עבור לתוכן

עזרה בשלב הראשון של המשחק

Featured Replies

פורסם

מקווה שזה המקום לשאול שאלה מסוג זה אבל בשלב הראשון יש אתצ הקטע הזה שאתה נתלה על אחד הקרונות אחרי שמפםוצצים פצצה ואיך אני מטפס משם כל קומבנצית כפתורים לא עזרה לי מקש הקפיצה עושה כאילו קופץ ואז שוב נופל ככה 3 פעמים עד שנופל מהרכבת איך עברתם את השלב?

פורסם

לוחצים הרבה פעמים על רווח.

פורסם
  • מחבר

תודה אנסה זאת

פורסם
  • מחבר

משום מה זה לא עוזר...זה גם לא מבקש ממני ללחוץ על רווח כמו שבדרך כלל זה מוציא כיתוב למטה...מה שקורה זה שאני יוצא המסך מתחיל לרעוד אחרי כמה שניות יש פ]יצוץ וזהו הקול נעלם ולא רואים חילופי אש יותר,יש קטע לפ]ני זה שאני נפגש עם הקבוצה של המחבלים אבל לא מספיק להרוג את כולם כי הם בורחים החוצא ויש לפחות איזה שניים שיוצאים מהחדרך

פורסם

לא כל כך הבנתי את המיקום שלך.

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח לעלות תמונה בשל גודלה מדובר במשימה שכותבים לי כי אני צריך לתפוס את המחבל עם הפצצה חי,אני רואה קבוצה רצה החוצא בינהם המחבל הזה לא יכול להרויד אותו גם אם יורה בו אנחנו הולכים אחרי הקבוצה,נופלת מעלית כזאת,ואז אני מנסה לצאת החוצא בעקבות שני הלוחמים בצוות שלי שמסתתרים מאחורי עמוד ושם זה נתקע,המסך מתחיל לרעוד ואז הם מפוצצים אתץ אחד המתץקנים וזה כאילו נתקע וזהו למרות שהמחשב ממשיך לעבוד ואם אני נכנס לתפריט הכל עובד.

פורסם

אתה מדבר על הרכבת?

פורסם
  • מחבר

זה שלב שמשחקים אותו בפריז שלושה רוסים,אנחנו נכנסים לךבניין ועולים מהחנייה כלפי מעלה,באיזדהו שלב מחדרים גז רעיל בבניין ואז אנחנו לובשים מסכות,אז אחרי כל הדרך לקראת היציאה מהבניין,נתקלים בקבוצה של המחבלים מצליח להוריד כמה והשאר בורחים החוצא,ברגע שאני יוצא החוצא יש את הקטע הזה,אגב המשימה דורשת שאתפוס את המחבל עם המתקן על הגב חי.

פורסם

זה לא השלב הראשון, בכל אופן תמשיך ללכת אחריו ואל תהרוג אותו.

פורסם
  • מחבר

התבלבתי טיפה בין השבלים,אכן לא מדובר בשבל הראשון הבעיה היא שברגע שאני ממשיך ללכת אחריו ויוצא מהמבנה המסך מתחיל לרעוד כולו אני לא מצליח לזוז או לירות,אני צופה בחילופי אש עד שמפוצצים את הפצצה וזה ממשיך לרעוד,המחשב עובד המשחק עובד עם אני אלחץ על ESC אני יכול לנווט בתפריט אגב אם אני עומד בבניין ומנסה לירות במחבלים שמחוץ לבניין הכדורים לא פוגעים בהם.

פורסם

תחפש את השלב ב-YouTube, אחרי זה תגיד לי באיזו שנייה זה ואז אני יגיד לך מה לעשות.

פורסם

יש לך בעיה במשחק (יכול להיות גם בכרטיס מסך). בכל אופן זה קורה בעוד מקרים?

פורסם
  • מחבר

זהו הבנתי שזה לחא אמור להיות ככה לפי הסרטון,נסיתי להתחיל את השלב מהתחלה ואותו דבר,אגב כל הרכבים במחשב הותקנו לפני שבועיים שדרגתי אותו וזה לא קורה במשחקים אחרים,יכול להיות שיש לי איזה קובץ פגום במשחק עצמו.

פורסם

יכול להיות, תמחק ותקין אותו עוד פעם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים