פורסם 2012 במאי 213 שנים היי מותקן אצלי במחשב WIN 7 ultimate 64bit ואני משתמש בוא כל הזמן בחצי שני האחרונה היום בבוקר כשהדלקתי אותו היה רק מסך שחור ולא קרה כלום הפעלתי מחדש והפעלתי תיקון להפעלה של וינדוס כדי שלא יקרה עוד פעם כשנכנסתי למחשב הוא אומר לי שצריך לאקטב את וינדוס שמתי את הסריאל שלי והוא עושה לי שגיאה..לא של סריאל לא נכון אלא משהו אחר (צרפתי תמונה) איך אני מסדר את זה? תודה לעונים
פורסם 2012 במאי 213 שנים מחבר לאו דווקא. קרה לי פעם משהו כזה. תיצור קשר עם מיקרוסופט.איך סידרת את הבעיה?המחשב פעל על הסריאל במשך חצי שנה
פורסם 2012 במאי 213 שנים זו היתה תקלה פנימית במערכת הרישוי. אני בסוף הייתי צריך לפרמט ולהתקין מחדש אבל עשיתי כמה צעדים עם התומך של מיקרוסופט שאולי יעזרו לך
פורסם 2012 במאי 213 שנים שלום אלון, בהמשך לתגובתו של ag43, במידה ואתה מעוניין לסיוע בנושא תוכל לפנות אלינו במספר 09-7625400 בימים א'-ה' בין השעות 8:00-18:00 ובימיי ו' בין השעות 8:00-13:00
פורסם 2012 במאי 213 שנים ^^^^ נחמד לראות שנציגי חברות גדולות ( מי פחות ומי יותר ) משקיפים על האתר ומנסים לעזור ( שי מאייבורי לדוגמה ). אם כבר, אולי אפשר לעשות עוד צעד לקראת הלקוח ולחסוך ממנו קפציצות בין השלוחות ושאר מרעין בישין. אולי מנהלי האתר יסירו בצורה פרטנית לנציגים כאלה את רף חמשת התגובות על מנת שיוכלו ליישר הדורים עם האנשים בהודעות פרטיות ואם ירצו, יפרסמו את התוצאה בפוסט.
פורסם 2012 במאי 213 שנים OFF TOPICאני מאוד בעד שכל דבר שיכול להיות רלוונטי ליות רממשתמש יחיד יופיע על גבי הפורום. הודעות פרטיות זה דברים אישים או שאינם רלוונטים לכלל המשתמשים.
פורסם 2012 במאי 313 שנים מחבר תודה רבה חברים הבעיה טופלה ניסיתי שחזור מערכת לפני שאני מתקשר למיקרוסופט ולשמחתי זה תיקן הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.