פורסם 2012 במאי 313 שנים מה חדש בו?עריכה:Added print server function in the USB module; Improved the support of Apple's bonjour protocol; Improved backup function;
פורסם 2012 במאי 313 שנים כדאי לעשות גיבוי להגדרות ואחרי העדכון לטעון מחדשכוונתך - גיבוי, איפוס, עדכון ושחזור?
פורסם 2012 במאי 313 שנים מחבר לעשות גיבוי להגדרותהראוטר מייצר קובץ config על הדיסקלעשות עדכון קושחהאחרי העדכון הראוטר חוזר לברירת המחדל שלו ואז צריך לעדכן מחדש את קובץ ה-config והכל חוזר לקדמותומסך הגיבוי / שיחזור + מסך עדכון הקושחה
פורסם 2012 במאי 313 שנים אחרי העדכון הראוטר חוזר לברירת המחדל שלוזה קורה בנתב הזה? לא זכור לי, אך אולי אני מתבלבל. אני רגיל לנתבים של אדימקס שלא מאבדים הגדרות אחרי עדכון קושחה.
פורסם 2012 במאי 313 שנים אני לא היתי עושה גיבוי / שחזור. אין לדעת אם ערכים כלשהם נוספו / הוסרו פתאום, או שהשתנו ערכי Default ואיךמנגנון ה Restore מטפל בכל זה. קחו עוד 5-10 דקות ותגדירו מחדש (כמו עדכון BIOS).אגב, אני בכלל הייתי משדרג ל DD-WRT.
פורסם 2012 במאי 313 שנים האם יש צורך לחלץ את קובץ הזיפ מהקובץ שמורידים לפני שמשדרגים גירסא או שיש להשאיר אותו כמו שהוא בקובץ זיפ?
פורסם 2012 במאי 313 שנים מחבר זה קורה בנתב הזה? לא זכור לי, אך אולי אני מתבלבל. אני רגיל לנתבים של אדימקס שלא מאבדים הגדרות אחרי עדכון קושחה.אני תמיד עושה גיבוי לפני עדכון, בסה"כ לוקח שניה.הראוטר איבד את ההגדרות אחרי העדכון אז חזרתי לגיבוי בלי שום בעיהלפעמים יש מצב שבו גם אי אפשר לחזור לגיבוי כמו שקרה לפני שני עדכונים ואז צריך להגדיר הכל מחדשהפעם אין צורך.כן, צריך לחלץ את קובץ הקושחה מה-ZIP
פורסם 2012 במאי 313 שנים אגב, אני בכלל הייתי משדרג ל DD-WRT.אני באופן אישי מצאתי את הנתב איטי יותר בגירסה הזו, הן בתגובות שלו והן במהירות טעינת האתרים.
פורסם 2012 במאי 313 שנים אין לאן להרחיב את זה.כמו שאמרתי, אני הרגשתי איטיות מסויימת במעבר בין דפים וגלישה עם DD-wrt.
פורסם 2012 במאי 413 שנים מישהוא כבר הפעיל את פונקציית שרת המדפסת?מעניין איך זה עובד,המדפסת שלי Canon MX300 לצערי לא נתמכת כרגע, למרות שאולי אני ינסה לחבר והיא כן תעבוד,מעניין אם השרת מדפסת משתמש בדריברים מובנים בקושחה או שזה עובד בדרך אחרת
פורסם 2012 במאי 413 שנים הקושחה לא יכולה להכיל את הדרייברים הפרטניים של כל מדפסת. המדפסת צריכה לתמוך בכמה פונקציות סטנדרטיות שמאפשרות הדפסה דרך שרת המדפסות.רשימת המדפסות הנמתכות הן אלה שנבדקו. אי-אפשר לבדוק את כולן. יש סיכוי טוב שהמדפסת שלך תעבוד גם כן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.