עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט לעבודה גרפית| פעם אחרונה

Featured Replies

פורסם

מחשב שאמור לשמש בעיקר לעבודה גרפית ויהיה גיימינג מנימלי.

מעבד:

I7-2600k tray מחיר:1350

לוח אם:

ASUS P8Z77-V DELUXE s1155 מחיר:1390

זיכרונות:

Corsair CMZ 8GX3M1A1600C10כפול 3 מחיר:1095

או

Corsair CMX4GX3M1A1333C9l

אני לא סגור אם לקנות 3 סטיקים של 8 גיג'ה או 6 של 4, יש הבדל מבחינת ביצועים\חום או שאולי איאפשר להרכיב 6 סטיקים ביחד בכלל?

כרטיס מסך:

Gigabyte NVIDIA GeForce GTX560 Ti 1GB מחיר:1090

SSD:

OCZ Vertex 3 120G מחיר:890

הארד דיסק:

Seagate Barracuda ST1000DM003 מחיר:540

מארז:

Fractal R3 mid tower ATX מחיר:530

*הרכבתי את המחירים בחלקם בזאפ ובחלקם בחנויות אייבורי וק.ס.פ

מה דעתכם על המפרט? יש כאן חלקים יקרים שלא לצורך כמו הלוח אם או הזיכרונות? l]הסיבה שהלכתי על הלוח אם הכי יקר ב Z77 כי קראתי עליו ביקורות טובות ואני מקווה שהוא ישאר איתי לפחות שנתיים.

*כרטיס מסך זה חלק בעייתי, QUADRO יקרים מאווווווד והביצועים שלהם לעומת כרטיסי GTX לא מרשימים.

ומאחר שאני רק מתחיל אז לא מצפה להתעסק בסצינות של מיליוני פוליגונים.

]אני מוכן להוציא עוד 500 שקלים בשביל כרטיס מסך עם הבדל מורגש בביצועים.

יש רעיונות בעיניין?

*בקשר לגופי קירור\מאווררים אין לי מושג . לא מתוכנן OC אז אני מניח שמשהו פשוט יספיק(נכון?).כנ"ל בקשר לספק כוח.

*איפה יש אחריות יותר טובה, K.S.P או IVORY ואם יש חוץ מהן חנויות טובות אשקלון\אשדוד שאתם יכולים להמליץ?

פורסם

הרעיון הכללי הוא טוב אך לדעתי החלקים פשוט לא כדאיים.

זכרונות -לא הבנתי מה הכוונה שלך ולכן אני לא אתייחס אליהם,למרות שרוב הסיכויים שששאר אנשי הפורום יציעו לך זכרונות זולים יותר.

מעבד-אין כוונה לאובברקלוק ואתה קונה תמעבד עם המכפלה הפתוחה?

לוח אם- לוח אם במחיר יותר יקר מהמעבד? אין לך כוונה לאובר קלוק,אתה לא מריץ את הליבה הגרפית ואין לו שום יתרון על לוח פשוט בלי להשתמש בפונקציות שלו. לך על לוחות זולים יותר .

משהו כמו זה יספיק בהחלט -http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3667

כרטיס מסך- ה570 כדאי מאוד ולא עולה יותר מידי מעל ,דעתי האישית זה שכדאי ללכת עליו.ד"א כל אדם בפורום יגיד לך שהQUADRO הם לא כדאיים כי הם פשוט כרטיס GTX עם ביוס אחר.

אחסון- SSD יעזור מאוד ועם התקציב שלך אני לא רואה סיבה לא לקנות אחד, אין לי בדיוק דגם ספציפי אך אני ממליץ על הCRUCIAL M4.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה =]

זכרונות -לא הבנתי מה הכוונה שלך ולכן אני לא אתייחס אליהם,למרות שרוב הסיכויים שששאר אנשי הפורום יציעו לך זכרונות זולים יותר.

אני הולך לשים 24 גיג'ה זיכרון ככה שאפשר לשים 8 גי'גה ליחידה כפול 3 או 4 גי'גה ליחידה כפול 6.

יש הבדל במחיר השאלה אם יש הבדל בביצועים \חום או שבכלל איאפשר לשים 6 סיטקים של 4 גי'גה אחד ליד השני

מעבד-אין כוונה לאובברקלוק ואתה קונה תמעבד עם המכפלה הפתוחה?

זה מיתוך מחשבה לשים קירור, אבל צודק נשנה את זה לבוקס.

יש המלצה לקירור ? ספק?

לוח אם- לוח אם במחיר יותר יקר מהמעבד? אין לך כוונה לאובר קלוק,אתה לא מריץ את הליבה הגרפית ואין לו שום יתרון על לוח פשוט בלי להשתמש בפונקציות שלו. לך על לוחות זולים יותר .

משהו כמו זה יספיק בהחלט -http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3667

או קיי אני עדיין מעדיף z77 , מה דעתך על זה?

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7793

כרטיס מסך- ה570 כדאי מאוד ולא עולה יותר מידי מעל ,דעתי האישית זה שכדאי ללכת עליו.ד"א כל אדם בפורום יגיד לך שהQUADRO הם לא כדאיים כי הם פשוט כרטיס GTX עם ביוס אחר.

אז יש אופציה להשיג את הביוס הזה ולשנות את הGTX וכמה? ואם כן מאיפה?

עריכה: עוד שאלה בקשר לכרטיס מסך, יש אנשים שעשו את השינוי בביוס הזה? ובאיזה הבדל מבחינת ביצועים מדובר?

פורסם

אני הולך לשים 24 גיג'ה זיכרון ככה שאפשר לשים 8 גי'גה ליחידה כפול 3 או 4 גי'גה ליחידה כפול 6.

יש הבדל במחיר השאלה אם יש הבדל בביצועים \חום או שבכלל איאפשר לשים 6 סיטקים של 4 גי'גה אחד ליד השני

זה מיתוך מחשבה לשים קירור, אבל צודק נשנה את זה לבוקס.

יש המלצה לקירור ? ספק?

כל עוד אתה משתמש בלפחות 2 סטיקים בשביל שתקבל תביצועים של הDUAL CHANNEL אז אתה מסודר, אין לך אפשרות לשים 6 סטיקים מכיוון שתושבת 1155 תומכת רק במערך DUAL CHANNEL זתומרת עד 4 סטיקים.

בקשר לCPU,אם אתה קונה מעבד בגרסת BOX אתה מקבל קירור סטוק של אינטל שהוא קצת מרעיש והוא לא מקרר יותר מידי אך הוא עושה את העבודה ככה שאין צורך בקירור נוסף, אך אם בכל זאת אתה רוצה קירור איכותי יותר אז תקנה גרסת TRAY ואת הקירור SCYTE KATANA 3.

ספק-משהו באיזור ה450-500W של חברה טובה יעשה תעבודה ואפילו ישאיר קצת מרחב נשימה .

או קיי אני עדיין מעדיף z77 , מה דעתך על זה?

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7793

אני לא רואה סיבה ללכת מעל הלוח שהבאתי אך אם אתה מתעקש אז לך עליו. בקשר ללוח הספציפי לא קראתי יותר מידי על לוחות הZ77 ככה שאין לי ידע עליהם אך הוא זול וג'יגהבייט הם חברה טובה ככה שאני מאמין שהלוח יעבוד לך טוב.

אז יש אופציה להשיג את הביוס הזה ולשנות את הGTX וכמה? ואם כן מאיפה?

עריכה: עוד שאלה בקשר לכרטיס מסך, יש אנשים שעשו את השינוי בביוס הזה? ובאיזה הבדל מבחינת ביצועים מדובר?

אני לא בטוח בעניין אבל לפי מה שאני זוכר אין אפשרות וגם אם יש היא דורשת המון עבודה ויש סיכון גבוה בלדפוק תכרטיס,

אך תזכר שכיום כרטיסי NVIDIA הם בעלי ליבות CUDA אשר עושות עבודה נפלאה בכל החישובים ככה שכבר אין צורך בכל הכרטיסים המשוכללים והיקרים מגרסת הQUADRO(אלא אם כן אתה עשיר כקורח ולהוציא 6 אלף על כרטיס זה לא מעמסה כלכלית בשבילך) .

פורסם

שלום לך

מה זה בידיוק עבודה גרפית ?

באילו תוכנות מדובר ?

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שלום לך

מה זה בידיוק עבודה גרפית ?

באילו תוכנות מדובר ?

תוכנות תלת :מקס, מאיה, יוניטי, אפטר אפקטס

תוכנות דו: פוטושופ ואילוסטרייטור

הדגש הוא על תלת

פורסם

טוב, ברור שתוכנות דו זה בקטנה ( כלומר,

הכרטיס שבחרת מספיק ), אממה, מה שאתה אומר,

בעצם, שבעניין תוכנות התלת אתה משקיע בזכרון,

במעבד ורק בכרטיס אתה מצמצם - יעני פרארי

על כביש עפר !

כן, זה יקר אבל מה הברירה בידיוק ?

פורסם
  • מחבר

אם 2600K זה פרארי אז מה זה 3930K? :P

בקשר לכרטיס מסך מאחר שאני החלפתי אותו בג'יגה בייט ההפרש הולך לGTX570

צריך בשבילו גם קירור יעודי?

פורסם

לא נראה לי שהבנת :nono:

אתה צריך כרטיס קוואדרו, כלומר אם זה רציני.

אם אתה רוצה לצאת לסידורים כל פעם שתוציא

עבודה,אז סבבה.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שהבנת :nono:

אתה צריך כרטיס קוואדרו, כלומר אם זה רציני.

אם אתה רוצה לצאת לסידורים כל פעם שתוציא

עבודה,אז סבבה.

אני מתחיל רציני, כלומר אני לא מתעסק בסצינות של מיליוני פוליגונים אבל אולי בעתיד, אז מבחינתי בינתיים זה מספיק.

אבל אולי יש לך הצעה לקוואדרו בטווח מחירים 1700-1800 שנותן שיפור רציני בביצועים? כול מה שמצאתי בטווח מחירים כזה נמצא בLOW END של כרטיסי המסך.

פורסם
  • מחבר

שלחתי את המפרט המתוקן(שיניתי כרטיס מסך ולוח אם)

ומKSP אמרו לי שספק כוח של c SS-500ET ATX 500W הוא חלש מידי ואני צריך משהו יותר חזק והחליפו אותו לספקCorsair AX750 Modular 750W. גם באייבורי אמרו לי את זה, האם באמת צריך להחליף ספק של 750W?המאוורר ששמתי בהזמנה SCYTE KATANA 3 גם נאמר שהוא לא מספיק טוב

החלק האחרון היה הזכרונות במפרט שקיבלתי בחזרה עם הצעת מחיר ,הם שינו את כמות הזיכרון מ 24 ג'יגה ל32 כי זה יותר "נכון".

חרטה?

פורסם

אפשר להציץ למפרט המתוקן ?

פורסם
  • מחבר

בבקשה,המפרט ששלחתי

מעבד

I7-2600k Tray

לוח אם

Gigabyte GA-Z77-D3H

זיכרון

Corsair CMZ 8G X3M1A1600C10 כפול 3

כרטיס מסך

Gigabyte GeForce GTX 570 GV-N570OC-13I

SSD

OCZ Vertex 3 120G

הארד דיסק

1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM00

מארז

Fractal R3 mid tower ATX צבע שחור\כסוף

קירור

SCYTE KATANA 3

ספק כוח

Seasonic SS-500ET ATX 500W

מסך

Dell U2312HM LED

פורסם

שלחתי את המפרט המתוקן(שיניתי כרטיס מסך ולוח אם)

ומKSP אמרו לי שספק כוח של c SS-500ET ATX 500W הוא חלש מידי ואני צריך משהו יותר חזק והחליפו אותו לספקCorsair AX750 Modular 750W. גם באייבורי אמרו לי את זה, האם באמת צריך להחליף ספק של 750W?המאוורר ששמתי בהזמנה SCYTE KATANA 3 גם נאמר שהוא לא מספיק טוב

החלק האחרון היה הזכרונות במפרט שקיבלתי בחזרה עם הצעת מחיר ,הם שינו את כמות הזיכרון מ 24 ג'יגה ל32 כי זה יותר "נכון".

חרטה?

אם כבר מספיק 600 וואט, 750 זו סתם הגזמה !

לגבי הזכרונות - יש בלוח אם 2X2 סלוטים לזכרונות,

או שתקח קודם 2 סטיקים של 8 או 4 סטיקים,

3 זה לא לכאן ולא לכאן.

הקירור למעבד מספיק, אלא אם כן אתה תרצה לשבור שיאי OC.

בהצלחה עם הכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים