פורסם 2012 באפריל 2913 שנים שלום לכם,איך ניתן ליצור Image למחשב שעובד כבר כ 5 שנים ומותקנות עליו תוכנות רבות..כך שיתאים לשפיכה על מחשב חדש - ללא אותם רכיבים או דרייברים כמובן.תודה רבה!!!
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים sysprepאכן - אישית מה שאני עושה - במקרה שלי - זה להפעיל את המחשב הישן בתור מכונה וירטואלית במחשב החדש - ככה אני נהנה מכל העולמות.
פורסם 2012 במאי 113 שנים מחבר נראה לי מעניין מאד הפתרון של ה VM.אני כרגע מנסה את זה... מתקין Esxi 5 Freeאדווח על ההתקדמות בהמשך.תודה רבה.
פורסם 2012 במאי 113 שנים מחבר אופס... טעיתי קצת אההההה....לא לקחתי בחשבון את העובדה שלא אוכל לעבוד מקומית על אותו מחשב...מה שאני יעשה כנראה זה IMAGE עם אקרוניס... מקווה שיצליח לעלות למרות שינוי החומרה.אגב,עשיתי Convert למערכת ההפעלה ל VMהמכונה לא עולה לי בתוך Workstation. במחשב בדיקה.מסך כחול כמה שניות אחרי שעולה הדגל של ווינדוס XP.
פורסם 2012 במאי 613 שנים אתה צריך להעלות בWORKSTATION דיסק של XPולעשות repair למכונה הווירטואלית... אחרי זה המכונה תצליח להעלות לך
פורסם 2012 במאי 1313 שנים מחבר בהמשך למקרה,עכשיו אני מנסה להעביר IMAGE מהמערכת הישנה,אבל אני לא מצליח להיפטר מה VM.הדיסק הקשיח לא מזוהה ע"י הרבה תוכנות שניסיתי...גם אקרוניס, DelPart, Fdiskאיך אני יכול לפרמט את הדיסק כולו?תודה.
פורסם 2012 במאי 1313 שנים לא הבנתי מה אתה מנסה לעשות...אם בסה"כ רצית לבצע P2V אז למה לא לעשו את זה עם VMware Converter?
פורסם 2012 במאי 1313 שנים מחבר תראה... בסופו של דבר אני רוצה להעביר IMAGE ממחשב אחד לשני.אבל בינתיים - חשבתי על כיוון לא בריא - והתקנתי ESXI 5 אל תשאל למה...עכשיו אני מנסה להסיר את ה ESXI כדי שאוכל לקבל מחיצה מתאימה לווינדוס.כל תוכנה שאני מעלה - לא מזהה את המחיצה שיש על הדיסק הקשיח.ניתקלתי גם בנושא הזה בדרך : שגם הוא ללא מענה...http://communities.vmware.com/message/1625055יש רעיון אחר?תודה רבה.
פורסם 2012 במאי 1313 שנים אתה לא יכול לגשת למערכת הקבצים של ESXi סתם ככה.אם המחשב עדיין ברשותך, תבצע לו sysprep ותיקח image כדי להעביר למחשב האחר. אין פה שום דבר מעבר לזה שצריך לעשות.
פורסם 2012 במאי 1313 שנים מחבר לאיזה מחשב שברשותי אתה מתכוון...אני מסביר שוב,יש לי מחשב ישן עם XP.עשיתי לו IMAGE עם אקרוניס.ועכשיו יש לי מחשב חדש דנדש שהתקנתי עליו לניסיון ESXI5במחשב החדש אני יכול לעשות הכל... לא צריך לשמור כלום.עליו אני צריך להתקין את ה IMAGE.מבחינתי למחוק הכל ולהתקין DOS אפילו.העניין זה להיפטר מ ESXI.תודה על העזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.