עבור לתוכן

מחשבים עם ויסטה לא מצליחים לזהות מיקרופון חיצוני

Featured Replies

פורסם

שלום.

ניסיתי להפעיל מיקרופון חיצוני (לקריוקי) במחשבים ניידים עם מערכת הפעלה ויסטה אבל משום מה חסר לי לשונית בהגדרות הצליל שמאפשרות לי לעשות את זה.

בקובץ המצורף רואים לשונית "האזן" שקיימת לי מחשבים ניידים ונייחים שבהם יש מערכת הפעלה וינדוס 7. במחשבים אלה, וי באופציה של "האזן להתקן זה" יאפשר לי להשתמש במיקרופון.

בשני מחשבים עם ויסטה הלשונית לא קיימת לי.

מישהו יודע מה הבעייה ואיך אני יכול להפעיל מיקרופון במחשבים האלה ?

אשמח מאוד לעזרה.

:s05:

[attachment deleted by admin]

פורסם

תריץ משורת הרצה:

control mmsys.cpl

ייפתח לך חלון של שליטה בהתקני קול. בלשונית הקלטה / recording צריכה להיות אופציה לבחור במיקרופון החיצוני.

פורסם
  • מחבר

תריץ משורת הרצה:

control mmsys.cpl

ייפתח לך חלון של שליטה בהתקני קול. בלשונית הקלטה / recording צריכה להיות אופציה לבחור במיקרופון החיצוני.

נכון, אבל אחרי שאתה נכנס למאפיינים של המיקרופון החיצוני אתה מגיע לתמונה שצירפתי. ושם בלשונית "האזן" אתה צריך לסמן "האזן להתקן זה".

משום מה, אין לי את הלשונית הזו.

ולמרות שבהתקני הקלטה רשום לי שהתקן המיקרופון פעיל אני לא שומע כלום.

פורסם

גם לי אין את הלשונית הזו, ומעולם לא הייתי צריך אותה כדי שמיקרופון יעבוד. יותר מזה, במחשב שבו יש לי Windows 7 התיבה "האזן להתקן זה" בכלל לא מסומנת, ועדיין המיקרופון עובד.

לדעתי אתה מתבלבל, התיבה הזו בכלל לא נחוצה כדי שמיקרופון יעבוד. להיפך זה מאפשר לך לחבר משהו שאינו מיקרופון ולשמוע מה מתנגן שם.

פורסם
  • מחבר

גם לי אין את הלשונית הזו, ומעולם לא הייתי צריך אותה כדי שמיקרופון יעבוד. יותר מזה, במחשב שבו יש לי Windows 7 התיבה "האזן להתקן זה" בכלל לא מסומנת, ועדיין המיקרופון עובד.

לדעתי אתה מתבלבל, התיבה הזו בכלל לא נחוצה כדי שמיקרופון יעבוד. להיפך זה מאפשר לך לחבר משהו שאינו מיקרופון ולשמוע מה מתנגן שם.

"האזן להתקן זה" מאפשרת לי להאזין למיקרופון דרך רמקולים - צירפתי לך הסבר מאתר מייקרוסופט

http://windows.microsoft.com/he-IL/windows7/Connect-a-microphone-music-player-or-other-audio-device-to-your-computer

כדי לחבר מיקרופון למחשב

לאחר חיבור מיקרופון לשקע המיקרופון במחשב והפעלתו (אם קיים לחצן הפעלה במיקרופון), בצע את השלבים הבאים:

[list type=decimal]

[*]פתח את 'קול' על-ידי לחיצה על לחצן התחל ולאחר מכן לחיצה על לוח הבקרה. בתיבת החיפוש, הקלד קול ולאחר מכן לחץ על קול.

[*]לחץ על הכרטיסיה הקלטה, לחץ על מיקרופון ולאחר מכן לחץ על מאפיינים.

[*]לחץ על הכרטיסיה רמות וודא שלחצן השתק נראה כך . אם הלחצן נראה כך , לחץ עליו כדי להפעיל את הקול עבור חיבור זה ולאחר מכן לחץ על החל.[*](אופציונלי) כדי להאזין לצלילי מיקרופון דרך רמקולים או אוזניות, לחץ על הכרטיסיה האזנה, לחץ על תיבת הסימון האזן להתקן זה ולאחר מכן לחץ על אישור. [/l][/l]

פורסם

הבנתי. לקח לי קצת זמן אבל הבנתי מה אתה רוצה. כנראה חוסר הניסיון עם קריוקי הקשה עליי. :)

לשונית Listen באמת לא קיימת בויסטה. תנסה את הדבר הבא:

* כפתור ימני על סימן האודיו בtray, בחר playback devices.

* סמן את הרמקולים או את מה שאתה רוצה לנגן דרכו ותבחר properties.

* תבחר בלשונית levels (מקווה שיש לך כזו) ובתוך רשימת ההתקנים המופיעה תאתר את המיקרופון (ייתכן שצריך יהיה לגלול למטה).

* תוודא שהמיקרופון הוא לא בMute ותתאים את העוצמה.

תגיד אם זה עבד לך. :)

פורסם
  • מחבר

הבנתי. לקח לי קצת זמן אבל הבנתי מה אתה רוצה. כנראה חוסר הניסיון עם קריוקי הקשה עליי. :)

לשונית Listen באמת לא קיימת בויסטה. תנסה את הדבר הבא:

* כפתור ימני על סימן האודיו בtray, בחר playback devices.

* סמן את הרמקולים או את מה שאתה רוצה לנגן דרכו ותבחר properties.

* תבחר בלשונית levels (מקווה שיש לך כזו) ובתוך רשימת ההתקנים המופיעה תאתר את המיקרופון (ייתכן שצריך יהיה לגלול למטה).

* תוודא שהמיקרופון הוא לא בMute ותתאים את העוצמה.

תגיד אם זה עבד לך. :)

לא היה לי מיקרופון - מצורף תצלום.

רציתי להדגיש

*שהמיקרופון כאשר הוא מחובר למחשב הוא עובד - אם אני מקליט אני יכול לשמוע. כאשר אני מדבר דרכו הסקלה שנמצאת מצד שמאל של הגדרות המיקרופון זזה בהתאם.

* הרמקולים של המחשב עובדים. אני יכול לשמוע מוזיקה דרכם או דרך רמקולים חיצוניים שמחוברים ליציאת האוזניות.

פורסם

קצת חששתי מזה שאצלך זה יכול להיראות אחרת. נראה שזה תלוי גם בדרייבר האודיו שמותקן.

כרגע אני על מחשב עם 7, אז אין לי איך לעזור לך עכשיו. כשאחזור הביתה למחשב עם הויסטה אחפור עוד קצת בנושא. אחרי שהבנתי את הבעיה, זה מסקרן אותי. :)

פורסם

נראה שבויסטה אין אפשרות כללית מובנית במערכת ההפעלה לעשות את מה שאתה רוצה וזה תלוי בדרייבר.

בטאב "שיפורים" - האם יש לך איזושהי תיבה למצב מיידי / immediate? לפי חלק מההסברים זה יכול לפתור את הבעיה.

יש גם תוכנה צד שלישי שעשויה לעזור.

פורסם
  • מחבר

נראה שבויסטה אין אפשרות כללית מובנית במערכת ההפעלה לעשות את מה שאתה רוצה וזה תלוי בדרייבר.

בטאב "שיפורים" - האם יש לך איזושהי תיבה למצב מיידי / immediate? לפי חלק מההסברים זה יכול לפתור את הבעיה.

יש גם תוכנה צד שלישי שעשויה לעזור.

יש לי טאב שיפורים רק ברמקולים ואוזניות ואין שם מצב מיידי.

מצורפים תמונות של התקני הקלטה והתקני השמעה.

דיברתי אתמול עם תמיכה של מיקרוסופט ושם אמרו לי שכדי לשמוע את המיקרופון ברמקול צריך להיות לי בנוסף למיקרופון החיצוני גם התקן אודיו דיגיטלי (audio digital). ואם אין כמו שבאמת אצלי לא קיים אז כנראה שהחומרה שלי לא תומכת בזה.

עדיין נראה לי מוזר שבאמת נתקלתי במקרים גם ברשת וגם אצלי שיש בעייה לשמוע מיקרופונים בויסטה.

הזכרת תוכנות צד שלישי, האם אתה מכיר איזושהי תוכנה שיכולה לעזור ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים