עבור לתוכן

כמה אתם משלמים על 20 מגה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני עוזב היום בשעה טובה את Triple c (הספקית הגרועה בעולם בוודאות !) לטובת בזב"ל.

רציתי לדעת כמה אתם משלמים על חבילה של 20 מגה? הם דורשים ממני 52 ש"ח שנשמע לי המון. באינטרנט מדברים על 29.9 מהשימור שלהם.

פורסם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=530961.0

תיקח ב52 ואז מיד תגיד להם שעשית טעות ואתה רוצה להתנתק בגלל שהם הגזימו במחיר . בהוטנט מקבלים 20 שקל לכל מהירות . ייבשו אותך לפחות 7 דקות על הקו - מספיק זמן בשביל למלא את כל הטפסים בשביל לפתוח חשבון בהוטנט. כשתגיע לשימור לקוחות הם יביאו לך ב30 שקל כמעט אוטומטית אבל הם לא ירדו מ30. כדי לחסוך כאב ראש תגיד להם שאתה שוקל לשדרג ל100 מגה בבזק אז שיתנו לך 100 מגה במחיר הזה.

זה אבסורד אבל כדי לקבל מחיר טוב 014 אתה צריך להתחבר ואז מיד להתנתק :screwy: עדיין יבשו אותי עם בן אדם ביניים עד שימור לקוחות. סיפרו לי סיפור שהם הכי טובים. כנראה שרצו לפתות אותי לשלם כפול או משהו.

פורסם
  • מחבר

אני חייב לציין שזה ממש משעשע אותי ;D , אך נשמע מתאים לשירות הלקוחות בישראל.

אתה אומר שאין סיכוי לקבל מנציגת המכירות את המחיר של השימור? לא בא לי להתחבר ואז לגלות שהשימור לא נותנים לי את המחיר..

פורסם

אני חייב לציין שזה ממש משעשע אותי ;D , אך נשמע מתאים לשירות הלקוחות בישראל.

אתה אומר שאין סיכוי לקבל מנציגת המכירות את המחיר של השימור? לא בא לי להתחבר ואז לגלות שהשימור לא נותנים לי את המחיר..

אין ממש בעיה עם זה . אם הם לא רוצים אותך הם יתנקו אותך . אני עדיין לא חושב שמישהו הצליח להתנתק מהם. בכלל היום כל הספקיות יורדות על הברכיים שתצתרף אליהם. מישהו בעבודה שלי קיבל בזמן האחרון טלפון גם מ012 ומ013 .

נכון שזה נשמע מצחיק אפילו מטומטם . כנראה שזה לא מפריע ל014 שהם עובדים בצורה כזאת עקומה. הם רוצים לשמר במחיר מינימום של 30 שקל ואם זה לא מתאים ללקוח הם אולי יזרקו לו הטבות חד פעמיות ואם הוא לא מתרצה הוא יכול ללכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים