פורסם 2012 באפריל 3013 שנים אני צריך צורב חיצוני DL שתומך בכל סוגי הדיסקים TEAC סילבר ליין וכ"ו פשוט יש לי פנימי LG והוא תומך רק וירבטים אני צריך לXBOX 360
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים שלום לך הנה : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-dvdwriter&db5767=5769 הייתי הולך על סמסונג. אין צורך ביותר מזה.
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים גגל על הדגם. תראה מי נגד מי. אני נתתי כיוון. רוצה על בטוח ? חפש פלקסטור ( PLEXTOR ) אם הם קיימים עדיין ואם לא תיפול מהמחיר.
פורסם 2012 במאי 213 שנים שמע, אין הפרט מעיד על הכלל. לפי מה שאתה אומר, הייתי עכשיו ללא צורב בכלל ( למרות שאני משתמש בזה הנוכחי בעיקר בשביל שלא " יחליד " ), כי הלכו לי כמעט מכל החברות. גם ככה סוגרים מפעלים לייצור דיסקים, וכבר אין ממש מה לחדש בצורבים עצמם. לא סתם הבאתי את הדוגמה של ווידאו.
פורסם 2012 במאי 213 שנים מחבר שמע אבל לדוד שלי יש צורב LG חדש אולי שנה וחצי הוא לא השתמש בו פעם אחת זה הגיוני שהוא צריך לדפוק את הדיסק של סילבר ליין &&
פורסם 2012 במאי 213 שנים התשובה בשאלה - לא השתמש...... ושלא יווצר הרושם כאילו אני דוחק בך לקנות LG או כל דבר אחר. פשוט לדעתי, כולם די אותו דבר בשביל השימושים של רובנו. גם שים לב אם מה שתבחר אכן תומך ב - DL.
פורסם 2012 במאי 313 שנים מחבר שמע אני לא לוקח סיכונים מבין שניהם עובדים עם וירבטים ^^ אבל סילבר ליין לא ואחר מהם TEAC הכי משתלם לי סילבר ליין בגלל המחיר הזול והאיכות יחסית יותר טובה מTEAC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.