פורסם 2004 בינואר 321 שנים אני לא יודע אם זה קשור לכאן..אבל זה נראה לי המקום הכי הגיוני ....אז ככה... איך אני פותח קבצי Bin ???.....תודה מראש אנשים !
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר אחי אבל הקבצים של ה - Bin הם לא קבצי תמונות של איימג' או משהו כזה.....זה קבצים של משחק....ואיך אני פותח דרך הנרו ??.....
פורסם 2004 בינואר 321 שנים אחי אבל הקבצים של ה - Bin הם לא קבצי תמונות של איימג' או משהו כזה.....זה קבצים של משחק....ואיך אני פותח דרך הנרו ??.....יש לך בנוסף לקובץ ה-bin קובץ -cue?
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר כן....יש אחי....תראה זה מלא קבצי ראר...וכשאני פותח אותם נפתחים לי קבצי Bin
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר תראו אני יסביר לכם יותר בפירוט...יש לי משחק....עם מלא מלא קבצי ראר....וכשאני פותח אותם נפתחים לי קבצי בין....ביחד עם קובץ אחד של cue ....איך אני פותח ת'זה ????........תודה מראש !
פורסם 2004 בינואר 321 שנים היה לי דבר כזה כשהורדתי פעם מFTP. בקיצור, כשזה מסיים להוריד , תפתח את אחד הקבצים(R01,R02..) ותמשוך את שני הקבצים(bin, cue) לתיקייה נפרדת, לאחר שהדבר יסתיים תוכל להכנס לנרו ולצרוב את העניין. מקווה שעזרתי והבנתי נכון את מה שהתכוונת אליו
פורסם 2004 בינואר 321 שנים אני במצבים כאלה משתמש ב fireburnerעושה שיוך לקובץ cueמריץ אותו , ואז הוא פותח את ה fireburner קובץ ה bin יופיע בטבלה , וכל מה שנשאר זה לעשות burn discאפשר גם להמיר את הקובץ ל Iso בעזרת bin2iso
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר אחי זה קבצים של משחק....של 2 דיסקים .....כדי לשחק במשחק בגלל שזה קבצי בין אני חייב לצרוב אותם ??...
פורסם 2004 בינואר 321 שנים קיצר בוא אני יגיד לך בפשטות כנס לנרו יש שם אופציה burn image ו תימצא את ה cue שבא ליד ה בין ותיצרוב וזהו יש לך משחקו למילה image יש עוד פירושים חוץ מי תמונה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.