עבור לתוכן

הרחקת מזיקים (דוחה מזיקים אלקטרוני)

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני נתקל בהרבה פרסומים על דוחי מזיקים אלקטרוני(דוגמא: http://www.amperel.co.il/products/71462), רציתי לדעת אם למישהו פה יש ניסיון בשימוש בדברים האלה וכמה הם יעילים - ואם כן, איזה דגם ואיפה הוא קנה.

הבית שלי מותקף בנמלים בחודשים האחרונים, ואני שונא הדברות...

תודה מראש לעוזרים

פורסם

אני אשמח גם

היה לי פעם את הענקי עם האור שהיה שורף אותץם. אז חוץ מעקיצות הייתי שומע גם פצפצים כל הלילה

פורסם

יש לי דוחה יתושים אלקטרוני גנרי שאינני זוכר את שמו, אולם לא נראה לי שהוא מתפקד, כיוון שאני ממשיך להעקץ בחדר שלי בו הוא נמצא, וגם בעת השינה, וזה עוד למרות שגם צבע האור (אורך הגל) של מנורת השינה שלי איננה מושכת חרקים כלל (מנורת שינה LED כתומה Hyundai).

אולם לפי דעתי, מה שיש לי, זה ככל הנראה מוצר דפוק או כזה שאיננו טוב, וייתכן שיש דוחי יתושים אלקטרוניים שעובדים יותר טוב.

פורסם

אני יכול להשיג לכם דוחה קרנפים סולארי.

הוא עובד גם על ג'ירפות.

:xyxthumbs:

אני לא מאמין למזמזמים האלה שאמורים לדחות חרקים.

נמלים מתקשרות עם חוש הריח. אין סיבה שזה יפריע להן.

פורסם

דוחה יתושים אלקטרוני אמיתי, מכיל זמזם אשר משמיע צליל בתדר האולטרה סאונד, ובכך דוחה את היתושים.

אולם לפי דעתי, מה שכתוב פה באתר של אמפריאל על דוחה החרקים שהם רוצים למכור (רידקס) זה שטויות שהם המציאו ואשר אינם מציאותיים (נוסף על כך שהם כותבים עוד, שמדובר בפטנט אמריקאי, למרות שהמוצר שבתמונה הוא בפירוש גנרי, ושאני רק מנחש שהוא לא עושה דבר בהתבסס על המראה החיצוני שלו [איננו נראה לי כמו דוחה יתושים עם זמזם אולטרהסאונד]).

בכלל, יש לי ניסיון התרשמות גרוע עם אמפריאל, בכל הקשור לאמינות הכתוב והפרסום באתר. מומלץ להתרחק מהאתר הזה ולא להכנס אליו בכל מחיר.

לדוגמא בחלק של הפנסים, מופיעה קטגורייה המכונת "פנסי קסנון", שמתיימרת להיות פנסים יקרים מאוד, מקצועיים ואיכותיים, כאשר בפועל לא מדובר על בפנסים רציניים עם נורות פריקה רבות עוצמה (כמו אלו שמיועדות לפנסי הקסנון ברכב), אלא בפנסים זולים עם נורות רגילות.

עדכון: בדקתי את השם של דוחה היתושים שלי, והוא FLIP Model MR-001 230V-50hz0.5. הוא עובד באמצעות זמזם אולטרה סאונד, וכשמצמידים אליו את האוזן, נראה שהוא פועל (שומעים זמזום חלש בתדר גבוה), אך אני עדיין נעקץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים