עבור לתוכן

לפעמים מילה טובה....

Featured Replies

פורסם

אני אמנם חדש כאן בפורום. והגעתי לכאן רק בשביל סיבה אחת. זאת הפעם הראשונה מאז שעליתי לארץ שאני נתקל בשירות כל כך טוב. והחלטתי לרשום כדי לנסות ולתת לה את המילה הטובה שמגיעה להם.

עליתי לארץ לפני שנתיים עם מחשב שקניתי בקנדה, מחשב של לנובו. כמובן שכאשר קניתי את המחשב באונטריו, היה לי שם מקום שנתן לי שירות וסיפק לי את התמיכה שהייתי צרך בנוגע למחשב. הבעיה התחילה, שנתיים אחרי שקניתי אותו במקום אחר בעולם. ישראל.

אני לא כל כך יודע מה קרה למחשב עד עכשיו, אבל אני יודע שהוא התחיל להיות איטי מאד עד שלא יכולתי לעבוד אתו ( את רוב העבודה שלי אני מבצע על המחשב) חיפשתי באזור מגוריי מעבדה כלשהי שתוכל לעזור ולסדר את המחשב. ברבות מן המעבדות קיבלתי את התשובה שבגלל שהמחשב לא נקנה בארץ ומכיוון שהוא לא בשפה העברית העלות תהיה גבוהה יותר.... (קצת מוזר, מדובר בשפה האנגלית)

בסופו של דבר קיבלתי המלצה של חברה, שכנראה נתקלה באותה בעיה, ללכת לאספירקום. מסתבר שאספירקום, שנמצאים בכפר סבא, הם מרכז מורשה של לנובו.

פניתי אליהם והם אמרו שאין שום בעיה לסדר את הבעיה, הם כמובן גבו ממני את הכסף הנדרש עבור הטיפול, מכיוון שהמחשב כבר לא היה תחת אחריות, אך המקצועיות, האדיבות והשירות המצויין שקיבלתי שם היו מעל ומעבר לכל שירות אחר שקיבלתי במדינה הזו.

אם מישהו מכם הוא בעלים של מחשב לנובו ונתקל בבעיה שהוא לא מוצא לה פתרון בלבד, זכרו, אספירקום, הוא מרכז שירות מורשה ואם אתם מחפשים את הטלפון שלהם אז הנה הוא.... 1-700-50-60-56

באמת מגיע להם....

פורסם

כמה קיבלת על הפירסום הזה? :P

פורסם

המממ... עולה חדש מקנדה בעל עברית מושלמת, בעל 0 (אפס) הודעות בפורום פרט לזו, בוחר לפתוח את מניין הודעותיו דווקא בדברי שבח לחברה מסויימת - ועוד כולל טלפון. כמובן, מדובר בבעיה שאותו בחור נכבד אפילו לא חשב להתייעץ לגביה כאן בפורום (ואולי לחסוך לעצמו את עלות התיקון), ושאף כעת, אחרי "התיקון", הוא אינו יודע במה הבעיה הסתכמה בכלל.

yep, sounds legit.

לאספירקום אני כבר לא אתקרב (ודווקא יש לי נייד של לנובו), חלקית בגלל החוצפה שבפרסום חינם שכזה בפורום, אבל בעיקר בגלל הטמטום שבהפצת פרסום "סמוי" כל-כך לא סמוי. מצטער, לא רוצה שאדיוטים כאלה יטפלו לי במחשב.

פורסם

פשוט לא יאומן...

אם זה לא היה ארוך , היית נכנס לחתימה שלי.

פורסם

באמת חשבת שמישהו יאמין לבולשיט הזה?

פורסם

מחשב בן שנתיים איטי מידי? לזה אני יודע את הפתרון - לזרוק לפח ולקנות חדש. :lol: J/K

אם הוא לא נציג החברה לא יהיה אכפת לו להגיד כמה הוא שילם ומה הם בדיוק עשו למחשב .

פורסם

אני מכיר את הבחור באופן אישי

אכן מדובר בבחור שעלה לפני שנתיים מקנדה

מסתבר שאספירקום, שנמצאים בכפר סבא, קיבלו אותו לעבודה

ומאז את המקצועיות, האדיבות והשירות המצויין הוא מעניק שם מעל ומעבר

תודה לך שרון 2873 על הכל !!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים