פורסם 2012 באפריל 2513 שנים שלוםשני הDOK שלי נפגעו מאותו וירוס שהעלים את כל התיקיות והקבצים (שלמעשה כן נמצאים אבל אי אפשר לראות אותם) ובמקום עשה קבצי EXE עם השמות של התיקיות והקבצים המקוריים.את הוירוס מחקתי אבל אני לא מצליח לראות שוב את התיקיות שלי, כמובן שניסיתי בהגדרות של התיקייה לראות גם קבצים מוסתרים אבל זה לא עזר.יש עוד משהו שאפשר לנסות?נ.ב.מי בעד לרצוח מפתחי וירוסים?
פורסם 2012 באפריל 2513 שנים פשוט תגדיר בWIN שיראה קבצים וסיפריות נסתרים ואח"כ כשתראה את הקבצים שלך תשנה להם את הATTRIBUTE ( שלא יהיו ניסתרים או מוגדרים כקבצי מערכת)
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים מחבר כמו שציינתי כבר, גם מתי שאני עושה שאני אראה תיקיות נסתרות, זה עדיין לא מראה אותםאני מצליח לראות את התיקיות מתי שני נכנס לתייקיה עם הCHROME.
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים שלום לך תנסה עם GPARTED. זה אמור לעבוד, כלומר תוכל להעתיק אותם למקום מבטחים.
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים תוריד תוכנה לשחזור קבצים כגון getdatabackותריץ אותה על ה dokקרה לי מלא פעמים וזה הפיתרון הכי טוב שמצאתי, אחרי שהתוכנה תמצא לך את הקבצים תשחזר אותם להארדיסק ותפרמט את ה dok ותעתיק אליו חזרה את הקבצים שאתה רוצה.נ.ב אני ממליץ על הורדה של הדיסקHire's boot cd 15.0שכולל בתוכו המון תוכנות שימושיותוביניהם אפשר למצוא את התוכנת שיחזור שציינתי.עד כמה שידוע לי הדיסק הנ״ל חוקי לגמריוניתן להוריד אותו דרך טורנט.בהצלחה.
פורסם 2012 באפריל 2613 שנים למה להגזים?...תעשה בcmd את הפקודה cd לכונן הבעייתיואז: attrib *.* -h -s /s /d
פורסם 2012 במאי 1313 שנים יש תוכנה קלה ופשוטה לטיפול בכאלה מצבים. התוכנה נקראת "iReset" והיא ניתנת להורדה מפה: http://www.softpedia.com/dyn-postdownload.php?p=119476&t=4&i=1התוכנה portable לחלוטין ואינה צריכה התקנה.פשוט גוררים את התיקיה בשלמותה אל חלון התוכנה ולוחצים על reset.. עובד כמו קסם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.