פורסם 2004 בינואר 321 שנים יש לי divx,כמובן.אז ככה יש לי את הסרט ימ"מ , ועכשיו הוא פותח את הסרט מנסה להוריד קודד ונכשל, ומראה לי את הסרט בלי סאונד פשוטעכשיו היה כתוב שם שזה xvid...עכשיו יש בעיה, אני לא בטוח שזה הקודד שחסר... וגם אין לי מוסג איך להתקין אותו הורדתי אותו אבל אין שם קובץ התקנה הכל קובצי ווינדוס...אז שמישהו אולי יביא לי לינק לxvid ויגיד לי איך להתקין את זהתודה....
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר חוקיי פורום בפעם ה100דבר ראשון מזות אומרת בפעם ה100??? מתי בדיוק אמרתי לי, או משיהו אחר אמר לי???טוב נו...תיקנתי (אני חושב...)
פורסם 2004 בינואר 321 שנים לא התכוונתי ספציפית אלייךהתכוונתי שזה נאמר פה יותר מדיי פעמיםובקשר לDIVXתוריד את חבילת המפענחים/מקודדים של קאזה לייטhttp://doa2.host.sk/codecsובקשר לסרט שלך בצד סתם חבל כי זה גורם לטעינה איטית של הדף לבעליי אינטרנט איטי(קצת התחשבות)
פורסם 2004 בינואר 321 שנים אתה לא צריך את התוכנה קאזה לייט אתה רק צריך את חבילת המפענחים/מקודדים שלה בשביל ליראות את הסרט שברשותךזה גם לא חייב להיות החבילה הספציפית הזאתאתה יכול להוריד כל חבילה אחרת או להוריד כל קודק ספציפית בנפרדלפי דעתי הכי נוח והכי טוב זאת החבילה של קאזה לייט
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר רגע, אבל אני חושב שזה ה xvid...כי כתוב בשם הקובץ xvid...אני רק לא יודע איך מתקינים אותו (יכול להיות שהורדתי גרסה דפוקה...)
פורסם 2004 בינואר 321 שנים קשה קשה היוםפשוט תעשה מה שאני אומר לך עכשיו ואני מבטיח שהכל יעבוד לך חלק:לך לקישור שכרגע נתתי לךתלחץ בצד שמאל על DOWNLOADתוריד את הגירסא האחרונה של חבילת המפענחים(אפשר את הפרו או הבסיסי)בהתקנה תבחר מצב DECODERSתסיים את ההתקנה וצפייה מהנה 8)
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר אוקיי עובד, תודה.. רק הסאונד מאוד מאוד חלש.....אבל זה יכול להיות בעיה בסרט...
פורסם 2004 בינואר 321 שנים אני משער שהקודק של הסאונד הוא AC3...לך ללוח הבקרה, כנס ל-AC3 FILTER ושם תגביר את ה-MASTER VOLUME
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.