עבור לתוכן

אוזניות+מייק למחשב, עד איזור 200-350 ש"ח. מה מומלץ? +תיקון ספוג לאוזניות

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

1. בשימושי מערכת שמע למחשב, Logitech Premium Stereo Headset with Noise-Canceling Microphone

http://www.amazon.com/Logitech-Premium-Headset-Noise-Canceling-Microphone/dp/B0007N33IQ/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1335942839&sr=1-1

סכ"ה האוזניות רחוקות מלהיות מזהירות אבל הן בסדר. העניין הוא שהספוג הפנימי שלהן נקרע. האם יש טעם לנסות להחליף אותו? במה זה כרוך? האם שווה את המאמץ? אם כן, אשמח לטיפים כיצד לעשות זאת.

41K3VGYFA9L._SL500_AA300_.jpg

2. בין אם אתקנן או לא, חשבתי שכנראה זו הזדמנות טובה לשדרג את איכות השמע שלי ולכן אני מחפשת מערכת שמע חדשה.

האוזניות יהיו מחוברות לכרטיס הקול המובנה (Realtek ALC892 codec על GA-870A-UD3)

השימושים מהאוזניות

- מוזיקה, סרטים (לכן רצוי כבל לא קצר מידי), גם שיחה באמצאות המיקרופון - לכן מומלץ שגם המיקרופון יהיה איכותי. לא גיימינג!

- שימוש אופציונלי נוסף הוא חיבור לשקע האוזניות של הטלוויזיה. לשם כך נחמד אם תהיה אופציה לבננות 3.5 מ"מ ולא רק USB כמו שאולי יש בחלק מהאוזניות. אגב, רק בננות 3.5 המחוברות הישר לכרטיס הקול וללא USB זה גם ממש בסדר. יתרה מזאת, מהמעט שאני יודעת, היה ואין תוספת סראונד מלאכותי כמו ב- 777 ייתכן שאף חיבור ישיר לכרטיס הקול עדיף.

- יתכן, שארצה לחברן בהמשך לאנדרואיד (כשאני בבית כמובן). איני בטוחה אם המיקרופון יעבוד בצורה הזו, אבל זה יכול להיות רעיון סבבה. ייתכן ולשם כך אצטרך בנוסף מתאם למיקרו USB. כאמור זוהי תוספת. ממש לא תנאי הכרחי ובטח לא סיבה לפסול אוזניות.

התקציב באזור 200-350 ש"ח. חשוב יחס עלות/תועלת טוב.

איני בטוחה אם עדיף לי אוזניות פתוחות או סגורות. עד כה הייתי עם פתוחות (אבל יחסית דיי פשוטות כך שלא בטוח עד כמה זה מייצג). אם הבנתי נכון יכול להיות שסגורות יהיו עדיפות, אשמח לדעתכם.

כמובן שחשוב שיהיו איכותיות ונוחות - הנוכחיות בסדר, אבל אי אפשר לומר שהן האוזניות האידאליות לשימוש של שעות ארוכות - ואוזני יחסית קטנות וגם ראשי נע אפשהו לכיוון הבינוני-קטן, כאמור ראש בגודל הגיוני לבחורה.

קראתי שבעבר היו פה המלצות על ה- Plantronics GameCom 367 - אבל זה לפני יותר משנה ובאזור הנמוך יותר של התקציב. אני תוהה מה כעת המצב ברמת המחירים היותר נמוכה. האם הן ה- 367, אולי אחרות?

ראיתי גם את ה-Plantronics GameCom 777 אבל:

1. איני יודעת אם באוזניות ברמת המחיר הגבוהה יותר (בין אם מדובר על ה- 777 או אחרות), ההבדל במחיר שווה את ההבדל בתמורה (לשימושים שלי) - קרי, יחס עלות תועלת לא יורד.

2. איני יודעת אם הסראונד המלאכותי אכן טוב (ב- 777) ואם בכלל סראונד מלאכותי מתאים למוזיקה וסרטים (כאמור לא צפויים שימושי גיימינג).

