת את המחיר הגבוה שלו דרך חבילת תקשורת זו בעיה שלי ועליי לשלם את מלא הסכום בתשלומים שנקבעו או לעשות פירעון מוקדם במחיר גבוה יותר לכל חודש.

המרמור גדל עוד יותר כשעכשיו נכנסות חברות תקשורת חדשות ומפעילות וירטואליות כמו הוט מובייל שיציעו חבילה ללא הגבלה ב120-130 ש"ח. במקום שאוכל להנות מהמחירים האלה, על הגב שלי תהיה מעמסת 105 השקלים שאני חייב לסלקום על האייפון ואם בכל זאת אעבור אשלם 105 לסלקום + 120 להוט מובייל וסה"כ יצא לי 225 ש"ח זה גבוה יותר ממה שאני משלם עכשיו מסלקום.

פורסם

אז אתה ממורמר מזה שמחייבים אותך לשלם על מה שקנית?

באמת איזו חוצפה יש לסלקום לדרוש זאת ממך!

פורסם

תאר לך מצב שהיית רוצה לעבור מסלקום שבוע אחרי שלקחת מהם מכשיר חדש.

הרי מישהו צריך לשאת בעלות המכשיר.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק, אני יודע. תרשו לי להתבכיין קצת... לפרוק. פסיכולוגים עושים מזה כסף.

חבל שלא קניתי את המכשיר מראש למשל ב8 תשלומים שווים של 500 ש"ח.

היי, נראה לי שזה מה שאני אעשה. מחר אבקש מהם פרעון מוקדם בתשלומים גדולים יותר

105 ש"ח * 24 תשלומים = 2500 ש"ח~. אחלק ל5 ואגמור סיפור :) הם עושים את זה?

פורסם

אם זה מה שיגרום לך להרגיש טוב, אז למה לא?

פורסם

אני ממליץ ואומר לכל מי שאני מכיר לא לרכוש טלפונים סלולרים מהחברות, ובמיוחד לא את החבילות הנחשיות שלהם.

הרי זו שיטה ידועה לדפוק את הלקוח עם התחייבות ולמסמר אותו למסלולים שלהם כמו חמצן לנשימה.

אני כרגע עם מכשיר פרהיסטורי ומתכוון לקנות אחד חדש (כמובן לא מחברות סלולר) ולעבור לרמי לוי.

דבר - שלם

בסופו של דבר איך שלא תסובב את זה 3 אלף שקל +\- אתה בכל אופן תשלם על אייפון היום. תנסה לדבר איתם על איזה מסלול חדש מוזל יותר.

או שתשלם את הכל במכה אחת ותעבור לרשת אחרת (זה משתלם בהתאם לכמות הדקות שאתה מדבר בחודש- אם אתה עובר את ה150-200 עדיף לך להשאר במסלול שלך).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים