פורסם 2012 באפריל 2913 שנים שלום לכולם,אני אשמח לקבל המלצה לתוכנה חינמית לגיבוי של מחשב על כונן רשת (לצערי Win Backup ב- Win 7 Home לא מכיל את האופציה הזאת).הגיבוי הוא של קבצים בלבד ואין צורך באימג' של כונן או משהו כזה..תודה!ניר
פורסם 2012 באפריל 2913 שנים EVACOPY - הרבה יותר מסתם תוכנת גיבוי:* קלת משקל* מאפשרת הגדרת פילטרים נפרדים לכל סט גיבוי.* גיבוי אוטומטי ברקע* שמירת גרסאות אחורה של קבצים ששונו/נמחקו כדי להתגבר על מחיקה אקראית או השחתת קבצים ע"י וירוס* שחזור קל ומידי ללא צורך בתוכנה עצמה כלל.עוד תוכנות ובכלל - במדור התוכנות המומלצות שלנו: http://hwzone.co.il/downloads/index.php
פורסם 2012 באפריל 2913 שנים מחבר זה פיתוח ישראלי?איך היא מבחינת קלות התפעול?אני מחפש משהו בסגנון שגר ושכח. זה מיועד למחשב של אמא שלי שיגבה לה חומר של העבודה.
פורסם 2012 באפריל 2913 שנים * ישראלית* קלה מאוד לתפעול (לדעתי לפחות) אבל לא להדיוטות גמורים - קרא את המדריכים באתר.* רק תוודא שהיא מוגדרת לעלות עם עליית המחשב וכל הסטים של הגיבוי מוגדרים כ-"backup at idle" וזהו. (ואל תשכח להגדיר במערכת ההפעלה להתחבר מחדש לכונן הרשת אחרי RESTART כמובן).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.