עבור לתוכן

ת'רד מכירה קבוצתית SSD

Featured Replies

פורסם

עדין יש לתמוה על זה והם לא הסבירו את זה...

When we couldn’t diagnose it as drivers or a mis-configured benchmark run, we decided to swap out the SATA cable for a “real” SATA 6Gb/s cable. Like magic, the performance went back to what we expected.

• תגובות 620
  • צפיות 86.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם כן ענו על זה.

But what about our original motherboard test where switching cables fixed it? Looking at our data now, we suspect the more likely culprit was a bad cable, a dirty connector or a connector that wasn’t seated. It’s a reminder that a single instance isn’t enough to create a trend. Our hats off to the SATA I/O for a pretty damned robust cable spec.

פורסם

לא הבנתי.. יש כבל מיוחד לSATA 3? נשמע לי קצת מוזר

פורסם

הם כן ענו על זה.

But what about our original motherboard test where switching cables fixed it? Looking at our data now, we suspect the more likely culprit was a bad cable, a dirty connector or a connector that wasn’t seated. It’s a reminder that a single instance isn’t enough to create a trend. Our hats off to the SATA I/O for a pretty damned robust cable spec.

:xyxthumbs: ...טוב נו..לא קראתי את זה ממש בתשומת לב...אלא יותר במהירות... :yelclap:

ישר כוח :)

פורסם

לא הבנתי.. יש כבל מיוחד לSATA 3? נשמע לי קצת מוזר

לא

לפי הבדיקות שהם עשו שם כל הכבלים אותו דבר

אפילו כבלים מתקופת ה SATA1

פורסם

טוב אחרי הרבה חששות שלי עדכנתי את הקושחה של ה-C400 דרך IMAG (דיסק CD), עבר בהצלחה. :)

פורסם

פשוט צורבים את העדכון על הדיסק ומכניסים נכון?

פורסם

כן.

פורסם

צורבים את הקובץ על דיסק, (אני צרבתי על ידי NERO) לחיצה על הקובץ וזה פותח (לי לפחות) את NERO במצב צריבת קובץ IMAG, לאחר מיכן ביצעתי את הצריבה על המהירות הנמוכה ביותר. הכנסתי את הדיסק, כיביתי את המחשב הגדרתי בביוס BOOT מהצורב (כונן DVD/CD) וזה עשה הכל לבד.

פורסם

אז זה אותו דבר כמו מה שעשיתי לCRUCIAL הקודם שלי.

פורסם

כן.

פורסם

למה אף אחד לא יצר איתי קשר?

פורסם

לפי דעתי תיזום אתה את הקשר

אלי אף אחד לא התקשר

אתמול הרמתי טלפון

היום כבר קיבלתי את הכונן

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהיתה תקלה. תתקשר לסניף שציינת בטופס ותברר.

פורסם

איפה אפשר לקנות מתאם בהכי זול - 3.5 ל2.5?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים