עבור לתוכן

רכישת כרטיס HD6850

Featured Replies

פורסם

לפי המפרט שהצגתי כאן ומלץ לי בפורום על הכרטיס הנ"ל המיועד לאפשר לשחק ב - mess affect 3.

להזכיר:

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX ,

לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L,

זיכרון: 1GB DDR2-667Mhz

איך יהיו התועלות של הכרטיסיםsapphire HD 6670 1GB GDDR5 , או

Sapphire HD 6750 1GB GDDR5 ?

הם זולים בכ – 200 ש"ח מה – 6850.

פורסם

וחלשים בעשרות עד מאות אחוזים.

פורסם

לא הייתי קונה כרטיס מסך חדש עם רק גיגה אחד של זיכרון

פורסם

^ למה?מה רזולוציית המסך והספק (דגם+חברה)?

פורסם

הוא לא דיבר על הזיכרון של הכרטיס ,אם תשים לב לפתוח התראד יש רק 1GB של זיכרון RAM .

פורסם

תאמין לי שהוא דיבר על הכרטיס. בכל אופן, אתה צודק 1GB מאוד מגביל וכנראה שיהווה צוואר בקבוק (בדרך כלל המעבד גורם לזה ;) ).

פורסם

דיברתי על ה-RAM כמו ש-davkl95 אמר

אין טעם להשקיע בכרטיס בלי לפחות 2 גיגה של RAM

פורסם

לא קריטי מבחינה כספית

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

זה לא בעיה כ''כ קריטית...

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14981

כמובן שהוא יעבוד לפי המהירות של הזיכרון האיטי יותר שהיא 667MHZ במקרה הזה, ועדיף כבר לקנות 2GB 800Mhz:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15119

מצטער, לא ראיתי את התגובות אבל זכרון RAM יוגדל ל - 4 גיגה.

השאלה היא איך התועלות של הכרטיסים החלופיים לעומת ה - 6850?

דרך אגב, יכול להיות הבדל אם זה כרטיס של רדאון, או NVIDIA או אחר? תזכירו לי - מדובר על יצרני צ'יפים שמייצרים את הצ'יפ באותה איכות?

פורסם

תקבע לעצמך תקציב לכרטיס

יש לך רק 2 חברות לבחור מהן - AMD ו-NVIDIA

פורסם
  • מחבר

תקבע לעצמך תקציב לכרטיס

יש לך רק 2 חברות לבחור מהן - AMD ו-NVIDIA

מכיוון שיש לי כמה עבודות שדרוג על המחשב, אני מוסר לטכנאי. הוא מסר לי שלהבדיל ממה שנמסר כאן בפורום, כרטיס 6850 HD לא יעבוד עם הלוח שלי ( Gigabyte GA-P35-DS3L) שאינו תומך ב - PCIEXPRESS 2. האמנם כך?

פורסם

תחליף טכנאי הזה וכמה שיותר מהר ;) אם הוא אמר לך דבר כזה, אז יש ספקות רציניות לגבי רמת מקצועיות שלו

פורסם
  • מחבר

תחליף טכנאי הזה וכמה שיותר מהר ;) אם הוא אמר לך דבר כזה, אז יש ספקות רציניות לגבי רמת מקצועיות שלו

וואו, זה כבד מה שאתה אומר.

הוא הציע לי את כחלופה את כרטיס מסך Sapphire HD 6750 1GB GDDR5 (שגם זול בכ - 200 ש"ח מ - 6850).

פורסם

אז הוא פשוט רוצה לדחוף לך את HD 6750 (דרך אגב בכמה הוא מוכר לך HD 6850 ו HD 6750?). שניהם PCIE 2.0, אז כיצד הוא מסביר שלפיו HD 6850 לא יתאים ו HD 6750 יתאים?

לכל כרטיס PCIE 2.0 יש תאימות לאחור לממשק PCIE 1.0 שיש לך בלוח והם עובדים בלוחות האלה בלי שום בעיות.

כפי שאמרו לך כבר חברים בפורום. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים