עבור לתוכן

מחפש המלצה לקניית מסך מחשב

Featured Replies

פורסם

cleardot.gifשלום!

אני מחפש מסך מחשב (דק) לשימוש ביתי כגון גלישה באינטרנט, מסמכים ומשחקים כמו FIFA.

ראיתי שהרבה ממליצים פה על dell u2312, אך 1000 שקל נראים לי קצת יקר..

מה שאני תוהה באמת זה שלושה דברים:

1. האם אוכל למצוא מסך טוב ב- 400 שקלים שיספיק לצרכיי? (ראיתי למשל את: BenQ LED GL950AM או Samsung LED S19B300B שעולים 400 ומשהו שקלים)

2. האם מסך איכותי (כמו dell) יחזיק לי מעמד לאורך הרבה שנים וללא תקלות, לעומת סתם מסך ב- 400 שקל? כי אז אולי כן שווה להשקיע לטווח ארוך

3. חוץ מ- dell יש עוד מותגים טובים, או שזה גם תלוי בדגם? (למשל אם יכול להיות לסמסונג מסכים מעולים אבל גם גרועים..)

תודה מראש לכולם!

יוסי

פורסם

1. הסמסונג שהבאת פה, הוא נחמד. ואם אין לך דרישות בשמים (איזה מסך היה לך עד עכשיו?), הוא יספק אותך. רק שהיום אנשים התרגלו ל22"-23", ו19" נראה להם קטן.

2. מהבחינה הזו הם אותו הדבר.

3. יש עוד מותגים טובים, כמו סמסונג LG ועוד. אבל לכל מסך שלהם יש איכות שונה.

הדל מומלץ גם בגלל החברה, אבל גם בגלל שהדגם הזה הוא איכותי מבחינת איכות התצוגה שלו. ואפשרות לכוון את המסך לגובה הרצוי, וחיבורי USB בצדדים.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה!

דרך אגב, אני מניח שיש הבדל באיכות צפייה בסרטים בין הסמסונג לבין ה- dell u2312, אך האם הצפייה בסמסונג מספיק איכותית בפני עצמה?

(עד עכשיו היה לי CRT 17'' של viewpoint, אני פשוט משתמש בלפטופ בד"כ..)

יש אגב למישהו חוות דעת אחרת?

פורסם

הכי טוב, לדעתי, שתמצא חנות שאפשר לראות שם את הדל כשהוא עובד.

אגב, דוקא בסרטים/משחקים היתרון של הדל על הסמסונג לא גדול כל כך.

פורסם

אגב, דוקא בסרטים/משחקים היתרון של הדל על הסמסונג לא גדול כל כך.

במה אם כן, לדעתך, היתרון של הדל כן גדול?

פורסם

בקריאה של מסמכים/אינטרנט. וגם בתמונות, שהגוונים של הכחול, לדו', תואמים בכל חלקי המסך. בסרט/משחק, שהתמונה משתנית כל הזמן, זה לא כל כך ניכר/מפריע.

פורסם

גם בקריאה זה לא ממש מפריע. בסרטים לדעתי דווקא כן. החולשה של זוויות הצפייה של מסכי TN ניכרת בעיקר בסצנות כהות, ובסרטים יש הרבה כאלה.

פורסם
  • מחבר

אז על עבודה שגרתית נטו (מסמכים/אינטרנט/תמונות) אני מבין בנתיים שהסמסונג הוא סבבה וכן שהאיכות של מסכי סמסונג מספיק גבוהה ולא יהיה מצב שהם יתחילו לעשות בעיות אחרי שנה שנתיים.

השאלה היא כזאת, האם במסך שיש לי עכשיו (ViewPoint 786N 17" CRT) אפשר לראות סרטים ומשחקים יותר טוב מאשר בסמסונג, או שבוודאות הסמסונג יהיה שדרוג מבחינתי?

אגב, גם אם אקנה סמסונג כדאי לי לקנות בחנות שייתנו לי לראות שאין פיקסלים שרופים?

תודה!

פורסם
  • מחבר

?

מישהו אולי יודע?

פורסם

אז על עבודה שגרתית נטו (מסמכים/אינטרנט/תמונות) אני מבין בנתיים שהסמסונג הוא סבבה וכן שהאיכות של מסכי סמסונג מספיק גבוהה

תלוי כמה אתה בררן בענייני מסכים.

ולא יהיה מצב שהם יתחילו לעשות בעיות אחרי שנה שנתיים.

אי-אפשר להגיד "100% אין מצב" אבל אין סיבה שזה יקרה יותר או פחות מאשר בכל מסך אחר.

השאלה היא כזאת, האם במסך שיש לי עכשיו (ViewPoint 786N 17" CRT) אפשר לראות סרטים ומשחקים יותר טוב מאשר בסמסונג, או שבוודאות הסמסונג יהיה שדרוג מבחינתי?

שוב - תלוי כמה אתה בררן בעניינים כמו גודל, זוויות צפייה, צבעים, הבהוב כתוצאה מרענון של מסך CRT, פיקסלציה כתוצאה מסרטים ברזולוציה נמוכה מרזולוציית המסך ופרמטרים אחרים. כמו שאתה רואה, יש הרבה משתנים ומדובר בעניין מאוד אישי ומשתנה מאדם לאדם. אי-אפשר לענות במקומך מה ייראה לך יותר טוב.

אגב, גם אם אקנה סמסונג כדאי לי לקנות בחנות שייתנו לי לראות שאין פיקסלים שרופים?

אם פיקסלים שרופים זה סוף העולם בשבילך, אז כן.

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך, תודה רבה לך על הסבלנות! :)

אנסה באמת לבדוק עם עצמי את מה שכתבת..

לילה טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים