עבור לתוכן

AMD תפסיק לעדכן מנהלי התקנים לכרטיסים ישנים

Featured Replies

פורסם

יש לי E8400 ,זה נכון .. הבאנצ'מארק שהבאתי מTechpowerUP נלקח כמו שאתה רואה מהבדיקה שהם עשו על הHD7770 בגרסת הGHz אם אני לא טועה ,והם בדקו את הכרטיסים עם הi7 920 @3.8GHz ..

בכל מקרה זה לא שהכרטיס חלש ,זאת רק דוג' מצויינת לאיך המשחקים הופכים לכבדים יותר ויותר משנה לשנה , כמו שאפשר לראות גם כרטיסים חזקים יותר כמו הHD6870 בקושי מגדרים את ה30FPS ב1920X1200 ,ועד כמה שאני זוכר שני חדי הליבה היחידים שבאמת אפשר לשחק איתם כמו שצריך עם FPS קבוע אלה הHD7970 עם 60FPS והGTX680 עם - אם אני לא טועה 67FPS בערך .

אתם יכולים לעבור על המבחנים האלו,ברור שבהגדרות בינוניות יותר אפשר יהיה להריץ את המשחקים האלו בלי בעיה גם עם כרטיס כמו הHD4890 או הHD5830 עם ביצועים סבירים גם ב1920X1200 , אבל בהגדרות יותר גבוהות פשוט אין סיכוי בהתחשב בעובדה שאפילו כרטיסים מתקדמים וחזקים מתחילים להתקשות .

בקיצור המשפט הזה :

הבעיה היא שהכרטיסים האלה עדיין מריצים 99% מהמשחקים בהגדרות גבוהות על 1920X1200 כך שזהו צעד מכוון מAMD להכריח צרכנים לקנות כרטיס חדש, גם כשהם לא באמת זקוקים לו.

פשוט לא נכון ,הרי שאפילו הHD4870X2 הכרטיס הכי חזק בסדרה עם ביצועים דומים לHD5870 לא מסוגל לעשות את המשימה ,הHD4890 שחלש ממנו לא יהיה מסוגל לעשות את העבודה הזאת בהתחשב בעבודה שכרטיסים חזקים ממנו כמו הHD6850 לא יכולים . ואם שני אלו לא יכולים לעשות את העבודה אז אפשר להגיד ששום כרטיס בסדרה הזאת לא "

מריצים 99% מהמשחקים בהגדרות גבוהות על 1920X1200

"

• תגובות 30
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הגזמתם לגמרי עם התגובות, לא צריך להספיד את הכרטיסים שלא מקבלים עדכונים.

העדכונים הם קריטים לכרטיסים חדשים, אלו שכבר בשוק זמן רב כבר לא סובלים מתקלות פשוט כי סידרו את רובם.

תסתכלו על רשימת השיפורים שיש עכשיו בכל פעם שהם משחררים עדכון, רובו מיועד לכרטיסים החדשים ביותר.

(אין סיבה ש diablo לא יעבוד אצלכם אז תהיו רגועים)

פורסם

ב 1080p אני יודע שלא מקבלים הרבה FPS

אבל אתה משתמש ברזולוציה נמוכה 1280X1024

לכן התפלאתי

פורסם

זה לא כזה ביג דיל.

כך גם עשו לסדרת 1XXX בתקופה שסדרה 3XXX הייתה נפוצה.

הפסיקו לעדכן כל חודש והוציאו רק עדכונים ממש קריטיים.

עריכה:

הם יעדכנו דרייברים רק פעם ברבעון. זה לא שמפסיקים לגמרי את העדכונים.

בטח יש עוד שנה עד אז.

פורסם

אבל כשעשו את זה סדרת 1XXX לא הריצה משחקים חדשים והיתה נחותה באופן משמעותי. סדרת 4XXX מריצה יפה מאוד משחקים גם היום ובקצב הזה היא גם תמשיך עד ליציאת הדור הבא של הקונסולות.

פורסם

להשוואה, הדריברים של nvidia תומכים בסדרה 6 ומעלה. ז"א, כולל כרטיסים מלפני 8 שנים, שיצאו ב-2004 (!)

אז נכון שמשקיעים בשיפורי ביצועים לסדרות אחרונות, אבל בעיות תאימות \ באגים וכו' שתוקנו בדריבר חדש יכולים להיות תקפים גם לכרטיסים ישנים יותר (למשל בעיות כלליות, שלא ספציפיות לדגם\סדרה מסויימת). ריבוי ליבות (SLI) יכול להוות דוגמא טובה לבעיות אפשריות שכאילו.

ותראו את סדרה 8, כמה זמן עבר - 5 וחצי שנים ? (סוף 2006), אז הם קיבלו לאחרונה פיצ'רים חדשים כמו FXAA ו-Adaptive Vsync, שבהחלט מבורכים לחומרה חלשה...

אני ממש לא חושב ש-AMD מנסים לגרום לכם לעדכן חומרה בכוח (זה לא בהכרח משחק לטובתם - geforce מישהו?),

ואני לא קונה את הסיפור של הפחתת נפח הדריבר. סביר שנהיה להם מסובך מדי לתמוך בכרטיסים חדשים מבלי לשבור פונקצונאליות לישנים באותו הדריבר.

במילים אחרות, "חבל" על כח אדם והזמן שלהם. דריבר לרבעון זה סביר, כל עוד לא נתקלתם בבעיה שצריך להמתין רבעון בשביל שרק אולי היא תפתר.

מעניין שבצד השני, אנוידיה בדיוק הכריזו על פרוייקט "Geforce Experience" (ב-NGF 2012 בשנגחאי) שנמצא במחקר\פיתוח כבר 5 שנים ויושק עוד כחודש, יאפשר בעצם הגדרת משחקים אוטומטית באופן אופטימלי בהתבסס על שילובי החומרה שלנו - תוכנה שתסרוק את החומרה, תתחבר לשרת שלהם "ענן" המכיל מידע על בליוני קונפיגורציות ותוציא הגדרות אופטימליות לכל מערכת, לפי משחק. ממש קונסולה friendly.

ז"א, יש כרטיס ישן\חלש ? מלבד שתקבלו את המובן מאליו (עדכוני דריבר), הם גם יעזרו לכם להגדיר אפשרויות גראפיות במשחקים. זה מה שנקרא - תמיכה :xyxthumbs:

פורסם

מזכיר מאוד את הסיפור עם הדריוורים של CREATIVE.

הם חסמו במכוון את אפשרות התקנת הדריוורים לויסטה לכרטיסים ישנים, למרות שהתמיכה היתה קיימת בתוך הדריוורים.

אחרי שמישהו מברזיל שברשותו כרטיס מדור קודם הוציא גרסה "פרוצה" בה החסימה הוסרה, הם תבעו!!! אותו על "הפרת זכויות".

אחד הצעדים המגעילים ביותר בהיסטוריה של יצרני החומרה הגדולים.

פורסם

לכל מי שטוען שאין צורך להוציא עדכונים שוטפים לכרטיסים ישנים יותר כי הבעיות בהם כבר תוקנו, הרשו לי לענות במילה אחת: RAGE.

לטובת מי שלא מבין למה התכוונתי, הכוונה למשחק שהמנוע הגראפי שלו היה כה בעייתי, שהרבה מאוד כרטיסים (לרבות וותיקים) התקשו מאוד להריץ אותו כמו שצריך, ולא רק כי הוא "כבד"... אחרי שיצא עדכון דרייברים, קצב הפריימים אצלי עם הHD4890 שלי עלה מ15-25 בלתי שחיקים (גם בהגדרות לא גבוהות) ל50-60 בהגדרות נורמאליות (!). מי אמר שזו הדוגמה האחרונה?

פורסם

חברים יקרים:

קצת הבנת הנקרא ולא לקפוץ כחמור בראש.

החדשות (למי שקרא אותן עד תום) מדברות על דלול קצב עדכון הדרייברים, מפעם בחודש לפעם בשלושה חודשים.

הא ותו לא.

פורסם

ובמקרים כמו של RAGE (דגם היום עושה בעיות) בדרך כלל מוציאים HOTFIX. כש RAGE יצא הם הוציאו גירסה חדשה כל שבוע.

פורסם

זה רק מחזק את הדעה הרווחת (שלא לומר עובדה) שמחלקת הדריוורים של NVIDIA טובה יותר.

פורסם

תתפלא. אולי אני לא משחק BF3 אבל את ,ME3, ALAN WAKE, DEAD ISLAND, THE WITCHER 2, LA NOIRE ובטמן ארקהם סיטי שיחקתי בהגדרות הגבוהות ביותר, מקסימום עם התפשרות על הגדרה או שתיים. ואלה רק המשחקים ששיחקתי בזמן האחרון.

עריכה: הבחור עם בטלפילד - צוואר הבקבוק שלך הוא המעבד.

אני בספק עם ההתפשרות הייתה באמת על הגדרה או שתיים ב1080P..

חוצמזה המשחקים שציינת נחשבים יחסית ישנים (חוץ מME3 שהוא מבוסס על מנוע גרפי ישן) ודריברים חדשים גם ככה לא באמת ישפרו את הביצועים עבור משחקים כאלה, מה שכן זה יעזור לAMD להתרכז בכרטיסים החדשים יותר ובשיפור הביצועים שלהם.

פורסם

שיכנעתם אותי, כרטיס מסך הבא אני קונה מ NVIDIA

למרות שרוב הכרטיסים שלי היו של NVIDIA

GeForce 4 MX - משהו כזה

GeForce 5500

GeForce 7300

GeForce 8600

HD 4870

HD 6950

פורסם

בדרייברים של השנה האחרונה לא היה שום שינוי\שיפור לכרטיסים ישנים.

אז למה אתם מתלוננים ? ההבדל היחיד בין דריבר 11.9 למשל לדריבר 12.4 לכרטיס HD4890 הוא שעל זה כתוב 12.4

פורסם

אתה אומר את זה בהתבסס על release notes ? אני לא בטוח מה רמת הפירוט שלהם ואם הכל בהכרח רשום. ואם אתה מדבר על 4890 בפרט.

כי סתם במבט חטוף על דריברים של אנוידיה, רק השנה ניתן למנות כמה וכמה תיקונים כלליים \ ספציפים, שינויים ותוספות שלמשל רלוונטים לכרטיסים (וניידים)

באיזור סדרה 200 (מקבילה ל-hd4000) ומטה. לא בקטע לחמם את האווירה אבל הטענה שלך היא בעצמה סיבה טובה להתלונן :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים