עבור לתוכן

שאלה לגבי חיבורים ל U2412M

Featured Replies

פורסם

שלום, אני כנראה עוד כמה ימים קונה Dell U2412M ואני הולך לחבר אותו למחשב דרך DVI ולממיר דרך HDMI.

השאלה שלי היא, כיוון שלמסך אין רמקולים מובנים, איך אני מקבל סאונד מהממיר? יש לי כרגע במחשב מערכת 2.1 שמתחברת דרך PL רגיל. אפשר לחבר אותה איכשהו ככה שתספק לי סאונד גם מהמחשב וגם מהממיר? רסיבר לא בא בחשבון, אין תקציב.

אשמח אם תוכלו לעזור לי.

תודה רבה

פורסם

קודם כל, אין כניסת HDMI במסך הזה, לכן התכנית שלך לא תצא לפועל.

פורסם
  • מחבר

יש DP, אני אקנה מתאם

פורסם

מתאם לא יעזור לך - תצטרך ממיר.

בכל מקרה אין למסך רמקולים וגם לא שום דרך לקבל אודיו ולהעביר אותו לאנשהו, לכן הדרך היחידה זה להוציא אודיו בנפרד מממיר הכבלים/לווין שלך, אם הוא מאפשר לך לעשות זאת. ואם אתה רוצה שזה ילך לרמקולים של המחשב, אז תצטרך לקנות מפצל PL כלשהו.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, זה מסבך את המצב..

אולי אני פשוט אקנה אז טלוויזיה רגילה? יש הבדל משמעותי בין מה שתראה על מסך ייעודי למחשב לבין מה שתראה בטלוויזיה רגילה במשחקים/סרטים?

ככה אני יוכל גם לחבר את שניהם דרך HDMI ולקבל סאונד מהטלוויזיה

מה אתה אומר?

פורסם

אולי אפשר לחבר את המחשב ב-DP, את הממיר ב-DVI, ולחבר כבל אודיו מהממיר ל-LINE IN במחשב.

המחשב יצטרך לעבוד בשביל לשמוע את הממיר, אבל זה לא נורא.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שלממיר יש רק יציאות HDMI ו RCA. ממיר של יס

אופצייה נוספת זה להחליף מסך.. מה דעתכם על זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=783617 ?

חיבור HDMI וDVI ורמקולים מובנים ומחיר לא נורא בכלל. יש לו אבל פאנל TILT. אף פעם לא שמעתי על זה. מה עדיף IPS או TILT?

פורסם

יש לו פאנל TN. ברור שIPS עדיף. אבל לא תמצא טלוויזיית IPS בגודל הזה. הכי קטנות זה "32.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז בנתיים נראה לי שאני אלך על הDELL, אחבר את המחשב בעזרת DVI ואת הממיר למסך בעזרת כבל כזה http://www.ebay.com/itm/Display-Port-DP-to-HDMI-Male-Converter-Cable-1080P-6-FT?item=280487199057&cmd=ViewItem&_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D7991586115884474918#ht_1713wt_1185

בשביל אודיאו אני אחבר לרמקולים שיש לי מפצל - אחד ילך למחשב והשני לממיר בעזרת מתאם PL ל RCA

פורסם

הכבל הזה זול מידי. די בטוח שזה כבל טיפש שלא יעבוד לך.

פורסם

אם יש לך DP בכרטיס המסך זה יהיה הכי פשוט. מחשב מחובר למסך עם DP, ממיר מחובר עם HDMI ל-DVI וסאונד מועבר עם RCA

לרמקולים.

פורסם
  • מחבר

רעיון מעולה! זה יעבוד הכי טוב.

טוב חברים אני סגרתי על סטאפ תודה רבה לכולכם! ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים