פורסם 2012 באפריל 2813 שנים היייש לי ראוטר Edimax 6524n כמספר שנים. לאחרונה הוא עושה דיי הרבה בעיות - גלישה מאוד איטית, צריך לנתק אותו מהחשמל באופן קבוע כל כמה ימים כדי שיחזור לעצמולפני יומיים המצב התדרדר עוד יותר, כרגע הגלישה (אם בכלל היא קיימת) איטית להחריד (נבדק משני מחשבים שונים) וכל מה שניסיתי לא עזר עד כה....ריסט, החזרה להגדות מפעל, ניתוק מהחשמלחשוב לציין שהחיבור נבדק ללא הראוטר ועובד תקיןהאם הגיע זמנו או שיש עוד תקווה ?!?
פורסם 2012 באפריל 2813 שנים אם ניסית הכל ושום דבר לא עזר כנראה שזמנו הגיעאם אתה קונה נתב חדש לך על ה TP-Link TL-WR1043NDנתב מעולה שישרת אותך להרבה שנים טובות קדימה.
פורסם 2012 באפריל 2813 שנים תעשה Reset 30-30-30:לחץ על כפתור ה Reset כשהנתב בחשמל.השאר את הכפתור לחוץ ונתק את הנתב מהחשמל, המשך להחזיק את הכפתור לעוד 30 שניות.החזר את הנתב לחשמל והחזק עוד 30 שניות.בהצלחה.
פורסם 2012 באפריל 2813 שנים מחבר לא, הייתי מנסה אבל לא חושב שיש לי אחד שיתאיםתעשה Reset 30-30-30:לחץ על כפתור ה Reset כשהנתב בחשמל.השאר את הכפתור לחוץ ונתק את הנתב מהחשמל, המשך להחזיק את הכפתור לעוד 30 שניות.החזר את הנתב לחשמל והחזק עוד 30 שניות.בהצלחה.לא עזר לצעריאחרי שעשיתי את זה, הראוטר מפסיק לשדר בכלל ואני צריך לנתק מהחשמל ולהחזיר כדי שהוא יחזור לעבוד
פורסם 2012 באפריל 2913 שנים לא, הייתי מנסה אבל לא חושב שיש לי אחד שיתאיםלא עזר לצעריאחרי שעשיתי את זה, הראוטר מפסיק לשדר בכלל ואני צריך לנתק מהחשמל ולהחזיר כדי שהוא יחזור לעבודזה משהו שאתה צריך לעשות בכל מקרה אחרי איפוס כללי להוציא מהחשמל ולהחזיר.
פורסם 2012 באפריל 2913 שנים מחבר תודה לכולם על התגובותלמזלי, פגשתי היום חבר שעבד בעבר בפיקוק (ממש במקרה, זה לא מישהו שיוצא לי לראות יותר מדיי), שאלתי אותו על בעיית הראוטר והוא אמר לי שיש שלוש שנים אחריותבדקתי ואכן הראוטר שלי עדיין היה באחריותהתקשרתי לתמיכה של פיקוק....הנציג התעקש שלא הגדרתי נכון, שלא עשיתי ריסט נכון ושכנראה אין לי בכלל מושג מה אני עושה. לבסוף הוא נכנע ואמר שאני יכול להגיע ושיחליפו לי לאחד חדש. הגעתי למשרדי החברה ותוך 5 דקות יצאתי עם ראוטר חדש (יאמר לזכותם שהיו מאוד מהירים)"להפתעתי", אחרי שחיברתי את הנתב החדש והגדרתי אותו, תוך כשתי דקות, האינטרנט חזר לעבוד כמו שצריךסוף טוב, הכל טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.