עבור לתוכן

ת'רד מכירה קבוצתית SSD

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא ברור אם אני מבקש לשלוח תכונן לאייבורי אז אני לא משלם על משלוח?

זו בדיוק ההגדרה של איסוף עצמי.

• תגובות 620
  • צפיות 86.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחלה של יוזמה!

בדיוק הדבר שחיפשתי בכדי לקנות אחד.

מה לגבי האחריות?

פורסם

נקווה שנצליח לקנות מתאם בזמן, לא בא לי לשים אותו באוויר :kopfpatsch:

לא חייב באוויר, אפשר להדביק את הכונן על כונן FLOPPY אם יש לך עדיין או סתם על הפלטה של הכונני 5.25

הנה הפתרון שאני עשיתי : http://imageshack.us/photo/my-images/534/dsc0111dux.jpg/

מחזיק טוב לא מתחמם ולא זז

פורסם
  • מחבר

אני פשוט השענתי את שלי על גב המארז, לא קורה כלום. אין בו חלקים נעים והוא לא מתחמם.

פורסם

האם כונן ה128 מתאים להתקנה במקבוק פרו 13" האחרון?

פורסם
  • מחבר

תבדוק איזה גובה כונן נכנס למקבוק. ה128 הוא 9.5MM

פורסם

האמת שאפשר סתם לשים עליו שני פסים של מסקינגטייפ ולהצמיד אותו לתחתית או צד המארז.

ועדיף אם יש לכם ריבוע ספוג דק לשים בינו למארז שלא יגביר וויברציות(שמגיעים מחלקים אחרים במארז כמובן).

אולי זה מה שאעשה.

הרעיון עם הכונן FLOPPY 3.5" מעניין.

אולי אפשר לפרק את הפלופי וליצור עם המסגרת המתכתית(זו שעליה החורים להברגה למארז) תושבת לSSD עם חומרים כאלו ואחרים.

גם ככה זה מקום מבוזבז במארז (המקום של הפלופי שאף אחד לא משתמש).

פורסם

אפשר פשוט להניח אותו בתחתית כלוב הקשיחים (פלופי).

פורסם

האמת שאפשר סתם לשים עליו שני פסים של מסטינגטייפ ולהצמיד אותו לתחתית או צד המארז.

ועדיף אם יש לכם ריבוע ספוג דק לשים בינו למארז שלא יגביר וויברציות(שמגיעים מחלקים אחרים במארז כמובן).

אולי זה מה שאעשה.

נראה לי שהתכוונת למסקינגטייפ.

מסטינג זה מסיפור אחר :o

פורסם

זו בדיוק ההגדרה של איסוף עצמי.

אה סבבה...אז מה שהצעתי לגבי לפנות ל- KSP ואייבורי איך שהוא יצע לפועל :hat: יפה.

ובמקרה של מימוש אחריות זה מול אייבורי?

נרשמתי היום..ז"א שאני יכול להגיע מחר לסניף שרשמתי לקחת את זה..או יחזרו אלי?

ועוד שאלה..אני קונה אחד גם מתנה למישו..חייב אריזת ריטייל, אז אצתרך לחקות לנגלה הבאה?

פורסם

יצאתי חומוס?

אין להם סניף באילת?

פורסם

4 ריבועים של משטחי הדבקה דו צדדיים.

htpc_ssd_mod2.jpg

htpc_ssd_mod1.jpg

וזה למי שכבר אין לו שום מקום במארז חוץ מאחורי הלוח איפה שהכבלים :lol: (במארז עם קונספט דומה כמובן).

7morewiresontheside.jpg

פורסם

אין להם סניף באילת?

לא נראה לי שיש סניף של אייבורי באילת. מצד שני, אם אתה בוחר לוותר על הקניה הקבוצתית ולקנות נגיד ב KSP באילת, אז אולי המחיר יכול לצאת לך עוד יותר זול מהקניה הקבצותית.
פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

לא נראה לי שיש סניף של אייבורי באילת. מצד שני, אם אתה בוחר לוותר על הקניה הקבוצתית ולקנות נגיד ב KSP באילת, אז אולי המחיר יכול לצאת לך עוד יותר זול מהקניה הקבצותית.

זה בידיוק מה שעכשיו בדקתי!- המחיר הוא 526 ש"ח!

השאלה היא האם כל אחד יכול לקנות או רק תושב אילת {למרות שגם זה לא ממש בעיה} - אבא שלי שם עד מחר

פורסם

הם יגיעו עם הקושחה העדכנית או שצריך לעדכן אותם? אין לי כוח להתחיל להסתבך עם זה. אם תהיה בעיה בכונן כתוצאה עדכון הקושחה, ניתן יהיה לממש אחריות על כך?

בנוסף מאיפה אני מוריד קושחה לכונני MICRON. עדיין לא נרשמתי (אני הירשם במהלך היום).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים