עבור לתוכן

עזרה בבחירת מחשב מתוך רשימה

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי זיכוי של כ1000 ש"ח בחנות שקם אלקטריק ואני רוצה לנצל אותם לקניית מחשב נייד עם הוספה של כמה מאות שקלים.

לפי מה שראיתי באתר שלהם, אין להם מבחר גדול בכלל ולכן אני רוצה להתעייץ אתכם לגבי מחשב שיתאים לצרכים שלי.

ב"ה בקרוב אהיה סטודנט למקוע הנדסה כלשהיא ולדעתי אצטרך מחשב חזק שיסחוב תוכנות כבדות ושיפעל במהירות טובה עם נפח איחסון גדול.

אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ על איזה מחשב מבין הרשימה אתם ממליצים ולמה וכמו שרשמתי בהתחלה אני רוצה לנצל את ה-1000 ש"ח בחנות הזו כי אין לי ברירה אחרת.

תודה לעוזרים!!!

הנה הרשימה המצומצמת:

פורסם

יש שם 3 מחשבים בלבד, אז הבחירה לא משהו ואם אתה מתכוון לסחוב אותו איתך אז עדיף לקחת 13.3"

אם מתוך המבחר שם, אז הVOSTRO, כמובן לא ברור כמה הוא עולה. בנוסף יש לו רק 2 ג'יגה זכרון אז תצטרך לעדכן.

היתי ממליץ לקנות מחשב ממקום אחר ואת ה1000 האלו לנצל למשהו אחר (אם יש אפשרות)

בנוסף, אין צורך במחשב חזק.

פורסם
  • מחבר

במקום לירות לכל עבר בלי להגדיר לעצמך מטרה, תענה על זה בבקשה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528310.0

אם לא שמת לב, בתחילת השרשור רשום דרישות וכו'...

אין לי את כל הפרטים על המחשבים הנ"ל אלא רק מה שכתוב בקישורים שצירפתי.

פורסם

במחילה מכבודך, מחשב "חזק", תוכנות "כבדות", מהירות "טובה" ונפח איחסון "גדול" אלה לא דרישות שניתן להתאים עבורן מחשב.

אם תציין באיזה תוכנות מדובר, הערכת גודל של הכונן הקשיח, צורך בניידות וכדומה, ניתן יהיה לעזור לך טוב יותר.

בסה"כ מנסים לעזור לך ולזה קיים השאלון.

פורסם

שמתי לב, קראתי פעמיים אפילו.

המחשבים בהודעתך השניה אינם מופיעים באתר של שקם אלקטריק ולא ברור מה התקציב שאתה מעוניין להשקיע. כי יש הבדל בין מחשב בין 2800 ל-3600 ש"ח.

מה החלטת ומאיפה לקנות או מה, בגלל זה אני מעוניין שתענה בצורה מסודרת על השאלון כולל ציון תקציב ברור וזהו.

פורסם
  • מחבר

עוד לא התחלתי ללמוד כך שאני לא בטוח באיזה תוכנות אשתמש יכול לתת השארה של תוכנות כמו: SOLIDWORKS, CATIA, PRO-ENG.

נגיד שבין 500 ג"ב ל-750 ג"ב שטח איחסון.

מאמין שמינימום 2 ג"ב RAM.

יש צורך בניידיות אך מחשב "15.6 לא יהיה לי כבד לסחוב.

הייתי בחנות של שקם אלקטריק וראיתי שיש מבחר יותר גדול ממה שמופיע באתר שלהם, המחשבים האחרונים שציינתי היו נראים לי מחשבים יותר טובים ממה שהופיע באתר ולכן אני מתייעץ על הדגמים הנ"ל.

רוב השימוש במחשב יהיה בבית/כיתות לימוד (עם מקור חשמל), מעבד גרפי סביר שאוכל לשרטט דברים ולהשתמש בתוכנות שציינתי.

התקציב עומד עד מחיר של 4000 ש"ח ופחות שואף יותר לכיוון ה-3600 השאלה אם יש הבדל משמעותי בין שתי המחשבים שהמחיר שלהם קיצוני ב1000 ש"ח בקירוב???

פורסם

המפרטים לא ברורים בעליל.

תגיע לחנות, צלם את המפרטים (לא שאני מצפה להפתעות כן... ::):P ), תעלה לפה ונבחר.

לדעתי אתה יכול לנצל בצורה יותר טובה את הזיכוי שיש לך בחנות.

בין השאר בגלל שהמחשב הוא ללימודים שיהיו עוד חצי שנה + (!!!!) שזה המון זמן ויכולים להשתנות הרבה דברים ודגמים ומחירים.

במחשבים ניידים שמיועדים ללימודים מומלץ לרכוש אותם כשבועיים לפני תחילת הלימודים.

עכשיו זה יהיה בזבוז מוחלט של הכסף שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים