עבור לתוכן

מסך מחשב עד 1000ש"ח - צפיה בסרטים בעיקר, מחנות באיזור ת"א

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני זקוק להמלצה למסך עד 1000ש"ח.

הנה הנקודות שחשוב לי שהמסך יקיים:

• השימושים העיקריים יהיו לצפיה בסרטים וסדרות
  • חשוב שיהיה בעל זווית צפיה טובה/אפשרות לסיבוב המסך (לעיתים מארח חברים ואנו יושבים פרוסים בחדר וכולם צריכים לראות)
  • שיהיה מדגם זמין שאפשר להשיג בגוש-דן מחנות אמינה (אני חייל ובנוסף עובד, אין לי זמן ומשאבים לצאת מאיזור ת"א)
  • אם יש מסך שמקיים את כל אלו בפחות מ-1000ש"ח - עדיף. חריגה מהתקציב לא אפשרית.

תודה רבה מראש!

פורסם

יש את ההמלצה הסטנדרטית של DELL U2312HM. זווית צפייה רחבה, אפשרות לסיבוב בקלות, מתחת ל1000 שקלים, זמין בחנויות רבות.

פורסם
  • מחבר

יש את ההמלצה הסטנדרטית של DELL U2312HM. זווית צפייה רחבה, אפשרות לסיבוב בקלות, מתחת ל1000 שקלים, זמין בחנויות רבות.

תודה רבה על ההמלצה, באמת נשמע כמו מסך מעולה,

אבל רק בשביל סקר שוק קטן: המסכים של סמסונג לא באותה ליגה?

נ.ב.

למסך יש דגם אחד, או שהוא מגיע בכמה ווריאציות? כלומר, אם אני הולך לחנות ומבקש את ה-U2312HM יש רק דגם סטנדר אחד שאפשר להביא לי?

פורסם

רוב המסכים בגודל ובמחיר הזה (של סמסונג, במסונג, רמסונג וכל מה שלא תחשוב) הם מסכי TN והם לא באותה ליגה.

הU2312HM מגיע בשחור או בכסף. לדעתי 99% ממה שזמין בחנויות זה שחור. מעבר לזה - אין הבדלים / גרסאות וכו'.

פורסם

הי, אם זוית הצפייה רחבה חשובה לך כדאי מאוד ללכת על מסך עם פאנל IPS שמשפר את איכות התמונה ומציג צבעים יותר נכונים ואמיתיים. הפאנל גם עוזר להפחית את העייפות בעיניים ומספק איכות תמונה מעולה מכל זווית ואין צורך להטות את המסך לפי זוית הישיבה.

מקווה שעזרתי,

אורי נציג קבוצת חי

פורסם

הפנל כשלעצמן אינו מפחית את העייפות. בIPS אפשר להנמיך מאד את רמת הבהירות ללא איבוד פרטים רב, הפחתת הבהירות מקלה על העיפות, וזה אחד מהיתרונות של IPS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים