עבור לתוכן

פתיחת קבצי Bin - שאלה . . .

Featured Replies

פורסם

תראו אני יסביר לכם יותר בפירוט...יש לי משחק....עם מלא מלא קבצי ראר....וכשאני פותח אותם נפתחים לי קבצי בין....ביחד עם קובץ אחד של cue ....איך אני פותח ת'זה ????........תודה מראש !

פשוט שים את הbin ואת הcue באותו folder לא משנה איפה העיקר שיהיו ביחד באותו מקום,אני לא יודע אם יש לך צורב,אם כן תשתמש בתוכנת צריבה נירו,חפש שם Burn Image ותבחר את קובץ בcue.

אם אין לך צורב ואתה רק מעוניין לשחק את המשחק דרך ההארדיסק פשוט תוריד תוכנה בשם Daemon Tools שתוכל למצוא כאן http://www.daemon-tools.cc/portal/index.php

ואני בטוח שמשם תדע להמשיך הלאה.

פורסם
  • מחבר

תודה אחים שלי...אתם גדולים ;) ואגב....יש לי צורב ;D

ועוד משהו אחר....הקבצי בין נמצאים בתוך הראר...לפני שאני צורב הכל אני צריך לפתוח את הראר ?......

פורסם

כן , תחלץ אותם.

פורסם
  • מחבר

וכשאני צורב ? לצרוב ביחד עם מה שחילצתי מהראר או רק את הקובץ cue ????.........

פורסם

וכשאני צורב ? לצרוב ביחד עם מה שחילצתי מהראר או רק את הקובץ cue ????.........

כמו שאמרו כאן כבר לפני

אחרי שאתה עושה extract, יהיו שני קבצים BIN ו CUE, לא משנה איפה הקבצים נמצאים רק שיהיו באותה תקייה אפילו אם יהיו שם קבצים אחרים.

כנס לנרו ואז בburn image תכנס לתקייה ששם נמצא הקובץ שחילצת ותצרוב את הCUE (הקובץ CUE מקושר לBIN) וזהו.

תהנה מהמשחק!

פורסם

אתה לא חייב לצרוב אותם בשביל להשתמש בהם.

אפשר להשתמש בתוכנה כמו D-TOOLZ בשביל ליצור כונן וירטואלי על המחשב שיכול לפנות לכאלה קבצים

פורסם

בעיקרון קובץ הcue הוא קובץ מאוד קטן שרק מוגדרות בו השם ו ה mode של קובץ ה bin,אתה אפילו יכול לפתוח את קובץ הcue עם notepad סתם בשביל הקטע ולראות.

שאתה מעלה את הcue בנירו הוא קורא מהcue איפה נמצא הbin ובאיזו שיטה הוא יצרוב אותו.

פורסם
  • מחבר

אחיםםם שלייי באמת שאתםם גדוליםם !! ממש תודה רבהההה...אתם אחלהה ;D

פורסם
  • מחבר

עוד דבר אחד קטנטן ;D מצטער שאני כזה מציק כבר....אבל.... ;)

כשאני צורב את הקבצי cue ...זה משחק של 2 דיסקים...אז אני צריך לצרוב כל קובץ בנפרד ? כאילו כל קובץ cue בדיסק נפרד ?

פורסם

כן

קובץ ה cue חייב להיות תואם לקובץ ה bin

פורסם
  • מחבר

בקיצר ממש תודה רבה ! הסתדרתי בסוף עם התוכנה IsoBuster ;D

פורסם

עוד דבר אחד קטנטן ;D מצטער שאני כזה מציק כבר....אבל.... ;)

כשאני צורב את הקבצי cue ...זה משחק של 2 דיסקים...אז אני צריך לצרוב כל קובץ בנפרד ? כאילו כל קובץ cue בדיסק נפרד ?

מה זאת אומרת? כאילו אם זה משחק של שתי דיסקים אז יורדים שני קבצי bin ושני קבצי cue?

bin ו - cue לכל דיסק?

פורסם

בדיוק

פורסם

אוקיי, תודה ערן!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים