עבור לתוכן

ת'רד מכירה קבוצתית SSD

Featured Replies

פורסם

למה שתתקין עדכון של M4 על C400? מורידים אותם מאתרים שונים, תוך 30 שניות היה לי כונן מעודכן.

• תגובות 620
  • צפיות 87.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כי - "זה אותו כונן רק מדבקה שונה" ראבק!

פורסם

לא הבנתי מה אתה מנסה לומר בזה?

פורסם

:silly: :silly:

פורסם

סבבה יש לי C400 איך אני עושה בדיוק את העידכון ?

מתקין עליו קודם תמערכת הפעלה ?

מחבר אותו שהיא כבר מותקנת מעדכן ומפרמט שוב מה עושים?

פורסם

עדיף לפני

עדכון הקושחה מתבצע מחוץ מערכת ההפעלה

אתה עולה מDOK או מדיסק ומריץ את הכלי (כשהSSD מחובר כמובן)

את השאר הוא עושה לבד....

פורסם

אם עושים את העדכון דרך windows הוא עושה reset למחשב, מעדכן את הSSD ומעלה את המערכת הפעלה כרגיל. הוא גם בודק אם הSSD קיים לפני שהוא עושה את התהליך. אני עדכנתי את ה M4 שלי לא יודע איך זה עובד עם C400 כנראה אותו הדבר.

למרות שחשבתי שהכל הלך חלק זה לא העביר לי את הcontroler ל AHCI אבל אחרי שסידרתי את זה ב bios הכונן התחיל לעבוד באופן תקין (כך נראה) ונתן 500MBps ב sequential.

פורסם

רגע לפני שאני הולך לאסוף את הSDD.

האחריות של של היבואן הרישמי ולא איבורי נכון?

פורסם

שהוא יתמלא הביצועים ירדו ב-50%.

WTF? למה?

פורסם

^ קראת את ההקשר? בגלל שהוא על מצב IDE אין TRIM ולכן זה יקרה.

סבבה יש לי C400 איך אני עושה בדיוק את העידכון ?

מתקין עליו קודם תמערכת הפעלה ?

מחבר אותו שהיא כבר מותקנת מעדכן ומפרמט שוב מה עושים?

לא אתה לא מתקין עליו את מערכת ההפעלה כי זה עדכון שמוחק את כל תוכן הכונן. אם יש לך מערכת הפעלה על כונן אחר (WIN7 בלבד) אתה יכול לעדכן דרך ה-WIN, אתה רק צריך להוריד את הקובץ,לחבר את הכונן ולהפעיל את כלי העדכון.

אם אין לך מערכת הפעלה על כונן אחר אתה יכול להוריד את קובץ ה-ISO (מה שאני עשיתי), לצרוב אותו על CD/DVD ולעשות BOOT דרך הדיסק (זה כבר יעשה את כל מה שצריך בלי שתצטרך לגעת במשהו).

בשני המקרים הכונן צריך להיות מחובר.

פורסם

CRG התקשרו אלי שבוע שעבר מתישהו והשאירו הודעה שיתקשרו שוב, מה שלא קרה, יש דרך לגרום לה לעשות את זה?

פורסם

^ קראת את ההקשר? בגלל שהוא על מצב IDE אין TRIM ולכן זה יקרה.

לא אתה לא מתקין עליו את מערכת ההפעלה כי זה עדכון שמוחק את כל תוכן הכונן. אם יש לך מערכת הפעלה על כונן אחר (WIN7 בלבד) אתה יכול לעדכן דרך ה-WIN, אתה רק צריך להוריד את הקובץ,לחבר את הכונן ולהפעיל את כלי העדכון.

אם אין לך מערכת הפעלה על כונן אחר אתה יכול להוריד את קובץ ה-ISO (מה שאני עשיתי), לצרוב אותו על CD/DVD ולעשות BOOT דרך הדיסק (זה כבר יעשה את כל מה שצריך בלי שתצטרך לגעת במשהו).

בשני המקרים הכונן צריך להיות מחובר.

אני דווקא התקנתי וינדוס על הM4 ולאחר מכן עדכנתי וכל המידע נשמר.

פורסם

הגיע מהר

כמה עלה אחרי הכל (דמי משלוח וכו') ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים