עבור לתוכן

ת'רד מכירה קבוצתית SSD

Featured Replies

פורסם

מישהוא יכול להמליץ על מתאם בין ה-SSD הזה למחבר של כונן אופטי במחשב HP EliteBook 8560W (להחליף את הכונן האופטי במתאם + SSD)?

• תגובות 620
  • צפיות 87.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברכות למנהלים על המכירה, מחירים מעולים :yelclap:

פורסם

לא מספיק 64 גיגה להתעלל בהם חייבים 256??!!

חולי נפש אכזרים רשעים ארורים

יכלו לתת לי אחד או שניים מהם ולהוריד ממני את כל השיגעון של השבוע האחרון!!

פורסם

טוב אז מה קורה אחרי שנרשמתי בקישור?

מה עושים?

פורסם

מעוניין לבטל את הקניה . 128gb ssd

פורסם

מה נסגר כולם מטיפים לי על KSP ולמה אני צריך לקנות מהיבואן :s07: אני רציתי את ה- 64G וכמו שכבר אמרתי המחיר עליו לא כזה שובר שוק..אם המשלוח יוצא לי בדיוק כמו KSP! וכן אם הם משווים מחיר אני קונה אצלם כי פ"ת זה רחוק לי ומה יהיה במקרה של אחריות??

פורסם

עד מתי תימשך המכירה?(כרגע לחוץ המזומן עד חודש הבא או סוף החודש אוכל לרכוש)

איפה בפ"ת נימצאת החנות של היבואן שמבצעים את הרכישה הקבוצתית?(אני מפ"ת)

פורסם

אם זה יעודד מישהו, אז אני אספר שכשאני קניתי את ה-m4 128gb שילמתי עליו 855 ש"ח :s07:

אז המחירים ירדו משמעותית.

אני לא יודע אם זה בזכות הרעש מהפורום או לא (אני מאמין שיש לזה חלק), אבל זה דבר מבורך ואני מאמין שאם לא הייתי קונה כבר כונן הייתי מצטרף לקבוצתית.

אז מי שצריך/רוצה כונן, יאללה שיקנה, לא משנה מאיפה, כמה שקלים לכאן או לכאן זה לא כ"כ משמעותי.

פורסם

עד מתי תימשך המכירה?(כרגע לחוץ המזומן עד חודש הבא או סוף החודש אוכל לרכוש)

איפה בפ"ת נימצאת החנות של היבואן שמבצעים את הרכישה הקבוצתית?(אני מפ"ת)

התשלום בכרטיס אשראי.

הם נמצאים בקרית אריה בפתח תקווה אאל"ט (מתחם תעשיה בפינת ז'בוטינסקי\כביש גהה).

פורסם
  • מחבר

ניתן יהיה לבצע איסוף עצמי בסניף אייבורי הקרוב לביתכם וגם לשלם שם. ניתן גם לרכוש מתאמים במחיר סביר. עדכון בפוסט הראשון.

עודכנה גם דרך יצירת הקשר למועניינים בכל זאת במשלוח.

בהמשך היום ישלח מייל למשתמשים שכבר נרשמו למכירה לבירור העדפת הסניף הקרוב אליהם. המייל ישלח לכולם ויהיה ניתן למשתמשים שבחרו במשלוח לשנות לאיסוף עצמי. אין להרשם שוב בדף המכירה כדי "לשנות" את ההעדפה.

פורסם

אם זה יעודד מישהו, אז אני אספר שכשאני קניתי את ה-m4 128gb שילמתי עליו 855 ש"ח :s07:

זה עוד בזול, אני קניתי לפני 10 חודשים ב 1100 ש"ח :smile1:

פורסם

יש אפשרות לתשלום במזומן?

Crucial M4 64 GB מסניף אייבורי הרצליה

פורסם

אני אשמח אם מישהו יעדכן ברגע שהוא יקבל מייל מ-CRG

פורסם
  • מחבר

לאיזה מייל אתה מצפה? אני מאמין שיהיה ניתן לשלם במזומן באייבורי, רק אל תצפה לעוד הנחה...

פורסם

בהמשך היום ישלח מייל למשתמשים שכבר נרשמו למכירה לבירור העדפת הסניף הקרוב אליהם. המייל ישלח לכולם ויהיה ניתן למשתמשים שבחרו במשלוח לשנות לאיסוף עצמי. אין להרשם שוב בדף המכירה כדי "לשנות" את ההעדפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים