עבור לתוכן

הגברת רשת אלחוטית בבית - המלצה על ראוטר עם טווח גדול

Featured Replies

פורסם

יש לי Triple-Hot ככה שאני מחובר עם HOT כתשתית ו - Hot-net הוא הספק שלי, שניהם ב - 30 מגה.

באופן כללי האינטרנט זז לאט מה שממש מבאס אותי - אשמח לתגובות בנושא, יש תקווה בכלל?

כשאני מתחבר קווית יש שיפור, עדיין פחות ממה שאני רגיל לקבל מבזק.

אחד החדרים רחוק כ - 7 מטרים מהראוטר שהגיע עם HOT וחשבתי שכדאי לקנות Router שלי, שיתחבר קווית לשלהם ויגביר את האות. ככה גם אם אני עובר לבזק אני אוכל להשתמש בו.

1. האם אני צריך תמיכה בכבלים ? אני חושב שלא כי אני מתחבר ליציאה של הראוטר שלהם אז הראוטר שלי לא רואה שזה כבלים, נכון?

2. האם עדיף לקנות hub שיגביר את האות? (אני מעדיף ראוטר כי הוא יותר שימושי אח"כ אם אני מחליף ספק וכו')

3. טיפים אחרים בנוגע ל - HOT?

תודה רבה!

פורסם

יש לי Triple-Hot ככה שאני מחובר עם HOT כתשתית ו - Hot-net הוא הספק שלי, שניהם ב - 30 מגה.

באופן כללי האינטרנט זז לאט מה שממש מבאס אותי - אשמח לתגובות בנושא, יש תקווה בכלל?

כשאני מתחבר קווית יש שיפור, עדיין פחות ממה שאני רגיל לקבל מבזק.

אחד החדרים רחוק כ - 7 מטרים מהראוטר שהגיע עם HOT וחשבתי שכדאי לקנות Router שלי, שיתחבר קווית לשלהם ויגביר את האות. ככה גם אם אני עובר לבזק אני אוכל להשתמש בו.

1. האם אני צריך תמיכה בכבלים ? אני חושב שלא כי אני מתחבר ליציאה של הראוטר שלהם אז הראוטר שלי לא רואה שזה כבלים, נכון?

2. האם עדיף לקנות hub שיגביר את האות? (אני מעדיף ראוטר כי הוא יותר שימושי אח"כ אם אני מחליף ספק וכו')

3. טיפים אחרים בנוגע ל - HOT?

תודה רבה!

תבקש מ-HOT שיהפכו את ה-HOTBOX שלך למודם בלבד ותשתמש בנתב עצמאי שתרכוש לבד. המלצות לנתבים יש כאן באדום.

http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm

פורסם

אפשרות נוספת זה לחבר לנתב מכשיר AP עצמאי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים