עבור לתוכן

יש סוג רשיון וינדוס 7 שאיתו אפשר להתקין וינדוס 7 על יותר ממחשב אחד בו זמנית?

Featured Replies

פורסם

היי

ככה: יש לי שני מחשבים ועל שניהם אני רוצה את אותו וינדוס 7.(לא החלטתי עדיין אם HOME או אחר)

אני יודע שבגרסאת RETAIL אפשר להתקין וינדוס 7 על כל מחשב כל עוד זה לא מותקן על מחשב נוסף.

למשל אם קנית מחשב חדש, אתה יכול להתקין עליו את הוינדוס 7 אם אתה מסיר אותו מהקודם. הישן.

משהו שאי אפשר לעשות עם OEM שאותו אפשר להתקין רק על מחשב אחד.

השאלה אם יש סוג רשיון וינדוס 7 שאיתו אפשר להתקין וינדוס 7 על יותר ממחשב אחד בו זמנית?

פורסם

בעיקרון גרסת retail תתן לך להתקין אותה על 3 מערכות מחשב שונות, אולם הרישיון מתיר לך לעשות זאת על מחשב אחד בו זמנית בלבד.

אני זוכר שהיו חבילות משפחתיות לשלושה מחשבים. במקרה אחר תצטרך לקנות רישיון נוסף.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון גרסת retail תתן לך להתקין אותה על 3 מערכות מחשב שונות, אולם הרישיון מתיר לך לעשות זאת על מחשב אחד בו זמנית בלבד.

ה retail יתן לי להתקין על 3 מערכות מחשב שונות אבל על אותו מחשב אני יכול לעשות כמה התקנות שאני רוצה? נגיד במקרה שאני חולה נפש וכל חודשיים בא לי לפרמט את הדיסק ולהתקין וינדוס מחדש על אותו מחשב ?

פורסם

כן. שים לב שמה שמאפיין מחשב זה לוח האם. אם החלפת לוח אם במחשב זה כאילו מדובר במחשב אחר.

פורסם
  • מחבר

טוב, עכשיו ראיתי את המחירים של כל הגרסאות (טפו!)

אני שוקל לשנמך עצמי לגרסאת ה OEM.

בגרסאת ה OEM מקבלים דיסק התקנה למקרה שרוצים לפרמט ואז להתקין מחדש (על אותו מחשב כמובן)?

פורסם
  • מחבר

אז איך חשבת להתקין?

לפעמים מקבלים את המחשב ככה שאיך שמדליקים אותו בפעם הראשונה יש שם איזשהיא אקטיבציה או משהו ואז זה מתקין את הוינדוס.

לא מקבלים דיסק.

במקרה ופירמטתת - נדפקת

ככה זה היה במיני נייד שלי , ה ACER.

זה לא OEM ?

בקיצור גם ב OEM אני אמור לקבל דיסק התקנה?

פורסם

למיטב ידיעתי רק אופיס זה ככה (ספציפית גרסת home and student).

OEM אפשר לקנות בנפרד ממחשב, ואז אתה פשוט מקבל דיסק בעטיפת נייר פשוטה. בעקרון זה אמור להיות רק כשאתה קונה מחשב חדש, אבל חנויות בארץ מוכרות את זה חופשי.

הדרך היחידה להתקין חלונות על כמה מחשבים עם אותו רשיון זה באמצעות volume license key, אבל זה מיועד רק לחברות ולא ללקוחות פרטיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים