עבור לתוכן

רכישת כרטיס HD6850

Featured Replies

פורסם

שני הכרטיסים הנ"ל הם מאותו דור בדיוק, באותו חיבור בדיוק. גם טכנאי דביל במיוחד אמור להבין שאו ששניהם יעבדו על PCIE 1 באותה המידה, או ששניהם לא יעבדו באותה המידה, גם מבלי לדעת עובדתית ששניהם יעבדו עם PCIE 1. אם הוא לא מבין זאת, אין לו מה לחפש במקצוע הזה. האלטרנטיבה היא, כמובן, שהוא יודע זאת טוב מאוד אבל בוחר לשקר לך כדי למכור לך כרטיס עליו הוא יכול להרוויח יותר (אפילו אם הוא יותר זול, שכן אין להסיק מכך על ה"עמלה" שהוא לוקח).

בקיצור, או שהוא דביל או שהוא שקרן.

פורסם

או שהוא שניהם .. :lol:

פורסם
  • מחבר

אז הוא פשוט רוצה לדחוף לך את HD 6750 (דרך אגב בכמה הוא מוכר לך HD 6850 ו HD 6750?). שניהם PCIE 2.0, אז כיצד הוא מסביר שלפיו HD 6850 לא יתאים ו HD 6750 יתאים?

לכל כרטיס PCIE 2.0 יש תאימות לאחור לממשק PCIE 1.0 שיש לך בלוח והם עובדים בלוחות האלה בלי שום בעיות.

כפי שאמרו לך כבר חברים בפורום. :)

אין לי טענה למחירים. הו לקח מזאפ ובדקתי שאכן תואם את המחיר שציין. 6850 ב - 673 ש"ח. 6850 בכ - 430.

פורסם

בכל מקרה לפי מה שאתה מספר ,הבן אדם לא מבין הרבה אפילו בצחוק לא ההיתי קורא לו טכנאי ,למען האמת רוב הטכנאים הם כאלו ,שחוץ מלדעת לפרק ולהרכיב ,הם לא יודעים שום דבר ..אולי רק לספר סיפורים כמו שבדיוק הראתה עכשיו .

פורסם

ההבדל בין הכרטיסים (6850, 6750) גדול מאוד. שניהם יעבדו על המחשב, אבל למטרת משחקים ה-6850 עדיף בהרבה.

פורסם

ה6850 כרטיס מאוד מומלץ יותר חזק מה6750 ושווה להשקיע עליו את ההפרש הכספי אני אישית הייתי לוקח אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים