עבור לתוכן

מכונת תספורת / זקן

Featured Replies

פורסם

רמינגטון חברה טובה וידועה במשך שנים רבות

נשמע כאחלה עסקה

אישית אני נממע ממכונות נטענות (נראה לי מיותר ועוד משהו שמועד להתקלקל) - לי אישית יש מכונה מאוד ישנה של whal ועוד מכונה קטנה של moser (לאף ולאוזניים - כן אני יודע אני נראה כמו אלף - החייזר הכוונה - בלי לקצוץ פעם בשבוע שבועיים)

פורסם

על פניו, עושה רושם שכן.

מעיון קצרצר "במפרט" שלה התספורת הכי נמוכה מתחילה מ- 1mm אם זה מספיק או לא זה כבר תלוי בך.

לקיצוץ זקן או לתספורת גלח לדעתי, היא פחות תתאים.

עריכה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=8374

עוד אופציה חביבה.

החסרון העיקרי שלה הוא המשקל הרב. (לצערי, הפלתי אותה והיא כבר הפסיקה לתפקד)

פורסם

אני למדתי לשנוא מכונות תספורת וגילוח נטענות שאין להם אפשרות להתחבר לחשמל ולעבוד בהספק מלא מיד.

פורסם

^^^ יש לך אותה ? איך היא מגלחת אפס ? עמידה ? צורכת הרבה סוללות ?

פורסם

Moser=מותג לשוק האירופאי של Wahl, זה אפילו כתוב על הקופסא.

פורסם

^^^ יש לך אותה ? איך היא מגלחת אפס ? עמידה ? צורכת הרבה סוללות ?

לא אין לי... אני מדבר רק מנסיון של מוצרי WAHL בעבר ובהווה(מכונות תספורת).

פורסם
  • מחבר

יש משהו חוטי/נטען על ידי בסיס חוטי? אני לא אוהב סוללות :(

פורסם

המכונה שאני המלצתי לך עליה (Moser) עובדת אך ורק בחיבור ישיר לשקע (אין לה סוללות) והיא משאירה לך עודף לתקציב.

ברשותי כרגע דגם יקר יותר של moser (עלתה 250 ש"ח) נטענת ע"י חיבור הכבל לחשמל. (יכולה לעבוד ע"י חשמל מהקיר במקרה שהסוללה מרוקנת)

מה אתה כ"כ שונא בסוללות? לרוב לא מדובר על סוללות AA נטענות שצריך להוציא, אלא על טעינה שמתבצעת ע"י חיבור המכונה לחשמל.

פורסם
  • מחבר

נראה כאילו המכונה בEBAY היא לא בעלת יכולות טעינה, אלא מופעלת בסוללות בלבד. לא מתאים לי.

לגבי המכונה שאתה הצעת, גם כתבת שלאחר נפילה(אני מניח לא מאוד רצינית) היא הפסיקה לעבוד, וגם לפי ZAP זו מכונת גילוח לראש בלבד... אני לא צריך את זה, אני צריך משהו בעיקר(99%) לזקן ושפם.

פורסם

הבעייה הרצינית היחידה שמשותפת לכל מכונות התספורת של החברות האיכותיות (מאוזר, פנסוניק [רק בדגמים היקרים, בזולים אסור לגעת], רמינגטון מהניסיון שלי) היא רגישות בנפילה גם מגובה קטן. ככה שלא צריך לפסול קנייה של מכונה בגלל זה, אלא פשוט להזהר...

הדגמים שראיתי שמיועדים מראש לזקן (משמע קטנים \ צרים \ עדינים יותר) הם בטעינה בלבד, שזה באמת בעייתי.

לי יש מכונת תספורת של מאוזר, בחיבור לקיר בלבד שעושה עבודה מעולה כבר כשנתיים ופועלת כחדשה. בשביל קיצוץ הזקן היא אולי טיפה מגושמת אבל מתרגלים. לסידור 'מדוייק' יותר אני משתמש בקוצץ פאות של מכונת הגילוח... (שהיא נטענת + שקע)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים