פורסם 2012 באפריל 2613 שנים שלום, קראתי הרבה מדריכים בקשר לבחירת לוח אם ומדריכים על גופי קירור וכיוצא בזה, ולא מצאתי שום מדריך שמסביר מה צריך לכלול הלוח אם כדי שיהיה יציב לOC? אני יודע שבגלל שכשעושים OC למעבד ולזכרונות המתח עולה, ולכן זה יכול לשרוף את החלקים שמובילים את המתח בלוח אם. אז מה אני צריך שיהיה לי על הלוח אם כדי שאדע שהוא טוב ויציב לOC? מה כתוב במפרט הלוח אם שמסביר את זה? אשמח גם שתראו לי לוחות אם לדוגמה. תודה נ.ב. קראתי וחיפשתי הרבה חומר על זה לפני ששאלתי כאן בפורום.. באמת!
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים אתה צריך לדעת כמה פאזות יש ללוח אם.דבר שני אתה רואה כמה פינים יש לחיבור הכוח במסילת ה-12V.
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים מחבר תודה חיבור ה12V הוא חיבור הכוח הראשי? ואם יש לו יותר פינים אז זה אומר שהלוח אם מקבל יותר כוח מהספק? כלומר אם יש 8 במקום 4, אז זה כפול שתיים כוח-ואז זה מספק יותר מתח יציב למעבד והכל? ועוד שאלה ומצטער אם היא טיפשית, מה זה פאזות..? ???
פורסם 2012 באפריל 2713 שנים בלוחות המכובדים יש "חיזוק" לכרטיס מסךשיכול לבוא בצורת:חשמל SATAחשמל מולקס [4 פין]חשמל PCIEX -בצורת 6פין.
פורסם 2012 באפריל 2713 שנים מה זה "מעבד לOC"?ה-OC לא אמור להיות מטרה בפני עצמה אלא אמצעי להפיק יותר ביצועים (כאשר זה חשוב וכאשר מרגישים את זה בכלל) מהמחשב. לדוגמה אם המחשב התיישן, או קנייה חסכונית של מעבד זול והמהרתו לביצועים של מעבד הרבה יותר יקר (שגם זה לא בטוח אם נחוץ)עם המעבדים שיש היום, ה-OC מיותר, מרעיש, מפיץ יותר חום ותכלס, אם המחשב פתאום יחזור לתדר הסטוק שלו, המשתמש אפילו לא ירגיש.
פורסם 2012 באפריל 2713 שנים מחבר התכוונתי לכתוב לוח אם :-\ אני רוצה לחשוב גם רחוק, למתי שאני אצטרך OC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.