פורסם 2012 באפריל 2913 שנים שלום..יש לי מסך U2311H רציתי לדעת מה הרזולוציה הבריאה ביותר לעיניים במסך זה.כי היום ניסתי לשנות רזולוציה לגבוהה יותר והעיניים התעייפו לי ומרגישים בהם כמו מתח כזה, כאילו הן מתאמצות ועובדות קשה. אני חושש שאםאמשיך עם הרזולוציה הגבוהה יהיו לי בעיות בעיניים.אז מה הכי כדאי?בתודה..
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים רק הרזולוצייה הנטיבית (המקסימלית). כנראה עניין של הרגל - תן לזה כמה ימים.כוון את עוצמת התאורה, בד"כ היא מוגדרת גבוהה מדי.
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים מחבר רק הרזולוצייה הנטיבית (המקסימלית). כנראה עניין של הרגל - תן לזה כמה ימים.כוון את עוצמת התאורה, בד"כ היא מוגדרת גבוהה מדי.אני מתכוון במיוחד לכך שהכתב קצת קטן.האם מבחינה רפואית המאמץ לקרוא קטן לא מזיק לעיין? או שזה באמת עניין של הרגל של כמה ימים?..
פורסם 2012 במאי 213 שנים מחבר תנסה כמה ימים ותראה איך אתה מרגיש.רק אתה תוכל לענות על השאלה הזאת.אין לי בעיה איזה שבוע להישאר ככה, ולבדוק את העין תתרגל (עכשיו אני על הרזולוציה המקסימלית).אני רק רוצה לדעת מבחינה בריאותיות (העין) אם לא יכול להיות לי איזה נזק כמו רוחק ראייה. יש לי כבר קוצר ראייה ולא בא לי גם להתחיל לקרוא מקרוב עם משקפיים.
פורסם 2012 במאי 213 שנים נזק לא יכול להיגרם.מה שכן רצוי שתכוון את המסך כך שישב בזווית ובגובה המתאימים לתנוחת הישיבה שלך.כאמור, עייפות בעיניים יכולה להיפתר ע"י הפחתת הבהירות או הדלקת אור בחדר (אם כבוי)
פורסם 2012 במאי 213 שנים מחבר אוקיי תודה רבה אנסה להתרגל.למי שמבין ברפואה קצת חח:מישהו יודע בעקבות מה נגרם רוחק ראייה בגיל צעיר?
פורסם 2012 במאי 213 שנים למרבה הצער אין פה פורום רפואה, אז אני לא יכול להעביר את הדיון לשם. תשאל במקום אחר.חח חח - מצחיק נכון?
פורסם 2012 במאי 213 שנים מחבר למרבה הצער אין פה פורום רפואה, אז אני לא יכול להעביר את הדיון לשם. תשאל במקום אחר.חח חח - מצחיק נכון?האמת לא (חחח..)טוב סיומו של דיון. תודה רבה לכל העוזרים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.