פורסם 2012 במאי 1713 שנים היות והכונן הוא לא מכאני, אני לא רואה סיבה לקנות מתאם.פשוט תניח אותו על רצפת המארז או בתחתית האיזור של כונני ה 5.25..
פורסם 2012 במאי 1813 שנים 12 ש"חhttp://www.dealextreme.com/p/2-5-hdd-to-3-5-hdd-mounting-adapter-bracket-dock-red-126804?item=2
פורסם 2012 במאי 1813 שנים טוב אחרי הרבה חששות שלי עדכנתי את הקושחה של ה-C400 דרך IMAG (דיסק CD), עבר בהצלחה. ניסיתי לעדכן דרך חלונות. העדכון הרס לי את המערכת. אחרי הריסטארט קיבלתי מסכים כחולים. עריכה: עושה רושם ששחזור מערכת ממצב בטוח עבר בהצלחה אחרי 4 איתחולים כושלים. ובינתיים גיליתי שאסוס ראויים להזכרת איבריה המוצנעים של אמא שלהם. הורידו את התמיכה ב-AHCI ללוח P5K. עד כמה זה קריטי אם הכונן יעבוד במצב IDE? עוד עריכה: קורס מידי פעם. תמונה מצורפת.
פורסם 2012 במאי 2013 שנים היי,הצטרפתי לרכישה עבור כונן 128GB ועדיין לא יצרו איתי קשר...(את המייל קיבלתי)האם הגיוני?
פורסם 2012 במאי 2013 שנים היי,הצטרפתי לרכישה עבור כונן 128GB ועדיין לא יצרו איתי קשר...(את המייל קיבלתי)האם הגיוני?אני הזמנתי מסניף כרמיאל ועדיין לא הגיע אליהם הכונן :-\ אבל התקשרו אליי מאייבורי ונתנו לי מספר הזמנה..
פורסם 2012 במאי 2013 שנים קניתי אבל מוזר לא קיבלתי את הM4 קיבלתי C400 ואני רציתי תM4 כי הוא יותר טוב מה אני יכול לעשות יש אפשרות ללכת להחליף או שזה מה שקבעו לי? אני בבעיה פה חברים עזרה.
פורסם 2012 במאי 2013 שנים Micron מייצרת את שניהם. ה-M4 הוא של המפיצה שלהם (מיועד להגיע למשתמש הפרטי) בעוד ה-C400 משווק על ידיהם ומתוכנן למקומות עבודה (שרתים...), ולכן מגיע ללא קופסה דבר שדרוש בדרך כלל למשתמש.חוץ מזה אםהוא יותר טוב, נראה לך שחצי מחברי הפורום היו מעדיפים אותו על פני ה-C400? אחרי הכל התוצאות זהות הכוננים זהים. הבנת?לא הייתי משלם את אותו הסכום אם ה-M4 היה עדיף.
פורסם 2012 במאי 2013 שנים לי עדיין קצת קשה למה העידכונים שונים ואם תתקין אחד מהם על השני זה יגרום לבעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.