3. אם אני עולה לרמת המחירים הזו, אני תוהה אם אלו האוזניות המומלצות ביותר בטווח מחירים זה ובעצם, מהן האוזניות בעלות יחס עלות/תועלת מירבי.

קניה בארץ עם אחריות טובה יכולה להיות נחמדה, (אם כי טרם יצא לי להשתמש באחריות לאוזניות).

אבל בממחיר עדיף עם משלוח לארץ, גם קניה מחנות אמינה בחול ממש סבבה במיוחד אם יתן לי גישה לאוזניות עדיפות / מחיר זול משמעותית.

בקיצור, אשמח שתשכילו ותמליצו לי.

תודה לעוזרים והמשך יומצויין

פורסם

יש את הפיליפס SHP5400 D ולטלפון יש את המתאם הבא

http://www.rd-israel.co.il/Product.asp?productid=1954

אני יודע שיש עוד אוזניות טובות אבל אלה היחידות שניסיתי מהדרישות שלך.

למתאם את מחברת מפצל אוזניות מספיק של 2 וליציאות את מחברת את הטלפון.

או שיש גם מתאמים שבאים או מפצל כמו זה:

IPH63W_1-500x500.jpg

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה, דן

1. גיגלתי, אבל לא ממש מצאתי את ה- "SHP5400 D". מה שכן מצאתי זה ה- SHP5400 שלא ראיתי כל עדות לכך שיש להן מיקרופון (דבר החשוב עבורי)

shp5400-1.jpg

2. מה בקשר לאוזניות אותן ציינתי? מכיר אותן במקרה? יודע אם טובות / מומלצות לשימושים שלי?

3. אמרת שאתה מכיר אוזניות אחרות אבל אינן מתאימות לדרישותי. מה הבעיה? אין להן מייק? מתאימות במיוחד לגיימינג אבל לא למוזיקה וסרטים? סתם יקרות מידי?

4. תודה על הלינק למפצל. מצחיק אבל לא חשבתי על זה. מקווה שלא מוריד את איכות השמיעה.

פורסם

את צודקת לא שמתי לב לזה שין להן מקרופון פשוט ששמעתי אותן היה להם גם כבל מאריך שעליו היה מקרופון שזו גם אופציה טובה בשבילך (כבל מאריך אם מקרופון).

אני אישית לא אוהב אוזניות אם מקרופון מובנה זה בדרך כלל לפחות מאלה ששמעתי נוטות לההרס יותר מהר בעיקר המקרופון שגם בדרך ככל לא מביא את יכולותיו לידי ביטוי.(הכל כאן ממה שחויתי בעבר יכול להיות שזה השתנה).

ה D נלחצה לי בטעות בזמן ההקלדה.

אם בכל זאת תרצי אוזניות אחרות יש גם את logitech clearChat pro שלא שמעתי אותן אבל על הנייר הם אמורות ליהיות די טובות.

אוזניות אחרות ששמעתי מתאימות לבעלי תקציב גבוה משלך וגם ללא מקרופון כמו שאמרתי למעלה.

אני מחר או עוד יומיים כנראה יהיה במקום שאפשר להאזין לאוזניות ורמקולים אני אבדוק אם יש משהו שעונה טוב יותר עם הדרישות שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה דן.

כעקרון אני מעדיפה אוזניות עם מיקרופון מתקפל, בדומה שיש ל- Plantronics GameCom 367

0001849.jpeg

ול- Plantronics GameCom 777

96d348ae44059e29600cca75fa5069cf.jpg

וכן, גם ללוג'יטק בעלות הספוג הקרוע שכרגע בשימושי ול- logitech clearChat pro

מהנסיון האישי שלי זה נוח בהרבה מכל אופציה אחרת ובמקרה של הפלנטרוניקס הבנתי שהמייק יחסית אייכותי ואפילו מסנן רעשים מבחוץ (שזה חשוב, אבל כמובן אינו הדבר החשוב ביותר באוזניות ;) ).

logitech clearChat pro

מגיגול קצר ברשת הישראלית נראה שהן עולות במקרה הטוב כ- 240 ש"ח (לפני משלוח) ועד 340 (משלוח?) בחול טרם בדקתי. מכאן נראה שבמקרה הטוב הן מתחרות באוזניות שבסף הנמוך של התקציב.

1. הבנתי שיש להם שליטה על הווליום + אקולייזר+ השתקת המייק מהאוזניות מה שנראה סבבה.

2. הן מתחברות ב-USB - אני תוהה אם אין חיבור דרך USB ולא ישירות לכרטיס הקול עלול לפגום במידה כלשהי בקול וחיבור בננות (אפילו אם הוא מהצד החיצוני) עדיף?

3. אני מבינה מתגובותיך שאינך מכיר את שני דגמי הפלנטרוניקס עליהם דברתי אבל אשמח אם משהו ששמע או יודע יוכל לומר לי האם הקלייר-צט עדיף על אחד או שנים מהם.

4. התייחסת לכבל הארוך. האם אתה במקרה יודע מה אורך הכבל של הקליר-צ'ט?

5. אשמח לשמוע יותר על התרשמותך אודותיהן.

ציינת שבימים הקרובים תוכל להאזין לאוזניות. אם זה לא קשה לך, אודה לך אם תוכל לבדוק עבורי דגמי אוזניות היכולים להיות מתאימים לצרכי.

דבר נוסף, האם אתה במקרה יודע אם גם במוזיקה וסרטים יש ייתרון לאוזניה המוסיפה מלאכותית ערוצים (ויותר מזאת המוסיפה ערוצים לפי בחירה) או שדבר זה בעצם רק גורע, במיוחד כאשר אין מדובר על אוזניות הי-אנד.

פורסם

היי מצאתי אוזניות שנראה לי שיתאימו לך.

thermaltake eSPORT shock foldable professional gaming heades mic

מגיעות בשחור ולבן עם חלקים אדומים.

האוזניה מאוד נוחה ושומעים די טוב גם מוסיקה וסרטים למרות שאלו אוזניות שמיועדות לגיימינג.

לא יצא לי לבדוק את המקרופון אבל הוא נראה די מרשים.

איכות בנייה טובה יחסית לתקציב הזה.

מחיר באזור ה 250 שח.

razer carcharias audio headset

אוזניות ברמה מאוד גבוהה בשביל המחיר שלהם.

הריפוד של האוזניה מאוד נעים ולא מרגישים שיש משהו בסדר גודל כזה הם היו לי טיפה כבדות כי השתמשתי במוצר משומש שמשום מה האופציה לשנות גודל נתקעה על הכי גדול אז הייתי צריך להחזיק את האוזניה למשך כל האזנה (כמעט שעה וחצי ברצף).

ישנו דגם זהה כמעט לפחות מבחינה חיצונית שלא יצא לי לשמוע שמצורף אליו כ.קול 7.1 אבל הו לא בתקציב שלך.

גם פה לא יצא לי להשתמש עם המקרופון.

מחיר בערך 340 שח.

akg ghs1

נשמעות מצויין נוחות ברמות אני מאמין שהכי טובות בתקציב שלך.

akg הוא מותג ידוע בתחום האוזניות והמקרופונים ובאוזניות בכל רמת מחיר מרגישים שלא חסכו בשום חלק מבחינת שמע, חוץ מכמה דגמים שהם לא משהו יחסית למחיר.

מקרופון די איכותי, שומעים צלול והוא נוח לשימוש.

מחיר בסביבות ה 380 שח טיפה מעל התקציב שלך אבל אני חושב שזו חריגה שווה.

steel series siberia v2

דגם מאוד פופולארי שהמליצו להרבה מהגולשים בפורום ובצדק.

מאוד נוחות, מקרופון נשלף שלא מפריע בשימושים מסוימים שלא מצריכים מקרופון.

לשמוע בוא מוסיקה ולראות סרטים אני לא מאמין שיהיה הכי מלהיב (ישמעו טוב אבל באחרים לדעתי שומעים יותר טוב מוסיקה).

שימי לב שיש הרבה דגמים לאוזניות האלה. (אפילו דגם במיוחד לאייפון LOL).

אני חושב שעם את לא אודיופילית או משהו בסגנון הם יספקו אותך.

מחיר בערך 350 שח.

אני האזנתי לאוזניות מכ.קול זול יחסית 250 שח שאין לי מושג מה הדגם שלו אז לא הפקתי את המירב מכל האוזניות הללו.

ראיתי שלא הבנת מה ההבדל בין חיבור 3.5 לבין USB באוזניות.

כל אוזניות 3.5 הם בשידור סטריאו (2 רמקולים).

ה USB בדרך כלל נותן אפקט תלת ממימדי של עד 7.1 כמו שימוש בכ.קול דמיוני (לא פיזי) אני אישית מעדיף 3.5 או 6.35 (פלאג גדול יותר) כי ניתן לחבר אותן למגבר וגם הכ.קול לו מוגבל.

אני מאמין שלשמיעת מוסיקה וסרטים האפקט הזה לא יעשה הבדל משמעותי.

האוזניות שהכי התלהבתי מהם זה ה akg.

עכשיו את צריכה ללכת ולבחור, אני חושב שאם תשמעי אותם גם יהיה לך יותר קל לבחור.

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב דן

סורי שהגבתי רק כעת, היו לי צרות עם התקנת מחשב וזה העסיק אותי מעט יותר מידי.

ראשית, שוב תודה על ההסברים ויותר מזה על שטרחת ממש לבדוק אוזניות עבורי. :yelclap:

באשר להבדלים בין חיבור ה-USB לחיבור ה- 3.5 איני בטוחה שלחלוטין הבנתי והייתי שמחה אם תרחיב.

כלומר, מה שאני הבנתי ממך זה ש:

1. USB מאפשר (בחלק מהמקרים) אפקט סאונד תלת ממדי

2. יכול להתאים למחשבים שבהם אין חיבור 3.5 או כזה במקום נוח

3. 3.5 נותן שידור סטריאו - ללא אפקט של ערוצים נוספים.

לא הבנתי זה בהנחה שאין ערוצים נוספים ושאין בעיה של מחסור בחיבור 3.5, האם יש הבדל כלשהו בשמע בין אוזניות בחיבור USB לכאלה של 3.5? והאם זה שלפחות על פניו ה- 3.5 מחובר ישירות לכרטיס הקול (אונבורד במקרה שלי) אינו מעניק ייתרון כלשהו? וזאת כמובן בהתייחס לאוזניות דומות, הלא ברור שהצליל באוזניות מושפע מיותר דברים מאשר סוג החיבור בלבד.

עברתי על ביקורות של האוזניות שציינת. חלקם נשמעות מעניין, חלקן מעט פחות

לגבי ה - thermaltake eSPORT shock foldable professional gaming heades mic

דווקא לא התרשמתי במיוחד מהעיצוב אבל יתכן כמובן שהן נוחות - אתה מדדת :)

אתה מציין שהן פחות מתאימות למוזיקה וסרטים וכך גם כתוב בביקרות עליהן כך שלפחות על פניו נראה שהן פחות קורצות.

קראתי מעט ונראה שה- razer carcharias וה- siberia v2 דיי מתחרות בינהן. גם המחירים שלהם די קרובים. שתיהן כמובן נראות מעניינות ובעלות מראה סבבה (אם כי גם שונה) לגמרי.

לגבי ה-AKG - הביקורות שקראתי חלוקות לגביהן. ברור שהן מעוצבות יפה, אבל עלו לגביהן כמה סוגיות

1. הנוחות - היו שטענו שאינן הכי נוחות ובנוסף מיקום האוזניה על האוזן ולא סביבה פחות נוח

2. המיקרופון - הבעיה הקבועה שמוזכרת בכל מקום הינה מיקומו הקבוע של המיקרופון- אפשר לחשוב שהאוזניות האלה מיועדות לטלפנית

3. היו גם מקרים שקראתי טענות לגבי איכות ובעיקר עוצמת השמע. היות ואיני מאלה ששומעות ממש חזק איני סבורה שעוצמת השמע תהה בעייתית, לגבי האיכות, אתה דווקא מציין שהיא מצויינת. שוב צריך לבדוק :)

האוזניות האלה נראות כעת אטרקטיביות במיוחד היות ועד מחרתיים יש לגביהן מבצע בבג (ב- 275 ש"ח) כך שבהחלט צריך לבדוק אותן.

בכל מקרה, כמו שאמרת, רצוי מאוד שאלך ואשמע. ואם כבר גם אבדוק את הנוחות :)

ציינת שהאזנת לאוזניות. הייתי שמחה לדעת היכן כדי שגם אני אוכל ללכת ולהאזין. בכל מקרה, אם אתה (או משהו אחר) יוכל לתת לי כתובות של חנויות בהן יש מבחר של אוזניות ואוכל לנסותן זה יהיה מצויין.

שוב תודה על העזרה.

כמובן, אם מישהו מעוניין לחזק / להחליש המלצה או להמליץ על אוזניות נוספות זה יהיה מצויין :)

יום מצויין

פורסם
  • מחבר

עדכון.

לצערי למרות שחיפשתי לא מצאתי חנות בה יכולתי לנסות את שלושת דגמי האוזניות היותר טובות עליהן המליץ לי דן.

לכל המקומות אליהם התקשרתי או שלא היה כלל את האוזניות במלאי או שהן סגורות ובלתי נתנות למדידה (וודאי שלא להאזנה).

עד מחר יש מבצע בבאג על ה- AKG-GHS1 ב- 279 ש"ח.

היות וגם כך נראה היה שלא אוכל למדוד אף אחד מהדגמים והיות ולמרות הביקורות החלוקות עדין הביקורות על ה-GHS1 אינן רעות החלטתי לקחת סיכון מסויים ולרכוש אותן.

מקווה שאהיה מרוצה מהאוזניות.

שוב תודה לך דן על העזרה

פורסם

אני אישית מסכים אם ההחלטה שלך.

אני מאוד התרשמתי מה AKG הם יודעים לקלוע חלקים כל שהאוזניות הישמעו כמו אוזניות ב 500 שח עם כ.קול.

לגבי ה USB יש אוזניות שיש להן אותן מקבלות בדרך כלל סאונד תלת מימדי שעוזר בעיקר לגיימרים למשל לשמוע משהוא שהולך לידך או שריקה של יריה או רימון ולדעת מאיזה צד הוא הגיע. לא נראלי שאת תשתמשי בזה.

בהצלחה ;)

נ.ב. אני שמעתי את האוזניות אצל מספר חברים רחוקים יותר שיש להם אותם (האוזניות הישנות שלהם) והם לא למכירה.

פורסם
  • מחבר

היי דן,

נחמד ששבת לדיון :)

ראשית, רק כעת הבחנתי שאתה מוזיקאי. אני מקווה אם כך שהערכתי שהשמיעה המוזיקלית שלך טובה (או לפחות לא פחות ממוצעת) הגיונית. עקב כך נראה לי (ואני מקווה) שהמשקל שנתתי להמלצה שלך המבוססת על שמיעה והכרת הנושא אינה מופרזת ולא אתאכזב מה-GHS1.

שנית,

עקב עניינים של

1. מרחק

2. רצון לנסות להאזין לאוזניות דרך הנייד כשאני בבית בתקווה אף לבדוק שימוש בהם כדיבורית

אני רוצה לקנות הן כבל מאריך והן מתאם לטלפון (בדומה לזה שהצעת לי).

ידוע לי שלרוב לכבלים יש השפעה, השפעה שגדלה כאשר מדובר על שידור אנלוגי אותו קל בהרבה להרוס.

ברור שקניתי אוזניות לא הכי זולות (וגם לא היי-אנד, אנימודעת לכך) כדי שאוכל להנות מהאכויות שלהן. עקב כך אני תוהה לגבי המארך/ מתאם. מה עלי לחפש בהם כדי שאוכל להנות מהאכויות שלהן ולא ליצור צוואר בקבוק או להרוס?

ברור שאיני מעוניינת להוציע עליהם סכומים גבוהים מידי, אבל עדיין. איני יודעת מה לחפש, ממה להזהר וכיוב.

אשמח להכוונה והמלצות (בין אם מדן או מאחרים המבינים בכך)

תודה.

פורסם

אני בספק לגבי כמה איכות את יכולה להוציא מהטלפון ביחס למחשב (בייחוד עם כ.קול כמו שהזכרת שיש לך)

ואני גם לא מאמין שזה יפגע באיכות בצורה דרסטית.

לכן מההתחלה לא המלצתי עליהן לשם אוזניות לפלאפון.

האם קנית כבר את האוזניות ?

את יכולה לומר לי אם התרשמת משם לטובה כמו שציפית ואולי יותר או שאולי התאכזבת מהם.

אשמח אם תוסיפי לדיון את חוות דעתך לגביהם. (במידה ואת מעוניינת).

פורסם
  • מחבר

1. כן. רכשת אתמול את האוזניות (לפני פרסום ההודעה).

2. איני בטוחה שהבנתי את כוונתך, אתה אומר שאינך ממליץ להשתמש בהם לנייד כי האיכות שאקבל לא תהה משהו במיוחד ביחס לאיכות שאני מקבלת מהמחשב (למרות שמדובר על כרטיס אונבורד, אונבורד לא רע כנראה אבל אונבורד) או משהו אחר? ואם כן, מדוע לא המלצת עליהן כאוזניות לטלפון?

בכל מקום, מבחינתי ברגע שמדובר על הטלפון יש להשוות בין:

1. האיכות שאני יכול להפיק מהאוזניות והאיכות שאני יכולה להפיק מהן יחד עם המתאם - במילים אחרות שהמתאם (נכון יותר הן המתאם והן הכבל-מאריך) לא יורידו את האיכות הפוטנציאלית של האוזניות.

2. האיכות שאני יכולה לקבל מהטלפון (כרגע סמסונג התומך בדיבורית ואוזניות סטראופוניות, בקרוב משהו חדש) וההבדל בין האיכות שאני יכולה לקבל עם ה- GHS1 לזו שאני יכולה לקבל עם הדיבורת in-ear של סמסונג שבשימושי עם הטלפון כעת.

העניין הוא שכרגע מחוברות לי לנייד אוזניות in-ear של סמסונג ואני שומעת איתן בסדר גמור רק שהן קצת מציקות לי ומידי פעם נופלות מהאוזן אז חשבתי אולי כאשר אני בבית אוכל להנות יותר אם אחבר את ה- GHS1 לפון. מה שכן, אם לשם כך הדבר היחיד שלא יוריד באיכות יהיה משהו יקר מידי (שמי יודע אם בכלל יתמך ע"י הפון) כנראה אאלץ לוותר על העניין.

בינתיים ראיתי את מפצל האוזניות הבא:

http://www.mediagalaxy.co.il/rec/881-%D7%9E%D7%A4%D7%A6%D7%9C-%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%95-%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9E-1-%D7%9C-2-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99-PL-3-5mm

1335.jpg

אולם לא רשום שם שהוא מתאים לפיצול מייקרופון ואוזניות. האם זה לא משנה והמתאם אמור לתמוך (בשניהם) או שלא?

3. מה לגבי כבל מאריך לאוזניות? איזה כבל מאריך מומלץ לי לחפש כדי שלא יוריד אית איכות השמע.

באשר לאוזניות עצמן:

כאמור רכשתי אותם רק אתמול

טרם בחנתי אותן כראוי (או כמעט בכלל) אבל אשמח לציין מספר נקודות מבחינה הכי ראשונית

להלן.

סיקור מאוד ראשוני כמעט ללא זמן בחינה ל-AKG-GHS1

1.ראשית ולפני הכל, אכן ניתן לשמוע איתן - שזו בהחלט התחלה לא רעה ובלי זה לכל השאר אין משמעות כלשהי :)

באשר לאיכות השמע, לצערי טרם בצעתי בדיקה רצינית כלשהי ולכן אני מפנה לשפע הביקורות בנושא הן כאן וכן ברשת. היות ובנושא זה אין לי כמעט דעה אנסה לחוות דעתי באשר לשאר.

2. האוזניות מגיעות באריזה חביבה. מעוצבת, בסגנון מודרני-מינימליסטי. רחוק מאוד מהאריזות בהן מגיעות אוזניות לגיימרים - לפחות לפי מה שראיתי בסיקורים. הן מעוגנות אל פלסטיק שחור. לא מרופד או משהו אבל גם לא מהסוג הזול ביותר הנמצא.

האריזה כוללת את האוזניות ושני ספרוני מיידע מנייר לבן. אין דריברים, אין תוספות, אין פרסומות למוצרים נוספים.

3.האוזניות נראות בכלל לא רע. מראה חביב, עדין ולא מגושם במיוחד על הראש. לחובבי המראה העדין יותר - בכל זאת אוזניה לא הכי בסיסית וקטנה - ולבחורות, זה יכול להיות ייתרון.

4. ממעט הזמן שבחנתי אותן עושה רושם שמיקום המיקרופון ממש לא מפריע כמו שחששתי. הוא מספיק בצד ורחוק מהפנים כדי לא להוות הפרעה משמעותית. האם הוא גם קולט כראוי (ובהנחה שכך גם ימשיך לקלוט שכבר לא יהיה הכי חדש בעולם) איני יודעת. אגב, ייתכן ולאנשים הנוטים לגעת בפרצופם היות המקרופון מקובע מעט יפריע. מצד שני, לא מומלץ להרבות לגעת בפרצוף כך שזה יכול להיות התחלה של גמילה.

5. עושה רושם שהאוזניות די נוחות. טרם בחנתי אותן בשימוש ארוך (או אפילו סביר) אבל זו התחושה הראשונית.

כמו שכתבו בביקרות רבות לפני הן יושבות על האוזן ולא סביב האוזן (כמו למשל ה-logitech הישנות שלי). זה מרגיש שונה. טרם החלטתי עם עדיף או לא. ייתכן שלבעלי אוזנים גדולות משלי (שלי בגודל יפה לבחורה) זה ירגיש שונה ולא בהכרח לטובה.

6.. שפורפרות האוזניות מחוברות לצירים מתכוונים המאפשרים תנועה בזווית של כ- 100 מעלות, מתוכן להערכתי פחות מ- 10מעלות אחורה והשאר קדימה. תכונה זו חביבה במיוחד היות ומאפשרת התאמה מרובה לצורות פנים ואוזנים שונות.

השפורפרות עצמן מרופדות היטב בבד (סינטטי / סינטטי מעורב) דיי נעים. ניתן להסיר את כל החלק של הריפוד בין אם למטרת ניקוי (או ששי עם זה בעיה? אנא תקנו אותי אם אני טועה) או החלפה - אני תוהה אם ניתן להשיג במחיר סביר ריפוד אלטרנטיבי - כנראה ראוי לבדוק.

akg1.jpg

הבד אינו מהסוג הקטיפתי, אלא בד מחורר הנראה פחות מזיע ומתאים יותר למזג האוויר השורר בארצנו. הוא נראה עדיף על אוזניות אחרות בעלות ריפוד פלסטי וייתכן שגם ריפוד עור .

9PQ49ZJ9V25O.jpg?osCsid=dbe132d7692628af6d17e8d96daaa737

7. ללוג'טק הישנות שלי אין ריפוד על קשת הראש. כאשר עברתי על ביקורות לאוזניות שונות ראיתי שלרבות יש ריפוד כזה והדבר נראה נוח.

ל-GHS1 אין ריפוד קשת ראש. מצד שני ניתן לראות מעיצובן שהראש אינו נוגע במסגרת הפלסטיק. במקום זאת יושבת על הראש קשת עדינה שלבד מהמסגרת, עשויה מהבד המרפד את השפורפרות. מבחינה ראשונית היא עושה רושם כמחלקת היטב את המשקל על הראש ובה בעת לא מורגשת.

לדעתי במיוחד בארצנו החמימה ובהנחה שלעיתים נמצאים במקומות שלא תמיד ממוזגים לשביעות רצוננו (או בכלל) ייתכן ויש לשיטה זו ייתרון על פני ריפוד ראש מאסיבי. הדבר נכון כנראה שבעתיים לגבי אנשים הנמצאים בתנאים לא ממוגזים / סובלים מחום / בעלי נטיה להזעת יתר. אבל כאמור טרם התנסתי עם אוזניות בעלות ריפוד ראש ולכן זוהי השערה בלבד.

628128e0d3green.jpg.jpg

8.נראה שהאוזניות בנויות באיכות טובה ומפלסטיק איכותי. לפחות איכותי יותר מאשר ה-logitech clearChat pro שלי.

9. הכבל המחבר את האוזניות למקור עושה רושם טוב. הוא יפה, עשוי מפלסטיק איכותי וגמיש ועבה (הכל בהשוואה לכבל של ה- logitech clearChat pro) לראת סופו הוא מתפצל לשני תתי כבלים קטנים (מיקרופון ואוזניות) כאשר האוזניות מסומניות בצבע ירוק בהיר והמיקרופון בכתום. בנוסף, על כל אחד מהכבלים הקטנים ישנה מדבקה (שאם לא תוסר כנראה תתבלה ותרד בהמשך) המסמנת במפורש אוזניות ומיקרופון.

akg-ghs1-camo4-s.jpg

10. בשלט כמעט ולא יצא לי להשתמש (עוד פחות מבכל השאר) ממבט מאוד ראשוני: השלט נראה חביב, במקום נוח על פני הכבל ודיי בסיסי. ניסיתי להגביר ולהנמיך - עבד. לא ניסיתי את המיקרופון ולכן לא ניסיתי גם את אופציית ההשתקה. פיצ'ר חביב - בעת שימוש בכפתור ההשתקה מתגלה קרע בצבע שונה ולכן קל להבחין מתי המקרופון מושתק ומתי לא.

akg-ghs1-camo3-l.jpg

אגב, טרם חקרתי אבל אני תוהה אם יש להן דרייבר או שמומלץ להוריד דרייבר כל שהוא או תוכנה תומכת שתיתן לי להוציא מהאוזניות את המקסימום (אענע מדברת על קודקים, את זה אוריד בנפרד לפי הנדרש).

מעבר לכך, לפחות בינתיים עושה רושם שאין ביכולתי להוסיף רבות בנושא.

כמו שאמרתי עד סוף היום האוזניות נמכרות בבאג במבצע ב- 279ש"ח במקום 399 ש"ח המחיר בו הן מוצעות שם בדר"כ (פרטים בשירשור מבצעים).

לפי האתר של באג, לאוזניות יש שנתיים אחריות. בתעודת האחירות שקבלתי מצויינת שנת אחריות בלבד. לצערי ראיתי בעיה זו רק שכבר הייתי הרחק מהחנות. יצרתי קשר עם הסניף ונאמר לי שזו תעודת אחריות סטנדרטית וברור שאקבל את השנתים. כדי שהיה ואזדקק לחריות לא יהיו אי הבנות עשיתי צילום מסך וצרפתי אותו למסמכי האחריות. אני ממליצה למי שקונה בבאג בכלל או במבצע הזה בכלל לשים לב לתעודת האחריות לפני שיצא מהחנות ולנסות לפתור את זה איכשהו שם. היה והדבר לא נפתר או יתקל בזה רק בבית, לפחות לעשות צילום מסך כפי שאאני נהגתי.

פורסם

רק שימי לב שיש שלושה קווים 2 לסטריאו ואחד למיקרופון.

________

__l__l__l_) כשאני מדבר על המתאם כמובן.

אני בטוח שעוד חודש שתתרגלי עליהם לשימוש קבוע את תתלהבי מהם.

החוות דעת מעט חובבנית אבל בסה"כ בסדר.

תתחדשי ;D .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים