עבור לתוכן

משתמש חדש במשחק AION

Featured Replies

פורסם

הורדתי אתמול את המשחק שחבר המליץ לי, ונראה ממש מעניין... אבל כרגע אני נמצא בדילמה כמו רוב המשתמשים החדשים, איזו דמות לבחור?

:nixweiss:

בתור שחקן לשעבר של UO האגדי, אני מכיר את הבעיה של לבחור דמות מתאימה שתעשה את עבודתה כמו שצריך.

בעיקרון, אני אוהב קוסמים וקשתים, הבעיה איתם שהם או חלשים או מורכבים מדי למשחק (לא יודע ממש איך הם עובדים במשחק הזה), אבל לרוב הם מתוסבכים ודורשים המון מיומנות, ידע, שיקויים, סקרולים וכדומה.

לעומת לוחמים, שלא ממש דורשים יותר מדי התעמקות או "מצרכים", ורק צריכים מגנים טובים ונשקים, ואז נשאר רק לרוץ לתוך אמבוש ולרסק את כולם

:bash:

בכל מקרה, עברתי על כל מיני כתבות שונות, סרטונים, קראתי המון תגובות בפורום הרשמי של המשחק ועדיין לא הצלחתי לגבש דעה בנושא.

אחרי שעתיים של קריאת תגובות וסרטונים, צמצמתי את הרשימה שלי (נראה לי חחח), ההתלבטות שלי עכשיו היא בין:

Templar/Ranger/Cleric

הבנתי שאלה דמויות איכותיות ושניתן עם כל דמות לבצע מספר פעולות מרובות, כמו ריפוי, קסמים, קשת/חרב וכדומה.

אם מישהו יכול לייעץ איזו דמות עדיפה או מומלצת למשחק ויותר מהנה כמובן... מבחינת קושי משחק, שלבים, מיומנויות של אותה דמות, קסמים, חפצים וכדומה..

אני אודה מאוד ואשמח לשמוע את ההצעות שלכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים